הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה אנשים שמתאמנים בהולמס פלייס ראשון לציון?

yonizarkh

מנהל פורום פציעות
1,671
696
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,640
1,671
696
אם כן , אשמח אם תוכלו לספר על המקום (מכשור/צפיפות/התנהלות וכו').
אני יודע שיש אשכול של סקירות חדרי כושר והוא מופיע בו , אבל אשמח למשהו עדכני יותר.
תודה,
יוני

יש כלוב אחד
שתי ספות בנץ' רגילות 1 חיובית 1 שלילית
יש הרבה ספות מתכוונות באזור אחד..
משקולות עד 40 או 45 ק"ג
יש יחסית הרבה פלטות במיוחד עכשיו שקנו עוד
2 מכונות סמית' אחד ליד השני =_= קטע מפגר
יש אזור לבטן אבל כנראה לא מעניין אותך וכל מיני חוגים כמו קיקבוקסינג ושטויות..
מכונות בשפע לג פרס לג קורל פרפר וכל מיני חארטות יש כייבל קרוס
בין 6-9 תשכח מאימון עמוס ברמות
אם שכחתי משהו תשאל אם יש אני אגיד לך..

אני.
יש כלוב, 2 ספות ואפשר לעשות הרמות אולימפיות. יש כמה מאמנים שמבינים וכמה מתאמנים חזקים. זה מצד אחד.
מהצד השני, יש את כל שאר הדברים, ספה חיובית, ספה שלילית, 2 סמית' (כן, דפוק), לג פרס, מכונות מכל הסוגים, דאמבלים עד 45 נראה לי ראיתי אפילו דאמבל של 50 מתישהו. יש גם קטלבלים ב"חדר" של המאמנים ועוד מלא חוגים שלא התעמקתי.
בערב יש הרבה לחץ אבל לרוב אפשר להתאמן. מה ששמתי לב אבל כמות האנשים שמשתמשים בכלוב הכפילה את עצמה פי 4 מאז הפעם הראשונה שדרכתי במכון, לטובה ולרעה.

אם זה גם מעניין אותך אז הם מוכרים שם ביגוד ספורט ויש בר וחדר שיזוף. קיצר אחלה מקום אבל גם די יקר, אני משלם איזה 210 בחודש וזה עם הנחה פלוס התחייבות לשנתיים ואני מבין שלרוב זה עובר את ה-250 לחודש. אבל אין לי אלטרנטיבה באזור אז זה מה יש.

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם.
מה הסידור עם החנייה?

אה שכחתי פרט חשוב - יש בערך 2 מוטות לא עקומים בכל המכון. חניה אני לא סגור על זה כי אני בא ברגל אבל די בטוח שחניה חינם בחניון של הקניון למנויים.

אני.
יש כלוב, 2 ספות ואפשר לעשות הרמות אולימפיות. יש כמה מאמנים שמבינים וכמה מתאמנים חזקים. זה מצד אחד.
מהצד השני, יש את כל שאר הדברים, ספה חיובית, ספה שלילית, 2 סמית' (כן, דפוק), לג פרס, מכונות מכל הסוגים, דאמבלים עד 45 נראה לי ראיתי אפילו דאמבל של 50 מתישהו. יש גם קטלבלים ב"חדר" של המאמנים ועוד מלא חוגים שלא התעמקתי.
בערב יש הרבה לחץ אבל לרוב אפשר להתאמן. מה ששמתי לב אבל כמות האנשים שמשתמשים בכלוב הכפילה את עצמה פי 4 מאז הפעם הראשונה שדרכתי במכון, לטובה ולרעה.

אם זה גם מעניין אותך אז הם מוכרים שם ביגוד ספורט ויש בר וחדר שיזוף. קיצר אחלה מקום אבל גם די יקר, אני משלם איזה 210 בחודש וזה עם הנחה פלוס התחייבות לשנתיים ואני מבין שלרוב זה עובר את ה-250 לחודש. אבל אין לי אלטרנטיבה באזור אז זה מה יש.
תודה לשניכם.
מה הסידור עם החנייה?
מי המאמנים שמבינים? ביקשתי פעם ממאמן שיגיד לי אם יש לי מה לתקן בLB הוא אמר לי להישען אחורה ולהסתכל על התקרה =/ אני די מתחיל אז קצת בעייתי לי עדיין עם המורכבים.. תאורטית אני יודע לעשות מעשית אני מפחד שאני עושה משהו לא טוב..
לגבי החנייה אם אני לא טועה זה 5 שקל במקום 15 בחניון של הקניון למנויים.. אתה יכול להתקשר לשאול

מי המאמנים שמבינים? ביקשתי פעם ממאמן שיגיד לי אם יש לי מה לתקן בLB הוא אמר לי להישען אחורה ולהסתכל על התקרה =/ אני די מתחיל אז קצת בעייתי לי עדיין עם המורכבים.. תאורטית אני יודע לעשות מעשית אני מפחד שאני עושה משהו לא טוב..
לגבי החנייה אם אני לא טועה זה 5 שקל במקום 15 בחניון של הקניון למנויים.. אתה יכול להתקשר לשאול

יש מדריך בשם אולג שמתחרה בפאוורליפטינג, עוד מדריך אחד שלא זוכר ת'שם שלו שגם מתאמן כוח ועוד מדריך אחד חדש שלא יצא לי ממש להכיר אבל הוא גם בעניין, מעודד אנשים לעשות סקוואט וזה.

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם על המידע.
ככל הנראה ארשם לשם בשבוע הבא.
אם מישהו צריך עזרה עם טכניקה , אשמח לעזור.

גם אני מתבלט אם להירשם לשם או לא.
כדאי או לא כדאי?
יש איזה מכון יותר איכותי בראשון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית