הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

Seanmiz

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
מוט צאאהלן אני מתאמן כבר חמישה חודשים.

בהתחלה התחלתי באופן די חובבני ובסביבות מאי קצת התחלתי להבין יותר, מאז שהתחלתי להתאמן עליתי 7 קילו אני 1.76 שוקל 67 בן 20

כעיקרון אני לא מרוצה כל כך מהתוכנית שבנה לי המאמן

A:
לחיצת חזה
לחיצת חזה עליון שיפוע חיובי
קרוס אובר פרפר
פולי עליון פשיטת מרפקים חבל
פולי עליון פשיטת מרפקים מוט צר
בטן חופשי 3x12

B:
פולי עליון גב מצב רחב
פול אובר מוט ישר
חתירה מוט ג'מבו
לחיצת כתפיים
יד קדמית על ברך
יד קדמית כיסא רומי מוט w

כל החזרות זה פירימידה עולה 12 10 10 8 מתאמן 4 פעמים בשבוע

זה ממש תקע אותי גם עם המשקלים ובכללי התוכנית נראית לא משהו, אני יודע שלא עליתי גם מספיק כי יש לי קצת בעיה לעמוד בתפריטים האלה עם הצבא ולהכניס כמויות אוכל בגלל זה אני גם אוסיף גיינר בקרוב

אתה רוצה שאני יראה לך כתבות שאומרות ש-SS זה חרא?(זה חרא באמת)
אתה רוצה כתבות שכותבות במפורש שאבקות חלבון זה חרא ומסרטן?רוצה כתבה שלא?
רוצה כתבה שסקאווט הורס את הגב?רוצה כתבה שאומרת שזה מאוד בריא?
רוצה כתבה שאומגה 3 זה מסרטן?רוצה כתבה שאומגה 3 זה לא מסרטן?
רוצה כתבה שלקחת אופיום לא ממכר?רוצה כתבה שזה ממכר?
רוצה כתבה שמריחאונה זה מסרטן?רוצה כתבה שזה לא מסרטן?
רוצה כתבה נגד ובעד על כל דבר שתביא לי?
זה איטרנט, כל אחד יכול לרשום מה בזין שלו.
רוצה שאני ירשום כתבה שקריאטין זה חרא על פי מחקרים?כי אני יכול למצוא.
זה פאקיניג רשת וירטואלית!
כל אחד עושה מה בזין שלו, אני אישית שאלתי את גיל גרנות, ועוד כמה אנשים שעשו מספיק בחיים שלהם, ואני בטוח שיותר ממך וממני ומכל הפורום ביחד (להכין מתחרים לתחרות ולזכות אתו, להפוך בן אדם שמן למר ישראל וכדו', עשית משהו מאלה?אתה כזה?לקחת פעם אליפות או למדת את זה באמת ולא מהרשת?
וואלה גם כל הידע שלי מהאיטרנט, אבל אתה לא יכול להמליץ לאנשים כל הזמן רק על זה, שאתה בעצמך לא יודע שזה נכון ב-100 אחוז.
אתם מטעים אנשים, גדולים מאוד ממכם המליצו לא לעשות SS, אנשים שכבר זכו בתחרות.

אתה בן אדם מסכן

אז ליצן תקרא לחברים שלך.

אני מאוד נהנה מההתדיינות בינינו, אני מזכירה לי את עולם המשפטים ואני מאוד אוהב אותו גם כן, אך ההערות האלה הן ברמה נמוכה ולא מתאימות לבן אדם שרוצה לבסס עמדה שיתייחסו אליה ברצינות.

אתה רודף אחרי מוניטין ורואה את זה כהשתקפות לאיך שאתה במציאות.

אני רואה במערכת המוניטין, אמצעי נהדר לקבלת ביקורת מיידית על כל משתמש. היא מאוד יעילה לסווג בן אדם לטווח הקצר. אני לא רואה הבדל בין "המציאות" לבין "האתר". מה שאנחנו כותבים באתר משקף במידה רבה את עצמנו במציאות. זה לא שיש אנשים שחכמים במציאות וטיפשים באתר.

אם כבר באמת נכנסת לזה: קיבלתי 2 רצוף ממך שזה אומר שהספקת לחפור ולתת מוניטין לעוד 5 לפני שחזרת אלי + 1 ממישהו שנתתי לו ביקורת על החזה עוף

שוב, אתה שלוש שנים באתר והשגת מוניטין חיובי אחד. אלמד אותך שיעור קצר, רוב המשתמשים פה לא אוהבים אנשים כמוך וכמו הבחור השני עם הMR בשם ולראייה הוא ספג הרבה מאוד מוניטין שלילי, אולם נראה כי עליך "חסו" כי אף אחד מאיתנו לא אוהב לתת מוניטין שלילי בסופו של דבר, אני לא נהנה מזה וגם לא המשתמשים האחרים בפורום. אז מהצד של המוניטין השלילי יצאת בזול ואני בטוח שאם תציג את דעותיך ברבים כמו שעשית כאן תוענש בסופו של דבר. כמו כן, שים לב שבהודעה שנתת לי מוניטין שלילי, הגיע בחור נחמד ונתן לי חיובי עם הערה "סתם קיבלת מוניטין שלילי, אני מאזן". תבין, זה שאתה שלוש שנים באתר ולא השגת מוניטין חיובי זה לא סימן טוב, אז נכון גם לא השגת הרבה שלילי אבל אתה שואף לעובדה שאנשים יתייחסו אליך באנמיות ולא יטרחו אפילו להעביר ביקורות אודותייך באמצעות המוניטין? אם כן שאיפותייך זעירות ועם שאיפות זעירות מגיעות תוצאות זעירות.

אני לא רואה מתחת לשם שלך תפקיד: ״דובר הפורום״ יש פה כמה דעות נראה לי

יש פה ימין ושמאל, צפון ודרום, מזרח ומערב, שחור ולבן אבל כולם, אבל כולם, מסכימים שצריך להתחיל מSS למטרות כוח או בילדינג.

יש מתאמן שבא לו להתאמן כדי לרוץ טריאתלון

למשתמש שכותב שהוא מתאמן לטריאתלון, לא אמליץ על SS וגם לא עשיתי כך מימי.

להילחם ב-ufc

כנ"ל למרות שכאן יש חשיבות לכוח אז אולי דווקא כן הייתי ממליץ אבל רק אחרי התעמקות בסוגיה ובתחום.

לקחת חומרים ולהתחרות בתחרום בודיבילדינג

אנשים בדרך כלל מציינים שהם לוקחים חומרים בהודעות מהסוג הזה, ואם הם יעשו כך, לא אמליץ להם על SS או על כל משהו אחר כי פשוט אין לי מושג מה החומרים האלה עושים באמת וזה גם לא מעניין אותי.

לכולם אתה ממליץ SS ואז לינארית?

או SS ואז טקסס. אבל לא, לא לכולם אמליץ כך, רק לאנשים עם מטרה להתחזק או להיראות טוב יותר שזה אגב 99% מהאוכלוסייה.

אז בשביל מה צריך פורום אימונים?

שאלה מצוינת, אם כול משתמש כאן היה טורח לקרוא את המאמר על SS ואולי אף מגדיל ראש וקורא את כל הספר לא היה צורך ממשי בפורום אימונים. למעשה היה צורך, אך רק לשאלות מאוד מורכבות וגם אלו בתדירות אפסית ממש.

אתה בן אדם מסכן שאתה רודף אחרי מוניטין ורואה את זה כהשתקפות לאיך שאתה במציאות.
אם כבר באמת נכנסת לזה: קיבלתי 2 רצוף ממך שזה אומר שהספקת לחפור ולתת מוניטין לעוד 5 לפני שחזרת אלי + 1 ממישהו שנתתי לו ביקורת על החזה עוף 😳

אני לא רואה מתחת לשם שלך תפקיד: ״דובר הפורום״ יש פה כמה דעות נראה לי, אז ליצן תקרא לחברים שלך.

המסקנות ההזויות שלך לא מעניינות אותי.

דיברנו על זה.

ישר למטרה?! למה אתה מכיר את המטרות של כולם? יש מתאמן שבא לו להתאמן כדי לרוץ טריאתלון או להילחם ב-ufc או לקחת חומרים ולהתחרות בתחרום בודיבילדינג, לכולם אתה ממליץ SS ואז לינארית? אז בשביל מה צריך פורום אימונים?

:banghead:

בהצלחה

כמה שטויות אתה אומר בדרך כלל אני יושב בצד בכאלה דיונים מפגרים וחסרי טעם כי אני חסר סבלנות לכל הויכוחים המפגרים שיש פה אבל אני חייב להגיד לך שאתה רושם רק שטויות מטעה אחרים לא יודע מה הוא עושה וגם בעל ידע מועט מאוד.
אני תומך ב-power rack ועל הדרך רוצוה להוכיר לו תודה על כל הסבלנות שיש לו פה לנהל דיון כזה ולהסביר לכל המתחילים בפורום למה כדי להם לעשות ss, הרבה תודות.

אני מאוד נהנה מההתדיינות בינינו, אני מזכירה לי את עולם המשפטים ואני מאוד אוהב אותו גם כן, אך ההערות האלה הן ברמה נמוכה ולא מתאימות לבן אדם שרוצה לבסס עמדה שיתייחסו אליה ברצינות.
ֿגם אני נהנה מהדיונים הללו כולל זה, אבל אם תדפדף קצת אחורה תראה שהספקת לקרוא לי: אידיוט, ליצן, ומישהו מכוכב אחר אז אתה מצפה שאני אקבל הכל ואשתוק? אתה מקבל מה שאתה נותן.

אני רואה במערכת המוניטין, אמצעי נהדר לקבלת ביקורת מיידית על כל משתמש. היא מאוד יעילה לסווג בן אדם לטווח הקצר. אני לא רואה הבדל בין "המציאות" לבין "האתר". מה שאנחנו כותבים באתר משקף במידה רבה את עצמנו במציאות. זה לא שיש אנשים שחכמים במציאות וטיפשים באתר.

בוא אני אספר לך משהו, אני הרבה יותר מ-3 שנים כאן ורוב הזמן, גם אחרי ההרשמה שלי, אני אוהב לקרוא הרבה ופחות להגיב. רק בזמן האחרון, חלק מהתגובות הביאו אותי למצב שהייתי חייב להגיב.
בכל מקרה, אני לא מייחס חשיבות למערכת המוניטין הנוכחית מסיבות שונות כמו: מישהו מסוים נותן מוניטין שלילי מספר פעמים בזמן קצר, חברים/מכרים עוזרים וכד׳ כמו פייסבוק. לעומת זאת, אם אני אקבל מוניטין שלילי מאחד המנהלים אני אקח את זה לתשומת ליבי אתה יכול להיות בטוח.

שוב, אתה שלוש שנים באתר והשגת מוניטין חיובי אחד. אלמד אותך שיעור קצר, רוב המשתמשים פה לא אוהבים אנשים כמוך וכמו הבחור השני עם הMR בשם ולראייה הוא ספג הרבה מאוד מוניטין שלילי, אולם נראה כי עליך "חסו" כי אף אחד מאיתנו לא אוהב לתת מוניטין שלילי בסופו של דבר, אני לא נהנה מזה וגם לא המשתמשים האחרים בפורום. אז מהצד של המוניטין השלילי יצאת בזול ואני בטוח שאם תציג את דעותיך ברבים כמו שעשית כאן תוענש בסופו של דבר. כמו כן, שים לב שבהודעה שנתת לי מוניטין שלילי, הגיע בחור נחמד ונתן לי חיובי עם הערה "סתם קיבלת מוניטין שלילי, אני מאזן". תבין, זה שאתה שלוש שנים באתר ולא השגת מוניטין חיובי זה לא סימן טוב, אז נכון גם לא השגת הרבה שלילי אבל אתה שואף לעובדה שאנשים יתייחסו אליך באנמיות ולא יטרחו אפילו להעביר ביקורות אודותייך באמצעות המוניטין? אם כן שאיפותייך זעירות ועם שאיפות זעירות מגיעות תוצאות זעירות.

שוב, זה לא משוש חיי לקבל מוניטין פה, אני משתדל לקרוא מרחוק ולהגיב כשאני יודע על מה אני מדבר, אני לא מתערבב יותר מדי.

אבל כולם, מסכימים

אתה בטוח?

למשתמש שכותב שהוא מתאמן לטריאתלון, לא אמליץ על SS וגם לא עשיתי כך מימי.

נתתי דוגמא כי התגובה האוטומטית שלך היא SS, אתה לא שואל כלום זאת הבעיה.

אז בשביל מה צריך פורום אימונים? שאלה מצוינת

אם כך, תציע למשה לבטל את פורום אימונים ולשים קישור לספר של ריפטו.

מה שטויות אתה אומר בדרך כלל אני יושב בצד בכאלה דיונים מפגרים וחסרי טעם כי אני חסר סבלנות לכל הויכוחים המפגרים שיש פה אבל אני חייב להגיד לך שאתה רושם רק שטויות מטעה אחרים לא יודע מה הוא עושה וגם בעל ידע מועט מאוד. אני תומך ב-power rack ועל הדרך רוצוה להוכיר לו תודה על כל הסבלנות שיש לו פה לנהל דיון כזה ולהסביר לכל המתחילים בפורום למה כדי להם לעשות ss, הרבה תודות.

אנא האר את עיני מהן השטויות וההטעיות שרשמתי ו/או הידע המועט שהפגנתי.

ֿגם אני נהנה מהדיונים הללו כולל זה, אבל אם תדפדף קצת אחורה תראה שהספקת לקרוא לי: אידיוט, ליצן, ומישהו מכוכב אחר אז אתה מצפה שאני אקבל הכל ואשתוק? אתה מקבל מה שאתה נותן.

בוא אני אספר לך משהו, אני הרבה יותר מ-3 שנים כאן ורוב הזמן, גם אחרי ההרשמה שלי, אני אוהב לקרוא הרבה ופחות להגיב. רק בזמן האחרון, חלק מהתגובות הביאו אותי למצב שהייתי חייב להגיב.
בכל מקרה, אני לא מייחס חשיבות למערכת המוניטין הנוכחית מסיבות שונות כמו: מישהו מסוים נותן מוניטין שלילי מספר פעמים בזמן קצר, חברים/מכרים עוזרים וכד׳ כמו פייסבוק. לעומת זאת, אם אני אקבל מוניטין שלילי מאחד המנהלים אני אקח את זה לתשומת ליבי אתה יכול להיות בטוח.

שוב, זה לא משוש חיי לקבל מוניטין פה, אני משתדל לקרוא מרחוק ולהגיב כשאני יודע על מה אני מדבר, אני לא מתערבב יותר מדי.

אתה בטוח?

אנא האר את עיני מהן השטויות וההטעיות שרשמתי ו/או הידע המועט שהפגנתי.

אני לא הולך להאיר את עיניך ולרשום לך למה כל השטויות שאתה אומר הם לא נכונות אולי בבוא מן הימים תחליט להפסיק להיות עצלן לקרוא מאמרים במקום לבזבז זמן מיותר על ויכוחים בפורום ואז תחזור לפה ותתן לאנשים עצות, זאת הסיבה שאני לא ניכנס לויכוחים מיותרים אין לי כוח להמשיך אותם.
אז שיהיה לך בהצלחה בעתיד מאחל לך כל טוב.

גם אני נהנה מהדיונים הללו כולל זה, אבל אם תדפדף קצת אחורה תראה שהספקת לקרוא לי: אידיוט, ליצן, ומישהו מכוכב אחר אז אתה מצפה שאני אקבל הכל ואשתוק? אתה מקבל מה שאתה נותן.

נכון אבל ברגע שהדיון התחיל להתעלות לרמה נורמאלית הפסקתי.

אני מתחיל יותר לחבב אותך אבל עדיין ההתנהגות שלך לא ניראת לי לגיטימית.

בכל מקרה, אני לא מייחס חשיבות למערכת המוניטין הנוכחית מסיבות שונות כמו: מישהו מסוים נותן מוניטין שלילי מספר פעמים בזמן קצר

יש הגבלה של 10 מוניטינים ביום ולתת ל5 אחרים לפני שאתה נותן לאותו אחד. כלומר אני יכול לתת לך רק 2 ביום ובמקרה הזה פשוט הגיע לך.

חברים/מכרים עוזרים וכד׳ כמו פייסבוק.

זניח עד לא קיים כלל. שמים לב לקטעים כאלו.

לעומת זאת, אם אני אקבל מוניטין שלילי מאחד המנהלים אני אקח את זה לתשומת ליבי אתה יכול להיות בטוח.

לצערי, הדיונים האלה לא מעניינים כל כך את המנהלים וחבל.

אני מבין, התמונה לגביך מתבהרת ואולי הגזמתי בתגובה כלפיך.

כן אני בטוח

אני סבור שאם יגיע מקרה מיוחד הוא יידע אותנו לפני שהוא מבקש ייעוץ.

רעיון נהדר אך בלתי ניתן ליישום.

בקיצור, אני מבין את הראש שלך, אתה לא אוהב את זה שלא עונים לאנשים על השאלות שלהם וחותכים בהצהרות כמו "תעשה SS" במקום להתייחס למה ששאלו. לפי מה שאני מבין אתה לא פוסל את SS (וזה מצוין), אתה פוסל את התגובות הללו. ואני מסכים איתך שהן לא הכי יפות לעין או מנומסות, אבל יש כל כך הרבה אנשים כאלה שאי אפשר להתייחס לכל אחד ולהסביר לו למה השאלה שהוא שואל לא תועיל לו והוא צריך לשאול שאלה אחרת. כשאני התחלתי להתעניין בתחום, שמעתי על התוכנית SS מכל עבר ומה הדבר הראשון שעשיתי? ניגשתי למאמר וקראתי את כולו ואז לעוד 2-3 מאמרים מאתרים מתחרים וביקורות עליה ורכשתי את הספר והכל הסתדר לי כמו פאזל כי יש בתוכנית הזו המון הגיון. והיא באמת מצליחה, יש לה רפרטואר אדיר. אני מאוד מנסה לכוון את המשתמשים כאן דבר ראשון לקרוא את המאמר, אני מאמין שהוא ייצור בהם עניין כה רב וייתן להם את הבעיטה הקטנה בטוסיק לתוך העולם הזה. אני מקווה שעכשיו אחרי שהסברתי את עצמי תוכל להבין טוב יותר את הסיבות למעשי ואני מבין את שלך (אבל שוב, לא מצדיק).

אני לא הולך להאיר את עיניך ולרשום לך למה כל השטויות שאתה אומר הם לא נכונות אולי בבוא מן הימים תחליט להפסיק להיות עצלן לקרוא מאמרים במקום לבזבז זמן מיותר על ויכוחים בפורום ואז תחזור לפה ותתן לאנשים עצות, זאת הסיבה שאני לא ניכנס לויכוחים מיותרים אין לי כוח להמשיך אותם. אז שיהיה לך בהצלחה בעתיד מאחל לך כל טוב.

טיפוסי.. אמרת שאני אומר שטויות, עצלן, מה עוד? אני מבטיח שקראתי את כל המאמרים בפורטל 5-10 פעמים ואני מקפיד לכתוב ״לדעתי״ בדברים שאני לא 100 אחוז בטוח בהם.
אם אתה רוצה לכתוב לי מה כתבתי שהוא - לא נכון או ״שטויות״ אתה מוזמן, אם לא, תודה על האיחולים בסוף ההודעה.
בקיצור, אני מבין את הראש שלך, אתה לא אוהב את זה שלא עונים לאנשים על השאלות שלהם וחותכים בהצהרות כמו "תעשה SS" במקום להתייחס למה ששאלו. לפי מה שאני מבין אתה לא פוסל את SS (וזה מצוין), אתה פוסל את התגובות הללו. ואני מסכים איתך שהן לא הכי יפות לעין או מנומסות, אבל יש כל כך הרבה אנשים כאלה שאי אפשר להתייחס לכל אחד ולהסביר לו למה השאלה שהוא שואל לא תועיל לו והוא צריך לשאול שאלה אחרת. כשאני התחלתי להתעניין בתחום, שמעתי על התוכנית SS מכל עבר ומה הדבר הראשון שעשיתי? ניגשתי למאמר וקראתי את כולו ואז לעוד 2-3 מאמרים מאתרים מתחרים וביקורות עליה ורכשתי את הספר והכל הסתדר לי כמו פאזל כי יש בתוכנית הזו המון הגיון. והיא באמת מצליחה, יש לה רפרטואר אדיר. אני מאוד מנסה לכוון את המשתמשים כאן דבר ראשון לקרוא את המאמר, אני מאמין שהוא ייצור בהם עניין כה רב וייתן להם את הבעיטה הקטנה בטוסיק לתוך העולם הזה. אני מקווה שעכשיו אחרי שהסברתי את עצמי תוכל להבין טוב יותר את הסיבות למעשי ואני מבין את שלך (אבל שוב, לא מצדיק).

אוווו עכשיו זו תגובה לעניין!
אתה צודק בהערכה שלך וגם היה לי דיון על זה עם beast אתה יכול לראות בהיסטוריה של ההודעות שלי.
לא רק שאני לא נגד SS, עשיתי אותה במשך תקופה ארוכה ואחר כך גם לינארית אז אני מבין על מה מדובר. התוכנית היא באמת מעולה למתאמן המתחיל אבל חייבים להיות קצת סובלניים אם מישהו לא מעוניין לעשות את התוכנית מסיבות כאלו או אחרות ולנסות לעזור לו בבחירה שלו, בשביל זה קיים פורום אימונים...
בכל מקרה אני שמח שאנחנו מסיימים את הדיון בנימה אופטימית 😃 בהצלחה בהמשך.

שמע פותח הפוסט אם אתה נתקע במשקלים יש מספר אפשריות לבדוק , אחת מהן זה לשנות תוכנית למשהו אחר לגמרי (פיצול אחר למשל).
הדבר שאנשים אוהבים להאשים זה את התוכנית או המאמן ולא את עצמם , האימון הוא דבר יחסית שולי, מה שחשוב יותר זה תזונה ,ומנוחה(שינה).

אחרי שבדקת ששני אלו מושלמים אצלך תעבור רק אז לתוכנית שלך ותבדוק אם אתה מבצע אותה נכון (טכנית וזמנית).
אני אישית לא בעד פיצולים מכול סוג שהוא (יש לזה גיבוי ) , תעשה פשוט תוכנית FBW אם אתה בקטע של שרירים או SS ותואמו אם אתה יותר בקטע של לצבור כוח מתפרץ ושריר זה דבר משני.

בהצלחה.

תעשה פשוט תוכנית FBW אם אתה בקטע של שרירים או SS ותואמו אם אתה יותר בקטע של לצבור כוח מתפרץ ושריר זה דבר משני.

א. במידה ואתה עונה על אחד הקריטריונים בסעיף הקודם, זאת התוכנית שתגרום לך לעליה המהירה ביותר במסה ולהתחזקות המהירה ביותר.

מהמאמר על SS

אז למה כתוב במאמר אחרת?
אתה מערער על הלגיטמיות של כותבי המאמר?
מתי תבין שיותר כוח= יותר מסה?
כן חד משמעי וזה נתמך מחקרית !!!

אחרת כולם היו עושים רק SS ולא היה צריך פיצולים לא פורום לא כלום רק SS עם כמה תרגילים מורכבים של חמשיות ושלום על ישראל.

כוח = מאסה + תאוצה

מבין? לא רק משקל כמה תאוצה....

כן חד משמעי וזה נתמך מחקרית !!!

אחרת כולם היו עושים רק SS ולא היה צריך פיצולים לא פורום לא כלום רק SS עם כמה תרגילים מורכבים של חמשיות ושלום על ישראל.

נכון מאוד וזה מה שצריך להיות. כולם צריכים לעשות SS בתחילת דרכם ופיצולים מתאימים למתאמנים מתקדמים בלבד.
אתה מוזמן להביא לי סימוכין מחקרי (אם אתה חושב שאתה יכול).

נכון מאוד וזה מה שצריך להיות. כולם צריכים לעשות SS בתחילת דרכם ופיצולים מתאימים למתאמנים מתקדמים בלבד.
אתה מוזמן להביא לי סימוכין מחקרי (אם אתה חושב שאתה יכול).

אין לי כוח בשביל כול אחד שחושב שעליה מקסימלית במסת שריר קיימת ב SS ואני ירוץ לחפש לו מחקרים , קראתי לא מעט (וחבל שלא שמרתי לינק).

לעליה במסת שריר מקסימלית יש לשלב מעבר לפרמטר של משקל גם תאוצה שזה אומר קצב!
אתה יכול עם אותו משקל להקשות על השריר (מה שיביא לגדילה היפוטרפיה) עם קצב אייטי בירידה ובעליה למשל בסקוואט.
מזמן ידוע שהתנועה השלילית גורמת הכי הרבה נזק לשריר ( נדמה לי זה אקסטנטרית) ומשם לגדילה.. בSS אין דבר כזה, שם אתה מביא משקל מנקודה 1 לנקודה 2 בזמן הכי קצר ובזה נגמר התרגיל.

יש עוד ים של הסברים לגבי זה (זמני מנוחה קצרים ,קצב משתנה ,דרופסטים וכו..) , אין לי כוח להסביר , ללמד , כול אחד ששמע מחבר או במכון או קרא ברשת "תעשה SS אחי זה הכי טוב כפרע".

אין לי כוח בשביל כול אחד שחושב שעליה מקסימלית במסת שריר קיימת ב SS ואני ירוץ לחפש לו מחקרים , קראתי לא מעט (וחבל שלא שמרתי לינק).

לעליה במסת שריר מקסימלית יש לשלב מעבר לפרמטר של משקל גם תאוצה שזה אומר קצב!
אתה יכול עם אותו משקל להקשות על השריר (מה שיביא לגדילה היפוטרפיה) עם קצב אייטי בירידה ובעליה למשל בסקוואט.
מזמן ידוע שהתנועה השלילית גורמת הכי הרבה נזק לשריר ( נדמה לי זה אקסטנטרית) ומשם לגדילה.. בSS אין דבר כזה, שם אתה מביא משקל מנקודה 1 לנקודה 2 בזמן הכי קצר ובזה נגמר התרגיל.

יש עוד ים של הסברים לגבי זה (זמני מנוחה קצרים ,קצב משתנה ,דרופסטים וכו..) , אין לי כוח להסביר , ללמד , כול אחד ששמע מחבר או במכון או קרא ברשת "תעשה SS אחי זה הכי טוב כפרע".

אני אקח את ההודעה שלך ואשים אותה בנושא בפורום אוף טופיק מתאמנים עילאיים ומתנשאים וניראה מה יגידו עליה. לדעתי, כל קשר בין מה שכתבת למציאות מקרי בהחלט. ואמליץ לך לשים לב ממי שמעת את השטויות הללו כי אין בהן שמץ של אמת. הכל שטויות במיץ עגבניות. תמשיך ככה ותישאר קטן וחלש כל ימי חייך.

אני אקח את ההודעה שלך ואשים אותה בנושא בפורום אוף טופיק מתאמנים עילאיים ומתנשאים וניראה מה יגידו עליה. לדעתי, כל קשר בין מה שכתבת למציאות מקרי בהחלט. ואמליץ לך לשים לב ממי שמעת את השטויות הללו כי אין בהן שמץ של אמת. הכל שטויות במיץ עגבניות. תמשיך ככה ותישאר קטן וחלש כל ימי חייך.

אז זהוא שאני לא קטן בכלל , ובתור בילדר לא מעניין אותי המשקלים אלה יותר הטכניקה , זמני מנוחה קצרים ולהרגיש את השריר שעובד.

אתה יכול לשים את הטופיק שלי איפה שאתה רוצה אתה רק תעשה צחוק מעצמך , כי אם אתה קורא לדברים שלי "שטויות במית עגבניות" אין לך מושג לא רק בבאדיבילדינג אלה גם בתוכניות כוח כמו SS שאתה מתפאר בהם , בתור משתמש שלא מבין פה לא הייתי שומע לשום עיצה שלך מכיון שאת הבסיס הפשוט אתה לא יודע ( וכן זה שאתה מתהדר בו גם SS).

אני מציע לך לפני שאתה שולח אנשים לSS תבין את מהות התוכנית , תקרא מחקרים שבדקו והוכיחו שטווח התנועה האופטימלי להיפוטרפיה זה 6 - 12 חזרות ולא 5 חזרות ( רק) ... תשמע קצת ותראה איך בילדרים מיקצועיים מתאמנים , כמו סטאס כמו עוד כמה פה , ותראה שהם לא עושים SS וכאלה תוכניות וישם להם תוצאות טובות ( אהה תגיד הם מזריקים כן? )...

תחשוב קצת מחוץ לקופסה של הSS תשמע בילדרים טבעיים מה אומרים , איך מתאמנים , מה ההמלצות שלהם לאימון , אף אחד מהם לא הזכיר תוכנית SS בכלל ... הגג שהם הזכירו זה לשלב מידי פעם אימוני כוח בתוכנית הרגילה שלהם (זה בסדר ומקובל).

התגובה הזאת לא אליך אישית אלה לכול חבורת הליצנים שזורקים אנשים לתוכניות כוח בו בזמן שאנשים בכלל מחפשים מטרה אחרת כמו פיתוח מסרת שריר בתור ראשי וכוח משני ולא הפוך.

אז זהוא שאני לא קטן בכלל , ובתור בילדר לא מעניין אותי המשקלים אלה יותר הטכניקה , זמני מנוחה קצרים ולהרגיש את השריר שעובד.

אתה יכול לשים את הטופיק שלי איפה שאתה רוצה אתה רק תעשה צחוק מעצמך , כי אם אתה קורא לדברים שלי "שטויות במית עגבניות" אין לך מושג לא רק בבאדיבילדינג אלה גם בתוכניות כוח כמו SS שאתה מתפאר בהם , בתור משתמש שלא מבין פה לא הייתי שומע לשום עיצה שלך מכיון שאת הבסיס הפשוט אתה לא יודע ( וכן זה שאתה מתהדר בו גם SS).

אני מציע לך לפני שאתה שולח אנשים לSS תבין את מהות התוכנית , תקרא מחקרים שבדקו והוכיחו שטווח התנועה האופטימלי להיפוטרפיה זה 6 - 12 חזרות ולא 5 חזרות ( רק) ... תשמע קצת ותראה איך בילדרים מיקצועיים מתאמנים , כמו סטאס כמו עוד כמה פה , ותראה שהם לא עושים SS וכאלה תוכניות וישם להם תוצאות טובות ( אהה תגיד הם מזריקים כן? )...

תחשוב קצת מחוץ לקופסה של הSS תשמע בילדרים טבעיים מה אומרים , איך מתאמנים , מה ההמלצות שלהם לאימון , אף אחד מהם לא הזכיר תוכנית SS בכלל ... הגג שהם הזכירו זה לשלב מידי פעם אימוני כוח בתוכנית הרגילה שלהם (זה בסדר ומקובל).

התגובה הזאת לא אליך אישית אלה לכול חבורת הליצנים שזורקים אנשים לתוכניות כוח בו בזמן שאנשים בכלל מחפשים מטרה אחרת כמו פיתוח מסרת שריר בתור ראשי וכוח משני ולא הפוך.

מספיק לי ויכוח אחד כזה ביום, אותך אולי נשמור למחר. אבל יש לך כל כך הרבה מוניטין שלילי שאולי אפילו לא אשקיע בך מאמץ. אתה כנראה סיפור אבוד.

רגע אז אולי תבנו לי אתם תוכנית אימונים? הרי ריפ אידיוט לא? והניסיון המדהים שלכם בוודאי נותן לכם את היכולת לבנות תוכנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית