הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

Seanmiz

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
מוט צאאהלן אני מתאמן כבר חמישה חודשים.

בהתחלה התחלתי באופן די חובבני ובסביבות מאי קצת התחלתי להבין יותר, מאז שהתחלתי להתאמן עליתי 7 קילו אני 1.76 שוקל 67 בן 20

כעיקרון אני לא מרוצה כל כך מהתוכנית שבנה לי המאמן

A:
לחיצת חזה
לחיצת חזה עליון שיפוע חיובי
קרוס אובר פרפר
פולי עליון פשיטת מרפקים חבל
פולי עליון פשיטת מרפקים מוט צר
בטן חופשי 3x12

B:
פולי עליון גב מצב רחב
פול אובר מוט ישר
חתירה מוט ג'מבו
לחיצת כתפיים
יד קדמית על ברך
יד קדמית כיסא רומי מוט w

כל החזרות זה פירימידה עולה 12 10 10 8 מתאמן 4 פעמים בשבוע

זה ממש תקע אותי גם עם המשקלים ובכללי התוכנית נראית לא משהו, אני יודע שלא עליתי גם מספיק כי יש לי קצת בעיה לעמוד בתפריטים האלה עם הצבא ולהכניס כמויות אוכל בגלל זה אני גם אוסיף גיינר בקרוב

• פותח/ת השרשור
אה סליחה בA יש לי

לחיצת רגליים
הרמת רגליים כנגד המכונה(הכרית שדוחפים למעלה)
והורדת רגליים כנגד מכונה

אותו עיקרון של חזרות

• פותח/ת השרשור
חודש אחרון עליתי 2 וחצי קילו אבל בצורה לא ממש שווה אני פתאום יכול לקפוץ בשבוע וחצי 2 קילו ואז בשבועיים חצי קילו כי אני לא ממש מאוזן מבחינת האוכל(אם אפשר תפריט לנתונים שלי שדי פשוט מבחינת הכנה כי הרבה פעמים אין לי זמן להכין פסטה וכו' למרות שלרוב אני מצליח) הייתי אצל תזונאית שבנתה לי תפריט אבל הוא לא העלה אותי ובגלל זה הפסקתי איתו, בכללי אני מאוד משקיע באימונים ובהכל ולא מפספס כלום אבל משהו לא נכון ולדעתי זה גם החוסר בתפריט וגם התוכנית האחרונה

תקרא את המאמר בפורטל על התוכנית הידועה לשמצה אך היעילה באופן מפליא משו. הלוא היא ss. ברצינות, זה כל מה שאתה צריך, משום מה אנשים מתביישים לבשר לך אודות העובדה הזו.

תקרא את המאמר בפורטל על התוכנית הידועה לשמצה אך היעילה באופן מפליא משו. הלוא היא ss. ברצינות, זה כל מה שאתה צריך, משום מה אנשים מתביישים לבשר לך אודות העובדה הזו.

תגיד, אתה מסוגל לכתוב הודעה ללא המילה SS?
אתה חופר - ענית בערך אותה תשובה ב-6 הודעות רק היום, פורום אימונים הוא לאנשים שעברו את ה-30 הודעות, זה לא פורום מתחילים.
אם יש לך משהו לחדש סבבה, אם לא כולנו ניקח בחשבון שאתה ממליץ לכל דבר שזז SS.

תגיד, אתה מסוגל לכתוב הודעה ללא המילה SS?
אתה חופר - ענית בערך אותה תשובה ב-6 הודעות רק היום, פורום אימונים הוא לאנשים שעברו את ה-30 הודעות, זה לא פורום מתחילים.
אם יש לך משהו לחדש סבבה, אם לא כולנו ניקח בחשבון שאתה ממליץ לכל דבר שזז SS.

ואיזה דבר מוזר זה שאני ממליץ לכולם את אותה התוכנית הרי חלקנו בני אדם וחלקנו חייזרים וצריך להתאים תוכנית לכל אחד אישית לפי גודל הביצה השמאלית שלו. אני חופר כי אתה מספיק טיפש כדי לא להבין שss היא הטובה ביותר בשבילך ובשביל כל הגלמים כאן בפורום. אם תקרא את המאמר עליה תבין שאני צודק. ברצינות איזה אינטרס יכול להיות לי מלבד לעזור לך. תשב ותקרא את המאמר. @rossi46
@MR_בחור

ההסבר הוא שכמתאמן מתחיל, כל העקרונות שעליה מושתת התוכנית SS בדיוק מתאימים לך. מספר החזרות, מספר הסטים, מספר התרגילים וסוגם. הכל מותאם בשבילך.

הרשה לי לצטט את המאמר המלא על התוכנית כאן מהאתר:

שאלה: למי התוכנית מיועדת?

כתוצאה מהנאמר לעיל, התוכנית (והספר) מתאימים מאוד ל -
א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח
ג. מתאמנים בעלי ניסיון שחוזרים מהפסקה ארוכה
ד. מתאמנים שעדיין לא הגיעו לשליטה טובה בתרגילי הבסיס – הסקוואט והדדליפט בעיקר

שאלה: למה כדאי לי לבצע את התוכנית?
א. במידה ואתה עונה על אחד הקריטריונים בסעיף הקודם, זאת התוכנית שתגרום לך לעליה המהירה ביותר במסה ולהתחזקות המהירה ביותר.
ב. התוכנית מבוססת על עקרונות לבניית תוכנית אימונים בהם נעזרו פחות או יותר כל ספורטאי הכוח במאה האחרונה.
ג. היות שהתוכנית מבוססת על תרגילי משקל חופשי שמבוצעים בתדירות גבוהה יחסית, ביצוע התוכנית יעניק לך שליטה ויכולת ביצוע גבוהה בתרגילים שיהוו את הבסיס לכל תוכנית אימונים בה תעבוד בעתיד, בכל כיוון אליו תבחר לקחת את האימונים שלך לאחר סיום התוכנית.

אתה יכול למצוא את המאמר המלא כאן.http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#2

שאלה: אני צריך לעבוד על הבטן? אני מכיר כמה אנשים שחושבים שסקוואט, דדליפט וחתירות יספיקו בשביל הבטן.
אם אתם חושבים שגם לכם אין צורך בעבודה נוספת, ותרו על העבודה על הבטן. רוב האנשים, בעיקר מתחילים, אינם צריכים שום תרגילי עזר לבטן.

שאלה: אני רוצה להיות חטוב לים ולהשיג ריבועים. אני יכול להשיג ריבועים מהתוכנית הזו?
ריבועים הם תוצאה של 3 דברים:

1) שרירי בטן מפותחים.

2) אחוז שומן נמוך.

3) מספיק שרירים בכל הגוף, כך שעור הבטן מתוח מספיק כדי להראות אותם.

יתכן שאנשים מסוימים שזה עתה התחילו באימוני משקולות יראו ריבועים בבטן, אך בדרך כלל הם תוצאה של ספורט קודם שהם היו פעילים בו, כמו כדורגל, הוקי, ובמיוחד אומנויות לחימה, האבקות וכן הלאה. האנשים האלו שריריים כנראה באופן טבעי ואחוז השומן שלהם נמוך, לצד זה שסביר להניח שהם פיתחו קצת שריר בספורט שלהם. כתוצאה מכך, אולי אין להם מסת שרירים כמו של מפתח גוף, אבל הם יותר מפותחים מאדם שלא התאמן כלל.
התוכנית הנוכחית בונה מסת שריר. דיאטה ואירובי הם כלים המשמשים לשריפת שומן. אם אחוז השומן שלכם נמוך, ייתכן שתגלו שמסת השריר שתשיגו מהתוכנית הזו תעזור לכם להראות את שרירי הבטן, במיוחד אם תאכלו מאוד נקי ומאוזן (למטרת מסה).

שאלה: למה אין שום עבודה ישירה על הידיים?
ישנה עבודה ישירה על הידיים בתוכנית, אבל היא מתוכננת בצורה כזאת שמתחיל לא יעבוד עליהן יותר מדי.
הנה מה שקורה בדרך כלל למתאמן מתחיל:

1) יש להם המון אנרגיה מיותרת משום שהמשקל שבו הם עובדים בתרגילים המורכבים לא באמת מקשה על השרירים שלהם, וכשמגיע הזמן לאמן את הידיים הם מוציאים הכל עד הטיפה האחרונה.

2) עבודה על הידיים היא מאוד קלה לביצוע, גם מנקודת מבט פיזית וגם מנטלית. כפיפות הן קלות, בעוד שסקוואט קשה לעשות. המתחיל הלא מאומן, לא מתורגל ולא ממושמע, ישקיע אם כן פחות בתרגילים הגדולים ויותר בתרגילי ידיים, משום שהם קלים.

3) קל מאוד, אפילו למתחילים, “להפציץ" את הידיים ולקבל את תחושת הפאמפ והשריפה. כתוצאה מכך, מתחיל מגיע למצב של דומס נוראיים בידיים, ובאימון הבא הוא לא יכול לבצע לחיצות או משיכות משום שהידיים שלו גמורות.

4) תוסיפו לנ"ל את המשיכה של מתבגר טיפוסי לגודל הידיים, והנה לכם מתכון לצרות.

בכך שמשאירים את העבודה על הידיים לבערך 5-6 שבועות לאחר תחילת התוכנית, יש לכם אפשרות להשיג בסיס כדי שברגע שכן תוסיפו עבודה על הידיים הן יהיו מוכנות לכך והעבודה על הידיים לא תפריע לתרגילים הבסיסיים, אלא תבוא בנוסף. הדבר אומר גדילה משמעותית בהרבה בכל הגוף, כולל הידיים. הידיים שלכם יגדלו יותר אם לא תעבדו עליהן יותר מדי בהתחלה.
יש לזכור שהידיים הם סנרגיסטים (עזרים) בכל תרגילי הבסיס, כמו לדוגמה בלחיצת חזה, כשהיד אחורית מאוד דומיננטית, או בפרס, ששם היד האחורית עובדת קשה מאוד ואחראית על הנעילה של המפרקים. אם נקח בחשבון שהיד האחורית מהווה כ-70% מכלל האזור שאתם כל כך רוצים לפתח, יש לכך משמעות רבה.

בנוסף, מתח (למי שעושה במקום פאוורקלין) בסופינציה (כפות הידיים מופנות כלפיכם), באחיזה צרה ("מתח בנות") ייתן לכם עבודה מרובה על הבייספס. נסו לחשוב: מה יעמיס יותר על ה"ידיים" שלכם, כפיפות מרפקים עם משקולת של 15 ק"ג בכל יד, או מתח עם משקל הגוף שלכם? כמובן שהגב ישתתף גם כן בתנועה, אבל עדיין – ההיגיון אומר שהעבודה הקשה יותר תהיה במתח (אם יהיו מחקרים בנושא שבודקים את הגירוי באמצעות EMG, אל תשכחו לעדכן אותנו).​

ואיזה דבר מוזר זה שאני ממליץ לכולם את אותה התוכנית הרי חלקנו בני אדם וחלקנו חייזרים וצריך להתאים תוכנית לכל אחד אישית לפי גודל הביצה השמאלית שלו. אני חופר כי אתה מספיק טיפש כדי לא להבין שss היא הטובה ביותר בשבילך ובשביל כל הגלמים כאן בפורום. אם תקרא את המאמר עליה תבין שאני צודק. ברצינות איזה אינטרס יכול להיות לי מלבד לעזור לך. תשב ותקרא את המאמר. @rossi46
@MR_בחור

ההסבר הוא שכמתאמן מתחיל, כל העקרונות שעליה מושתת התוכנית SS בדיוק מתאימים לך. מספר החזרות, מספר הסטים, מספר התרגילים וסוגם. הכל מותאם בשבילך.

הרשה לי לצטט את המאמר המלא על התוכנית כאן מהאתר:

שאלה: למי התוכנית מיועדת?

כתוצאה מהנאמר לעיל, התוכנית (והספר) מתאימים מאוד ל -
א. מתאמנים חדשים
ב. מאמני כח
ג. מתאמנים בעלי ניסיון שחוזרים מהפסקה ארוכה
ד. מתאמנים שעדיין לא הגיעו לשליטה טובה בתרגילי הבסיס – הסקוואט והדדליפט בעיקר

שאלה: למה כדאי לי לבצע את התוכנית?
א. במידה ואתה עונה על אחד הקריטריונים בסעיף הקודם, זאת התוכנית שתגרום לך לעליה המהירה ביותר במסה ולהתחזקות המהירה ביותר.
ב. התוכנית מבוססת על עקרונות לבניית תוכנית אימונים בהם נעזרו פחות או יותר כל ספורטאי הכוח במאה האחרונה.
ג. היות שהתוכנית מבוססת על תרגילי משקל חופשי שמבוצעים בתדירות גבוהה יחסית, ביצוע התוכנית יעניק לך שליטה ויכולת ביצוע גבוהה בתרגילים שיהוו את הבסיס לכל תוכנית אימונים בה תעבוד בעתיד, בכל כיוון אליו תבחר לקחת את האימונים שלך לאחר סיום התוכנית.

אתה יכול למצוא את המאמר המלא כאן.http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#2

שאלה: אני צריך לעבוד על הבטן? אני מכיר כמה אנשים שחושבים שסקוואט, דדליפט וחתירות יספיקו בשביל הבטן.
אם אתם חושבים שגם לכם אין צורך בעבודה נוספת, ותרו על העבודה על הבטן. רוב האנשים, בעיקר מתחילים, אינם צריכים שום תרגילי עזר לבטן.

שאלה: אני רוצה להיות חטוב לים ולהשיג ריבועים. אני יכול להשיג ריבועים מהתוכנית הזו?
ריבועים הם תוצאה של 3 דברים:

1) שרירי בטן מפותחים.

2) אחוז שומן נמוך.

3) מספיק שרירים בכל הגוף, כך שעור הבטן מתוח מספיק כדי להראות אותם.

יתכן שאנשים מסוימים שזה עתה התחילו באימוני משקולות יראו ריבועים בבטן, אך בדרך כלל הם תוצאה של ספורט קודם שהם היו פעילים בו, כמו כדורגל, הוקי, ובמיוחד אומנויות לחימה, האבקות וכן הלאה. האנשים האלו שריריים כנראה באופן טבעי ואחוז השומן שלהם נמוך, לצד זה שסביר להניח שהם פיתחו קצת שריר בספורט שלהם. כתוצאה מכך, אולי אין להם מסת שרירים כמו של מפתח גוף, אבל הם יותר מפותחים מאדם שלא התאמן כלל.
התוכנית הנוכחית בונה מסת שריר. דיאטה ואירובי הם כלים המשמשים לשריפת שומן. אם אחוז השומן שלכם נמוך, ייתכן שתגלו שמסת השריר שתשיגו מהתוכנית הזו תעזור לכם להראות את שרירי הבטן, במיוחד אם תאכלו מאוד נקי ומאוזן (למטרת מסה).

שאלה: למה אין שום עבודה ישירה על הידיים?
ישנה עבודה ישירה על הידיים בתוכנית, אבל היא מתוכננת בצורה כזאת שמתחיל לא יעבוד עליהן יותר מדי.
הנה מה שקורה בדרך כלל למתאמן מתחיל:

1) יש להם המון אנרגיה מיותרת משום שהמשקל שבו הם עובדים בתרגילים המורכבים לא באמת מקשה על השרירים שלהם, וכשמגיע הזמן לאמן את הידיים הם מוציאים הכל עד הטיפה האחרונה.

2) עבודה על הידיים היא מאוד קלה לביצוע, גם מנקודת מבט פיזית וגם מנטלית. כפיפות הן קלות, בעוד שסקוואט קשה לעשות. המתחיל הלא מאומן, לא מתורגל ולא ממושמע, ישקיע אם כן פחות בתרגילים הגדולים ויותר בתרגילי ידיים, משום שהם קלים.

3) קל מאוד, אפילו למתחילים, “להפציץ" את הידיים ולקבל את תחושת הפאמפ והשריפה. כתוצאה מכך, מתחיל מגיע למצב של דומס נוראיים בידיים, ובאימון הבא הוא לא יכול לבצע לחיצות או משיכות משום שהידיים שלו גמורות.

4) תוסיפו לנ"ל את המשיכה של מתבגר טיפוסי לגודל הידיים, והנה לכם מתכון לצרות.

בכך שמשאירים את העבודה על הידיים לבערך 5-6 שבועות לאחר תחילת התוכנית, יש לכם אפשרות להשיג בסיס כדי שברגע שכן תוסיפו עבודה על הידיים הן יהיו מוכנות לכך והעבודה על הידיים לא תפריע לתרגילים הבסיסיים, אלא תבוא בנוסף. הדבר אומר גדילה משמעותית בהרבה בכל הגוף, כולל הידיים. הידיים שלכם יגדלו יותר אם לא תעבדו עליהן יותר מדי בהתחלה.
יש לזכור שהידיים הם סנרגיסטים (עזרים) בכל תרגילי הבסיס, כמו לדוגמה בלחיצת חזה, כשהיד אחורית מאוד דומיננטית, או בפרס, ששם היד האחורית עובדת קשה מאוד ואחראית על הנעילה של המפרקים. אם נקח בחשבון שהיד האחורית מהווה כ-70% מכלל האזור שאתם כל כך רוצים לפתח, יש לכך משמעות רבה.

בנוסף, מתח (למי שעושה במקום פאוורקלין) בסופינציה (כפות הידיים מופנות כלפיכם), באחיזה צרה ("מתח בנות") ייתן לכם עבודה מרובה על הבייספס. נסו לחשוב: מה יעמיס יותר על ה"ידיים" שלכם, כפיפות מרפקים עם משקולת של 15 ק"ג בכל יד, או מתח עם משקל הגוף שלכם? כמובן שהגב ישתתף גם כן בתנועה, אבל עדיין – ההיגיון אומר שהעבודה הקשה יותר תהיה במתח (אם יהיו מחקרים בנושא שבודקים את הגירוי באמצעות EMG, אל תשכחו לעדכן אותנו).​

תודה, היה לי נורא קשה למצוא את המאמר בקילוגרם, מזל שציטטת אותו ויפה שאתה חושב שאני מתאמן מתחיל...
SS תוכנית הכי טובה למתאמן המתחיל אבל אתה כמו המעודדות האלה שמחפש הזדמנויות לצעוק את זה לכולם.
הפורום כולו בעד SS ----- רילקס.

תודה, היה לי נורא קשה למצוא את המאמר בקילוגרם, מזל שציטטת אותו ויפה שאתה חושב שאני מתאמן מתחיל...
SS תוכנית הכי טובה למתאמן המתחיל אבל אתה כמו המעודדות האלה שמחפש הזדמנויות לצעוק את זה לכולם.
הפורום כולו בעד SS ----- רילקס.

דבר ראשון, כן אתה מתאמן מתחיל.
דבר שני, מתאמן מתחיל זה אחד שמסוגל להתאושש מאימון לאימון. האם הסקוואט שלך הגיע ל150 קילו לחמישיות? אם לא אתה כנראה מתאמן מתחיל.

דבר ראשון, כן אתה מתאמן מתחיל.
דבר שני, מתאמן מתחיל זה אחד שמסוגל להתאושש מאימון לאימון. האם הסקוואט שלך הגיע ל150 קילו לחמישיות? אם לא אתה כנראה מתאמן מתחיל.

rossi46

סבבה גבר.

rossi46

סבבה גבר.

חחחחחח אתה חושב שאם הצטרפת לפה לפני שלוש שנים אתה לא מתאמן מתחיל?! חחחח אתה יותר אידיוט משחשבתי ומאוד המעטתי בערכך. תאמר לי הסקוואט שלך הוא 150 לחמישיות?

נערך לאחרונה:
חחחחחח אתה חושב שאם הצטרפת לפה לפני שלוש שנים אתה לא מתאמן מתחיל?! חחחח אתה יותר אידיוט משחשבתי ומאוד המעטתי בערכך. תאמר לי הסקוואט שלך הוא 150 לחמישיות?

התגובה הייתה לא כדי להוכיח שאני לא מתאמן מתחיל, אלא שתבין שקראתי הכל וראיתי משתמשים היפראקטיביים כמוך באים והולכים, אז אתה מבין למה אני לא מתרגש מכל הודעה שאני רואה.
אני מנסה להעלות את הרמה בפורום כדי שיהיה לי מעניין להמשיך להיכנס לפה, אז נמאס לי לראות מישהו שואל שאלה לגיטימית כמו: כמה חזרות לעשות פטישים? ומקבל תשובה: עזוב תעשה SS.
ועכשיו אתה מנסה שאני אגיד לך: כן, אני עושה 150 לחמישיות כדי שתיתן לי חוב לראק? אני לא חייב לך כלום, אני אומר את דעתי בפורום, תעשה מה שבא לך.

התגובה הייתה לא כדי להוכיח שאני לא מתאמן מתחיל, אלא שתבין שקראתי הכל וראיתי משתמשים היפראקטיביים כמוך באים והולכים, אז אתה מבין למה אני לא מתרגש מכל הודעה שאני רואה. אני מנסה להעלות את הרמה בפורום כדי שיהיה לי מעניין להמשיך להיכנס לפה,

אתה שם לב שיש לך מוניטין שלילי כן?

אז נמאס לי לראות מישהו שואל שאלה לגיטימית כמו: כמה חזרות לעשות פטישים? ומקבל תשובה: עזוב תעשה SS.

נכון, כי למתאמן מתחיל ורוב החברה כאן כאלה, אין שום צורך לעשות פטישים.

ועכשיו אתה מנסה שאני אגיד לך: כן, אני עושה 150 לחמישיות כדי שתיתן לי חוב לראק?

בלי חוב, בלי כלום, כמה אתה מסקוויט?<

אני לא חייב לך כלום, אני אומר את דעתי בפורום, תעשה מה שבא לך.

דעתך שגויה ואני מנסה למנוע ממך להטעות עוד משתמשים כי אתה עושה עוול לאתר הזה.

אתה שם לב שיש לך מוניטין שלילי כן?

המוניטין השלילי הוא ממך בלבד ;)

נכון, כי למתאמן מתחיל ורוב החברה כאן כאלה, אין שום צורך לעשות פטישים.

זאת דעתך ואתה מוזמן להגיד אותה, אבל אתה לא איזה מתאמן על, או מאמן כוכב ואם מישהו רוצה לדון בתרגילים ליד קדמית אתה לא תשבית לו את הפוסט.

בלי חוב, בלי כלום, כמה אתה מסקוויט?<
אנחנו לא מדברים כרגע על ההישגים שלי או שלך כרגע והם לא רלוונטיים.

דעתך שגויה ואני מנסה למנוע ממך להטעות עוד משתמשים כי אתה עושה עוול לאתר הזה.
אתה עושה עוול לאתר הזה, כי אתה מגביל אותו ולא נותן לאנשים להתדיין בצורה חופשית ובלי חפירות. הרבה אנשים טובים עזבו את הפורום הזה בגלל שטויות כאלו, תסתכל בארכיונים...
beast לעומתך גם תומך בגישה שלך, אבל יודע איך לנהל דיון, מזל שהמנהלים נבחרו בקפידה.
לסיום אני אגיד את הדבר הבא: אנשים הצליחו וגם ימשיכו להצליח עם שיטות אחרות מלבד SS, והפלא ופלא גם ללא סקוואט eyesss
ומי אתה שתגיד לי שדעתי שגויה?!?!? אתה יודע מה המטרות שלי? מה ההישגים?

תלמד להביע עמדה לא לכפות אותה.

המוניטין השלילי הוא ממך בלבד

הוא לא רק ממני, הוא גם מעוד בחור. אבל שים לב שגם אתה נתת לי מוניטין שלילי ועדיין יש לי מוניטין חיובי בשכלול. משמע משתמשים רבים מצאו את ההודעות שלי מועילות והחליטו להעלות לי את המוניטין בזמן הקצר שאני באתר. אתה נמצא כאן שלוש שנים ולא רק שאתה לא מצליח להשיג מוניטינים חיוביים מלבד אחד מסכן, אתה השגת פי שלוש שלילים. בהחלט ניכר על פי הממצאים הללו כי חברי האתר מודים לך על שהותך כאן ומברכים את כל היוצא מפיך.

זאת דעתך ואתה מוזמן להגיד אותה, אבל אתה לא איזה מתאמן על, או מאמן כוכב ואם מישהו רוצה לדון בתרגילים ליד קדמית אתה לא תשבית לו את הפוסט.

זו דעת כל הפורום הזה מלבד מספר ליצנים ואתה ביניהם. אבל נראה כי אתה חי בכוכב אחר.

אנחנו לא מדברים כרגע על ההישגים שלי או שלך כרגע והם לא רלוונטיים.

הם מאוד רלוונטים משום שאתה טוען שאתה לא מתאמן מתחיל ואני בטוח באלף אחוז שאתה כן. זה מערער על האמינות שלך. כמו כן, אם התוצאות שהשגת בשלוש שנות האימונים שלך עדיין מציבות אותך בקטגוריית המתאמן המתחיל, כנראה שאתה עושה משהו לא בסדר ועל כן אל תייעץ לחברייך ללכת בדרכך. מתאמן רציני יכול לצאת מקטגוריה זו ב4 חודשים ואתה לא הצלחת בשלוש שנים, מה זה אומר עליך?

אתה עושה עוול לאתר הזה, כי אתה מגביל אותו ולא נותן לאנשים להתדיין בצורה חופשית ובלי חפירות. הרבה אנשים טובים עזבו את הפורום הזה בגלל שטויות כאלו, תסתכל בארכיונים...

שוב, תשים לב למי יש מוניטין חיובי ולמי שלילי ומה זה אומר על האיכות של שנינו.

beast לעומתך גם תומך בגישה שלך, אבל יודע איך לנהל דיון, מזל שהמנהלים נבחרו בקפידה.

מסכים, ביסט הרבה יותר מבין ממני בתחום ויש לו סבלנות מדהימה בכל הנוגע למשתמשים כמוך. לי יש יותר פלפל ואני אוהב להציג את האמת בפרצוף, גם אם היא כואבת. אני סבור כי מתאמן שיקרא את המאמר המלא על SS בפורטל יפסיק לשאול שאלות טיפשיות ואילו ביסט מפנה אותם להודעות שהוא כתב בעברו שמסבירות היטב מדוע ולמה. הנקודה היא ששנינו מנסים לעזור ושנינו מביעים אותו רעיון. הרעיון שאתה מביע הוא שגוי מבסיסו, לכן אני מסרב בכל תוקף שתייעץ למשתמשים אחרים פה.

לסיום אני אגיד את הדבר הבא: אנשים הצליחו וגם ימשיכו להצליח עם שיטות אחרות מלבד SS, והפלא ופלא גם ללא סקוואט

תהיה מופתע מאיזה שטויות אנשים מסוגלים לגדול, במיוחד אם הם מבורכים גנטית/צורכים חומרים/מתמידים לתקופות ארוכות. אולם זו לא הנקודה. הנקודה היא שכל המתאמנים צריכים להתחיל מSS כי היא הכי מותאמת להם ותביא להם את התוצאות המהירות והטובות ביותר. למה לבחור בדרך ארוכה ומפותלת שאתה יכול ללכת היישר למטרה. למה לגרד באוזן שמאל עם יד ימין?

ומי אתה שתגיד לי שדעתי שגויה?!?!?

אני רק אדם צנוע שרוצה בטובת הכלל.

אתה יודע מה המטרות שלי?

לא וזה לא מעניין אותי על פי איך שאתה מדבר.

מה ההישגים?

אני משער שלא מרשימים במיוחד, אבל מי יודע.

תלמד להביע עמדה לא לכפות אותה.

צודק, אני עובד על זה, זה מצריך סבלנות של ברזל אבל אני בדרך לשם.

הוא לא רק ממני, הוא גם מעוד בחור. אבל שים לב שגם אתה נתת לי מוניטין שלילי ועדיין יש לי מוניטין חיובי בשכלול. משמע משתמשים רבים מצאו את ההודעות שלי מועילות והחליטו להעלות לי את המוניטין בזמן הקצר שאני באתר. אתה נמצא כאן שלוש שנים ולא רק שאתה לא מצליח להשיג מוניטינים חיוביים מלבד אחד מסכן, אתה השגת פי שלוש שלילים. בהחלט ניכר על פי הממצאים הללו כי חברי האתר מודים לך על שהותך כאן ומברכים את כל היוצא מפיך.

אתה בן אדם מסכן שאתה רודף אחרי מוניטין ורואה את זה כהשתקפות לאיך שאתה במציאות.
אם כבר באמת נכנסת לזה: קיבלתי 2 רצוף ממך שזה אומר שהספקת לחפור ולתת מוניטין לעוד 5 לפני שחזרת אלי + 1 ממישהו שנתתי לו ביקורת על החזה עוף 😳

זו דעת כל הפורום הזה מלבד מספר ליצנים ואתה ביניהם. אבל נראה כי אתה חי בכוכב אחר.
אני לא רואה מתחת לשם שלך תפקיד: ״דובר הפורום״ יש פה כמה דעות נראה לי, אז ליצן תקרא לחברים שלך.

ואתה לא הצלחת בשלוש שנים
המסקנות ההזויות שלך לא מעניינות אותי.

שוב, תשים לב למי יש מוניטין חיובי ולמי שלילי ומה זה אומר על האיכות של שנינו.
דיברנו על זה.

תהיה מופתע מאיזה שטויות אנשים מסוגלים לגדול, במיוחד אם הם מבורכים גנטית/צורכים חומרים/מתמידים לתקופות ארוכות. אולם זו לא הנקודה. הנקודה היא שכל המתאמנים צריכים להתחיל מSS כי היא הכי מותאמת להם ותביא להם את התוצאות המהירות והטובות ביותר. למה לבחור בדרך ארוכה ומפותלת שאתה יכול ללכת היישר למטרה. למה לגרד באוזן שמאל עם יד ימין?

ישר למטרה?! למה אתה מכיר את המטרות של כולם? יש מתאמן שבא לו להתאמן כדי לרוץ טריאתלון או להילחם ב-ufc או לקחת חומרים ולהתחרות בתחרום בודיבילדינג, לכולם אתה ממליץ SS ואז לינארית? אז בשביל מה צריך פורום אימונים?

אני רק אדם צנוע שרוצה בטובת הכלל.

:banghead:

צודק, אני עובד על זה, זה מצריך סבלנות של ברזל אבל אני בדרך לשם.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית