הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון חיטוב או מאסה? תמונה

דינוס

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכל חברי הפורום..
אז אני יסביר קצת עלי..
אני חוקר כבר הרבה זמן אבל לא הגעתי לתשובה סופית או שאין כזאת.
התחלתי להתאמן לפני חודש בערך, בכללי הייתי חייל ומתאמן לפעמים בחדר כושר בבסיס תקופות של חודש חודשים משהו לא רצוף..הייתי מחלק קבוצות שרירי ab
קלאסית.(מה שיש פה באתר) כרגע זה בערך מה שאני עושה גם..
גבוה :.180
משקל:78
אחוז שומן לא יודע צריך עזרה
20180124_090846.jpg

בנץ:50
פרס:25
סקואט ודד לא עושה

המטרה שלי היא חיטוב הגוף אבל כמובן גם שאני רוצה שהיה נפח (נגיד ליד)
קראתי הרבה על תוכנית ss הבעיה שאני מפחד להיות כדור שומן אני דיי רוצה להגיעה לקיץ חטוב.. השאלה שלי היא האם להמשיך עם הab הקלאסית או לדפוק 4 חודש ss ולאחר מכן להתחיל בחיטוב אני קצת.מתוסכל מה לעשות ?

לחטב מה בדיוק? אין עליך טיפת שריר. אתה סקיני פאט

עריכה: לא שמתי לב שרשמת מאס או חיטוב בכותרת. ברור שמאסה

אתה רוצה כוח ולהחזק או נפח ובידוד לידיים גם?
זה לא הולך ביחד בSS.
אתה רוצה כוח קח SS אתה רוצה נפח קח FBW/AB עם העדפה לFBW אם אתה מתחיל

• פותח/ת השרשור
תודה רבה הבנתי.. כן אני סקיני פט רציני חחחח
אני רוצה וצריך להעלות במאסה ולחטב מה התוכנית הממולצת לכך ss או fbw?

אתה רוצה כוח ולהחזק או נפח ובידוד לידיים גם?
זה לא הולך ביחד בSS.
אתה רוצה כוח קח SS אתה רוצה נפח קח FBW/AB עם העדפה לFBW אם אתה מתחיל
אז אתה אומר בעצם שאם תתחזק ותשמין או אם תגדל במסת השריר תלוי רק בתכנית האימון? ללא תלות במאזן הקלורי בו אתה נמצא?

אז אתה אומר בעצם שאם תתחזק ותשמין או אם תגדל במסת השריר תלוי רק בתכנית האימון? ללא תלות במאזן הקלורי בו אתה נמצא?
אני אומר שאם הוא יעשה חיטוב בSS למשך 4 חודשים הוא לא יצא חזק

גם אני לא לגמרי בטוח למה שתנסה לתפוס אותה במילה שלא כתבתי בכלל, הזכרתי גדילה במסת שריר או מאזן קלורי? דיברתי על נפח ועל כוח לפי מה שאני קורא.

''רוצה חיטוב הגוף ונפח ליד'' בלי לתרגם את מה שאמרת - SS זה האויב הכי גדול שלך (באמת לא רוצה שתתבאס)
SS מתמקדת בעיקר בפלג גוף תחתון, היא כן תגרום לך לגדול בהחלט, אבל לא לכיוון שאני יודע שאתה חושב עליו.

• פותח/ת השרשור
אז מה לעשות חברה ? מבחינת מזון אני דואג חמאזן חיובי של200 קלוריות יותר ביום אבל. אם הייתי מסובך לפני שפתחתי את האשכול עכשיו אני יותר מסובך.

ועוד משהו במידה ואני הולך על ss ובמידה ואני לא מעוניין לעשות פאוור קלין איזה מתח לעשות? ארוך, צר?
''רוצה חיטוב הגוף ונפח ליד'' בלי לתרגם את מה שאמרת - SS זה האויב הכי גדול שלך (באמת לא רוצה שתתבאס)
SS מתמקדת בעיקר בפלג גוף תחתון, היא כן תגרום לך לגדול בהחלט, אבל לא לכיוון שאני יודע שאתה חושב עליו.
אז איזה תוכנית יכולה להתאים לי?

אז מה לעשות חברה ? מבחינת מזון אני דואג חמאזן חיובי של200 קלוריות יותר ביום אבל. אם הייתי מסובך לפני שפתחתי את האשכול עכשיו אני יותר מסובך.

ועוד משהו במידה ואני הולך על ss ובמידה ואני לא מעוניין לעשות פאוור קלין איזה מתח לעשות? ארוך, צר?

אז איזה תוכנית יכולה להתאים לי?
1) "רוצה חיטוב הגוף ונפח ליד" - יש פה סתירה.. לא אפשרי.
2) אתה במאזן קלורי חיובי ולכן לא תרד במשקל.

מסה עם AB או FBW עד אפריל בערך.

• פותח/ת השרשור
כן החלטתי ללכת על fbw עד שאני יתקע במשקלים. ולאחר מכן ab יעדכן בהמשך.

Back
למעלה תחתית