הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

DJ GuyM

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
0
21
2
שלום אני רוצה להתחיל סייקל ראשון....קראתי פה שאומרים שסייקל ראשון עדיף רק טסט בלי כדורים....אשמח לתשובה מפורטת לגבי כל מה שצריך לדעת בקשר לזה..

תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להבין משהו כל אחד אומר משהו אחר ופתאום מגיע מישהו חכם אומר משהו שנשמע ממש טוב ואז מישהו אחר סותר אותו....בקיצור טסט + דיבול סייקל ראשון אני הולך על זה....מי שחושב שיש בזה סיכון מוזמן לפרט לי למה

איך אפשר להבין משהו כל אחד אומר משהו אחר ופתאום מגיע מישהו חכם אומר משהו שנשמע ממש טוב ואז מישהו אחר סותר אותו....בקיצור טסט + דיבול סייקל ראשון אני הולך על זה....מי שחושב שיש בזה סיכון מוזמן לפרט לי למה

לך על פרופנט קצר לבד!!!
בהצלחה!

א
אתה יכול לעשות מה שבא לך אבל לא חושב שאנשים פה צריכים להשתגע בגלל שאתה עושה טעות ולא חושב שצריך לפרט לכל אחד חדש . כי הכל כתוב פשוט בנעוצים , תחשוב שכל אחד כמוך שנכנס לפורום צריך להאכיל אותו בכפית , אתה רוצה טסט ודיבול אז לך על זה אחי

אין בעיה עם טסט ודיבול כסייקל ראשון, תאכלס הסיבה שעדיף רק טסט זה כדי לראות איך אתה מגיב לחומר- נגיד שאתה מתחיל סייקל טסט ודיבול ויש לך תופעות לוואי מוזרות אתה לא תדע עם זה מהטסט או מהדיבול ואז נדפקת. רק בגלל זה עדיף להתחיל בקטן לראות מה משפיע עליך למרות שלא שמעתי מעולם על אנשים שנתקלו בבעיות בסייקל פשוט כזה

אותי מעניין מי זה המישהו החכם שסותר אותנו ומה הטענות שלו...

אתה תלך עם מה שעושה לך טוב - בדיבול באופן טבעי יש סיכון ללא קשר לכלום - אז כאדם שאפילו לא התנסה בטסט' רוצה כבר לדחוף כדורים רעילי כבד, מעלי נוזלים - שיהיה רק בהצלחה. לפחות אתה לא עושה רק דיבול אפשר להתנחם בזה.

אדם חכם אם כבר היה אומר לך לקחת שני חומרים בהזרקה ולא אוראלי - אבל היי, כל אחד והחוכמה שלו.

שמע, אני אישית עדיין לא עשיתי סייקלים בחיי , אבל מה שכן קראתי המון ואני בטוח שמה שקראתי זה אפילו לא 1/8 ממה שצריך לדעת .
אבל הרבה מאמרים והמלצות מאנשים מאוד רציניים בתחום זה קודם כל לא לרוץ לחומרים החזקים והמפתים שיש , כי כמו בחיים
בשביל לרוץ צריך לדעת ללכת , אז המלצה שלי תתחיל קודם כל רק ב-טסטוסטרון אנתת נקי במשך 10 שבועות ותעשה PCT נכון .
יהיו תוצאות יפות כמובן שאתה צריך יותר להתמיד בתזונה + אימונים + שינה טובה .
לאחר מכן תן קצת זמן בין סייקל לסייקל ואז תתקדם כבר למשהו מעבר , קודם כל תתחיל תיראה מה התוצאות של זה מה התופעות ,
זאת דעתי בכל אופן על הנושא הזה - לנסות את הסטדנרט ולראות משם אם זה טוב אז להמשיך .
אני מכיר מישהו שהתחיל להתאמן וישר לאחר חצי שנה היה עושה שילוב של דקה עם דיבול אומנם גדל בצורה מטורפת שאני אומר איך יכול להיות שהוא ככה מתפתח מהר ואני מתאמן הרבה יותר עוצמתי ממנו , אבל עדיין הוא לא היה ניראה משהו כי הוא לא יודע להשתמש ולא הקפיד כמו שצריך על אוכל וזה.
וגם שהוא לאחר סייקלים אני ניראה פיזית יותר טוב ממנו .
מה שאני בא להגיד לך פה בסופו של דבר , שקודם כל תכין לעצמך תפריט שאתה הולך להגיד בו
"זה האוכל שאני הולך לאכול ב-10 שבועות הקרובים בקפדנות כדי להגיע לתוצאות יפות"
ואז לאחר מכן תכניס לעצמך גם לראש שאתה צריך לתת את המקס' שלך באימונים .
לאחר מכן תיכנס לזה בצורה הכי נכונה שאפשר ביום שהכי נוח לך להתחיל מבחינת פיזית ונפשית .
ואתה תראה שגם בלי ישר להכניס כדורים לגוף ורק מ- טסטוסטרון אנתת אתה תביא תוצאות יפיפייות לסייקל ראשון .

מקווה שמה שאמרתי יכנס לך למוח , אם לא .. בהצלחה בכל דרך שתבחר אחי וחג שמח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית