אם מישהוא על א״ש גבוה משו בסביבות ה20 אני מאמין משקל 74 גובה 171 יתחיל מאסה איך הוא יראה? נמאס לי לחפש קוביות ומראה של שחיפים אני מחפש כוח מאסיבי ומראה בהמי בקטע טוב כמובן אז חשבתי להתחיל מאסה ולהתנפח כמה חודשים השאלה אם אני יעשה מאסה כמה שיותר נקיה וישתדל לאכול נטו פחמימות בריאות וחלבונים איך אני יראה בסוף? אני יודע שזה קשור לגנטיקה והכל אבל מנסיון שלכם אני יראה שמנמן נוזלי עם כוח או שבגלל שהשרירים גודלים השומן נמתח? וכמה זמן בערך במאסה מתחילים לראות שינויים ויזואלים? כאילו מה התקופת מינימום שלוקח לעלות קילו שריר בגוף? ועליה במסה ובמשקלי עבודה באאה לידי ביטוי גם בכוח פיזי ביום יום? נניח עבודה מכות מעבר דירה אנאערף חח
ואיך אני יוכל לעקוב אחרי הנפח כי יש לי אש גבוה אז סרט מדידה לא יהיה הכי אפקטיבי.. לגבי האימונים עצמם חשוב להוריד את החזרות ל5-8 או שאני יכול להשאר על 10? וכדי לשלב קצת אירובי פה ושם? בקיצור הבנתם מה אני מחפש מצטער על החפירה והשאלות של האוטיסט אני קצת מבולבל.. תודה רבה חברים שבת שלום
ואיך אני יוכל לעקוב אחרי הנפח כי יש לי אש גבוה אז סרט מדידה לא יהיה הכי אפקטיבי.. לגבי האימונים עצמם חשוב להוריד את החזרות ל5-8 או שאני יכול להשאר על 10? וכדי לשלב קצת אירובי פה ושם? בקיצור הבנתם מה אני מחפש מצטער על החפירה והשאלות של האוטיסט אני קצת מבולבל.. תודה רבה חברים שבת שלום