הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היום ה14 לקלן.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אני רוצה להיות מנומס ולהתנצל מראש אם קדחו את הנושא הזה בפוסטים קודמים.

בכל אופן זהו היום ה14 לקלן , היום הראשון שלקחתי 3 כדורים של 40.

מתחיל קטוטיפן החל מהלילה - השאלה שלי היא כזאת :

כדורי הקטוטיפן שברשותי הם 1מ׳ג ויש 30 כדורים בחפיסה. האם אני צריך לקחת 2-3 כדורים לפני השינה בכדי להגיע ל2-3 מ׳ג כמו שכתוב בנעוצים מה שאומר לרכוש עוד חפיסה או שמ׳ג 1(כלומר כדור אחד לפני שינה) יעשה את העבודה??

כרגע משקל נוכחי 86 ק׳ג.

- תודה מראש , חשוב לי מאוד -

נערך לאחרונה:
1 מ"ג זה מעט מידי. 2-3 מ"ג זה המינון המומלץ בשימוש עם קלן.
היית אמור להתחיל את הקוטיטפן מההתחלה של סייקל הקלן ולא רק ביום ה-14.

• פותח/ת השרשור
1 מ"ג זה מעט מידי. 2-3 מ"ג זה המינון המומלץ בשימוש עם קלן.
היית אמור להתחיל את הקוטיטפן מההתחלה של סייקל הקלן ולא רק ביום ה-14.

תודה רבה על ההתייחסות , אני עובד לפי הנעוצים שלכם משום מה הראש שלי אומר לסמוך עליכם , ״ אין לעבור שימוש בקלן ללא קטוטיפן מעל 14 יום ״

אז אם אתה ממליץ ככה אולי תשנו את זה בנעוצים? @Moshe

בכל אופן תודה על התגובה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@Micros
שאלה קצת לא קשורה, היום אחרי שבועיים עם קלן, האם אתה רואה איזה שינוי כלשהו? אולי ירידה באחוז שומן?

רק בימים האחרונים אני באמת מתחיל לראות שינוי משמעותי , וזה מכיוון שהתזונה שלי והאימונים כמו בספר. לכן ממליצים לשלב קטוטיפן על מנת לסחוב עד 44 יום - שעד שם אני מאמין שיהיו וורידים איפה שלא היו.

רק בימים האחרונים אני באמת מתחיל לראות שינוי משמעותי , וזה מכיוון שהתזונה שלי והאימונים כמו בספר. לכן ממליצים לשלב קטוטיפן על מנת לסחוב עד 44 יום - שעד שם אני מאמין שיהיו וורידים איפה שלא היו.
אני מריץ 120 מ"ג קלן ביום לאורך כל סייקל החיטוב שלי ולמעשה ניתן להריץ אותו שבועיים כן שבוע-שבועיים הפסקה כל הקיץ
התוצאות מרשימות בכל שנה - מנסיון , אין צורך בקטוטיפן

• פותח/ת השרשור
אני מריץ 120 מ"ג קלן ביום לאורך כל סייקל החיטוב שלי ולמעשה ניתן להריץ אותו שבועיים כן שבוע-שבועיים הפסקה כל הקיץ
התוצאות מרשימות בכל שנה - מנסיון , אין צורך בקטוטיפן

למה לא לעשות 44 יום רצוף עם קטוטיפן ? איך אתה משלב את התזונה שלך שבועיים כן שבועיים לא .. נשמע לי סוג של מטרד מטורף

ציטוטו מפה: "שאלה: כמה זמן הפסקה נדרש לקחת בסייקל של קלן?
תשובה:
אם אתם משתמשים ב Ketotifen ההפסקה בין סייקל לסייקל תהיה לפחות חודש. אם אתם משתמשים רק בקלן, נדרש לעשות הפסקה של לפחות 2-3 שבועות על כל שבועיים צריכה. לדוגמה, 14 יום לקחנו קלן בפירמידה, נעשה הפסקה של 14-21 ימים ולא ניקח קלן. נדרש לעשות זאת כדי שרצפטוריי הבטא יחזרו לתפקוד אידאלי"

אם אתה עושה חישוב מהיר אתה מגלה שחודש מזמן החיטוב שלך אתה לא קלן וזה על מנת להתנקות ולחזור לסייקל נוסף כי מסייקל 1 עם קיטו תוכל ליראות {קצת} תוצאות אך מניסיון תרצה לשמור ולהמשיך את סייקל החיטוב כל עוד השמש זורחת והחוף שורץ בחורות :}
בגלל זה המלצתי לך להריץ קלן בצורה הזאת כי להגיע ולשמור על רמת חיטוב גבוהה.
אצלי בכל אופן ההפסקה של שבועיים כן שבועיים לא, עבד יותר טוב משילוב קיו וחודש הפסקה.

בנוגע לתזונה, היא לא משתנה כלל אם אנחנו מדברים על כמות הקלוריות היומית הנדרשת בזמן החיטוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ציטוטו מפה: "שאלה: כמה זמן הפסקה נדרש לקחת בסייקל של קלן?
תשובה:
אם אתם משתמשים ב Ketotifen ההפסקה בין סייקל לסייקל תהיה לפחות חודש. אם אתם משתמשים רק בקלן, נדרש לעשות הפסקה של לפחות 2-3 שבועות על כל שבועיים צריכה. לדוגמה, 14 יום לקחנו קלן בפירמידה, נעשה הפסקה של 14-21 ימים ולא ניקח קלן. נדרש לעשות זאת כדי שרצפטוריי הבטא יחזרו לתפקוד אידאלי"

אם אתה עושה חישוב מהיר אתה מגלה שחודש מזמן החיטוב שלך אתה לא קלן וזה על מנת להתנקות ולחזור לסייקל נוסף כי מסייקל 1 עם קיטו תוכל ליראות {קצת} תוצאות אך מניסיון תרצה לשמור ולהמשיך את סייקל החיטוב כל עוד השמש זורחת והחוף שורץ בחורות :}
בגלל זה המלצתי לך להריץ קלן בצורה הזאת כי להגיע ולשמור על רמת חיטוב גבוהה.
אצלי בכל אופן ההפסקה של שבועיים כן שבועיים לא עבד יותר טוב משילוב קיו וחודש הפסקה.

בנוגע לתזונה, היא לא משתנה כלל אם אנחנו מדברים על כמות הקלוריות היומית הנדרשת בזמן החיטוב

יש משהו מעניין בדברייך , הסיבה שעשית זאת ב׳מכה׳ את הסייקל הארוך הזה הוא מכיוון שאני רוצה כבר להתחיל את הסייקל שלי טסט ודיבול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית