הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוטב ברביקיו?

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
מה נשמע חברים
אני כרגע במסה, אבל רציתי לשאול באופן כללי האם רוטב ברביקיו לא מומלץ? ואולי יש חברה מומלצת?
אני נוהג לטבל איתו על החזה עוף. האם יש בו שומנים או דברים שיפגעו בתזונה?

תודה רבה.

אם רוטב ברביקיו לא מומלץ? ואולי יש חברה מומלצת?
בלי קשר לערכים התזונתיים, רוטב ברבקיו הוא רוטב די סמיך, מה שאומר שיש בעיה לחלוב את הבקבוק כשהוא מתחיל להתרוקן. בחלק מהחברות אפשר לאכסן את הבקבוק הפוך, כלומר עומד על הפקק, אבל אוסם טרחו ועיצבו פקק אלכסוני שלא מאפשר לעשות זאת. אני בטוח שהם מאד גאים בעיצוב המוצר שלהם, האנשים הטובים באוסם. נסה למצוא רוטב עם פקק גדול מספיק כך שאפשר להשחיל כפית לבקבוק (וספר לי אם הצלחת).

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לערכים התזונתיים, רוטב ברבקיו הוא רוטב די סמיך, מה שאומר שיש בעיה לחלוב את הבקבוק כשהוא מתחיל להתרוקן. בחלק מהחברות אפשר לאכסן את הבקבוק הפוך, כלומר עומד על הפקק, אבל אוסם טרחו ועיצבו פקק אלכסוני שלא מאפשר לעשות זאת. אני בטוח שהם מאד גאים בעיצוב המוצר שלהם, האנשים הטובים באוסם. נסה למצוא רוטב עם פקק גדול מספיק כך שאפשר להשחיל כפית לבקבוק (וספר לי אם הצלחת).
האמתי שיש לי כבר קופסא כזאת, לא של אוסם לדעתי. זה של קנור והאריזה מאד נוחה.
ומה לגבי הערכים?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית