הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיון בחברות חדשות בשוק וחוות דעת

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
אהלן,

בזמן האחרון מציפות אותנו שלל חברות חדשות בשוק שמתחרות על ליבן ושרירם של בוני הגוף העתידיים כמו-גם שחקניות ותיקות במגרש.

הייתי רוצה לבקש מאנשים שהתנסו בחברות לשפוך קצת אור על תוצאות שהם ראו עליהם, על חברים.
אני מבקש להשתדל לדיון ענייני נטול אינטרסים לכל מיני מקדמי מוצרים למיניהם אם יש.
באמת מעניין לדעת מה קורה עם חברות ותיקות וחדשות - אנחנו כבר מכירים את התופעה שחדשות מפציצות בעוד ותיקות נוטות להתחיל לדלל.
האם באמת כך?

אני מביא פה רשימה של שלל חברות שזכיתי לנסות באופן אישי או להתנסות עם מוצריהן דרך אנשים שראיתי.
הערה חשובה - אם אתם מביאים דוגמא מחברים שראיתם, דאגו שהיא תהיה מבוססת ואמיתית - זה חשוב.

רשימת חברות שרצות בארץ:

נובה פארם - כחול לבן -שמן זול (בוטנים) - עבד מעולה בהתחלה מינון יתר - כיום עניין של מזל , חלק נראה ללא מינון וחלק טובים - ריח נוראי.
קנגרו - אמור להיות אוסטרלי ככל הנראה כחול לבן. - ככל הנראה בסביבות ה60% פעיל ממה שראיתי.
וורמודג'ה - מולדבי. - הנגלה הראשונה הייתה טובה - השאר די מאכזבות - הדיבול חזק מאוד בפעם האחרונה שניסיתי. שמני אלואט טובים.
אטלס פארמה - רשום שוודיה - ככל הנראה מאותה ארץ ייצור כמו וורמודג'ה. - בעיקר טסט' 300 שלדעתי 60% פעיל - שמן אלואט
אצטקה - רשום מקסיקו - ככל הנראה גם כחול לבן. - שמן ענבים - עד עכשיו מראה תוצאות ממש מעולות כנראה מינון יתר בינתיים.
אלפא פארמה בויאלים - זיוף השם של המקור שמגיע באמפולות בלבד. שמועות תאילנד - ככל הנראה כחול לבן. - ממה שראיתי על שני חברים - מאכזב מאוד.
מדיטק - גרמניה. - מעולה.
ביומדיק - לא באמת ברור איפשהו בחבל רוסיה כנראה - ייתכן כחול לבן. - ניסיתי את טרן טרי שלהם - כואב מאוד - שמן זית - עובד מעולה. חבר עשה פרופ' שלהם תוצאות יפות מאוד.
סיירוקס - הכדורים לפחות המשווקים בארץ מקורם ככל הנראה כחול לבן. - הקלן עובד אך גורם לתופעות לוואי מעצבנות למדי רעידות קשות מדי וכאבי ראש חזקים בניגוד לפירמות איכותיות יותר - וינסטרול בכדורים עשה לי אישית סחרחורת והפסקתי , אבל ראיתי אנשים שהניבו תוצאות יפות. אנאבר - זה לא אנאבר. כל השאר סביר.
תאיגר - תאילנד. - יקר מאוד - איכותי ואמין מאוד.

יש פה כנראה כמה שחמקו מזכרוני.

שאלה לי אלייך אביעד , למה אנשים בכלל מנסים חומרים שאפשר לקרוא להם: "אנדרגראונד" ללא שום ביקורת מסודרת ,
במקום להשתמש ברפואי כמו שצריך ?
אז אני אשלם עוד כמה מאות שקלים, אבל אני יודע שזה פי כמה וכמה יותר בטוח ואיכותי
לא ?

שאלה לי אלייך אביעד , למה אנשים בכלל מנסים חומרים שאפשר לקרוא להם: "אנדרגראונד" ללא שום ביקורת מסודרת ,
לא ?

הקושי והעצלנות

יש אנשים שאין להם איך להשיג רפואי , אז הולכים על UG
שאני מתכוון להשיג הכוונה קשרים עם האנשים הנכונים
יש דילרים שמתעסקים עם אמפולות של פקיסטן ואיראן , לא ממליץ להתעסק איתם רצים ים זיופים ולהשיג אותם מחו״ל העלות שלהם כל כך זולה שאני לא יודע מה הולך שם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ?

שלל סיבות למעשה:
1. מחיר או קמצנות - לרוב, חברות אנדרגראונד זולות משמעותית מרפואי בכמעט חצי ואף יותר ולפעמים אם נופלים נכון משיגים חומרים שהם אוברדוז טיפה -כלומר יותר מינון ממה שצריך בפועל להיות. אבל הרבה פעמים זה נטו קמצנות של אנשים שבסוף למעשה משלמים יותר רק שהם לא מבינים את זה.

2. חומרים - את רוב הדברים לא ניתן כמעט להשיג ברפואי ולכן אנדרגראונד היא ברירת מחדל.

3. שיווק או תיעול - הרבה פעמים "דילרים" מסויימים שנתקעים עם חברות או מעוניינים לשווק משהו ספציפי ממליצים עליו "בחום" ואומרים שלא שווה להוציא כסף על רפואי. לרוב אלו טענות שלא הולכות בקנה אחד עם המציאות. הרבה דילרים גם "שוכחים" להמליץ על רפואי ובעצם מתעלים אותך לכיוון אחד של חומר.
דילר טוב בעיני הוא אדם אמיתי ששם הכל על השולחן וגם מסוגל להתחייב.
הוא אומר לך "יש את זה, את זה ואת זה" ההבדלים זה ככה, ככה וככה. הבחירה בידיך.

תודה לכולכם על התשובות ...
אני דעתי לעולם לא תשתנה, כל עוד זה אפשרי מבחינה כספית אני תמיד אקח את ה-Top שבמוצר ,
בכל דבר מרכב ועד אוכל .

בא נפרש את זה ככה וזה הכי ברור:
חברות אנדרגראונד: מותג מדבקה,חומר שמיוצר ע״י ביוכימאי שעושה שעות נוספות בדירות סטודיו שעברו תהליך סטרילי השימוש הוא במוצרי מעבדה שנמכרים בבתי חרושת לרפואה
חברות רפואיות: מעבדות שעמדו בתקנים הנדרשים לייצור תרופות באישור משרד הבריאות.

בא נפרש את זה ככה וזה הכי ברור:
חברות אנדרגראונד: מותג מדבקה,חומר שמיוצר ע״י ביוכימאי שעושה שעות נוספות בדירות סטודיו שעברו תהליך סטרילי השימוש הוא במוצרי מעבדה שנמכרים בבתי חרושת לרפואה
חברות רפואיות: מעבדות שעמדו בתקנים הנדרשים לייצור תרופות באישור משרד הבריאות.
אחי אתה טועה , לא צריך להיות ביוכימאי כדי להכין חומרים , זה הדבר הכי קל להכין , בתהליך שצורך גג רבע שעה 20 דקות .
סטרילי אני לא יודע אם כן , אבל יש תהליך סינון שעובר בסוף התהליך עם מסנן whatman שמשתמשים בדרך כלל במעבדה סטרילית שלא קשורה לייצור סטרואידים לבדיקת תרופות
תהיה בטוח שכל חברות האנדרגראונד שאתה מכיר ושמעת מיוצרת במטבח של מישהו , שזה אומר שאין תקן להכין תרופות בדירה .
אתה יכול לראות את הוידאו ביוטיוב american underworld steroids
ותיווכח בעצמך על התהליך .
באנדרגראונד אין בכלל קשר לרפואה או לדירות סטריליות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
להכין חומרים למעשה זה כל-כך שטויות וכל המידע נמצא זמין לכל מי שרוצה ברחבי האינטרנט שזה אפילו פשע.
אנשים מכינים לעצמם חומרים בלי הבנה בפתוגנים ובתהלי סטריליזציה ועיקור - ובמקרה הטוב זה יגמר בדלקת
במקרה הגרוע במוות מזיהום.

להכין חומרים למעשה זה כל-כך שטויות וכל המידע נמצא זמין לכל מי שרוצה ברחבי האינטרנט שזה אפילו פשע.
אנשים מכינים לעצמם חומרים בלי הבנה בפתוגנים ובתהלי סטריליזציה ועיקור - ובמקרה הטוב זה יגמר בדלקת
במקרה הגרוע במוות מזיהום.
נכון , אבל בינינו , גם חברות האנדרגראונד בארץ כמו נובה פארם , סיירוקס ועוד כמה שמתעסקים בזה אין להם שמץ של מושג בכימיה , והם השיגו את המתכונים באינטרנט כמו שרשמת , ככה זה עובד ואנשים פשוט לא מודעים לזה .
אבל בתכלס שלבי הסטריליזציה והעיקור מתבססים בבישול עצמו , הבנזיל אלכוהול , והסינון בסוף . אז ככה שרק לשמור על מקום סטרילי חח אביעד היום יש לך מתכונים להכנת מת׳אמפטמין או אתילפנידאט אז מה זה סטרואידים לעומת זה חח

נערך לאחרונה:
מאיפה אתה יודע שהחברות שציינת מכינות חומרים לבד במטבח?
אתה סתם קובע עובדות על דברים שאתה לא יודע בכלל...את סיירוקס האמיתי מכין בנאדם שהוא ביוכימאי במקצוע! ולא כל אחד שרואה סרטון באינטרנט לומד תוך דקה להכין חומרים...אם אתה טוען שאתה יודע להכין אז לבריאות תשמןר את זה לעצמך ולא נראה לי שכדאי שתפרסם את זה בפורום שמחר בטעות איזה ילד עוד ינסה לרקוח תרופות ויחטוף איזה זיהום חריף שיהרוג אותו

אנחנו לא חיים בבועה אתה יודע ואני לא מפרסם פה איך להכין חומרים ,אז אני מבקש אל תוציא מימני דברים שלא אמרתי . היום באינטרנט אתה יכול למצא הכל , ואף ילד לא צריך אותי בשביל זה . אתה לא חייב גם להאמין לי לגבי החברות האלה , אני יכול אפילו לתת לך שמות של אנשים שמתעסקים עם ייצור חומרים
אבל אני לא פה בשביל זה אז בא לא נתפזר שיהיה חג שמח ושנה טובה !

• פותח/ת השרשור
נכון , אבל בינינו , גם חברות האנדרגראונד בארץ כמו נובה פארם , סיירוקס ועוד כמה שמתעסקים בזה אין להם שמץ של מושג בכימיה , והם השיגו את המתכונים באינטרנט כמו שרשמת , ככה זה עובד ואנשים פשוט לא מודעים לזה .
אבל בתכלס שלבי הסטריליזציה והעיקור מתבססים בבישול עצמו , הבנזיל אלכוהול , והסינון בסוף . אז ככה שרק לשמור על מקום סטרילי חח אביעד היום יש לך מתכונים להכנת מת׳אמפטמין או אתילפנידאט אז מה זה סטרואידים לעומת זה חח

ה' ישמור אם אתה חושב שתהליכי סטריליזציה מתבססים בבישול.
אני מדבר איתך על חברות שמעקרות באוטוקלאב את כל המוצרים.
לא נראה לי שאתה מעקר את הויאלים שלך.... לא נראה לי שהפלומבות שלך עוברות ריסוס עם וירקון או חיטוי בגז ואז שטיפה.

אתה מתייחס רק לתהליך סטרילי של הפקת המוצר שמן + קריסטלים.
וגם זה לא סטרילי.

אם שמעת לדוגמא, אתה יודע שאחד הדברים הבעיתיים ביותר בבתי חולים שכרגע מנסים לשים עליהם דגש זה זיהומים.
הרבה אנשים מסיימים את חייהם בבתי חולים דווקא בגלל סיבוכי זיהומים שחטפו שם.
אני יכול להגיד לך לדוגמא במעבדה שאני עובד בה, כל הזמן יש בדיקות עם ספורות לגילוי פתוגנים ובדיקות לחדירות מזהמים
והאוורור ביחידה שלנו הוא דרך שלושה מסנני הפא בפילטריזציה שונה.
המים מסוננים ברמה של 0.2 מיקרון כולל החמצה והכלרה.

אתה בכלל לא מבין במה מדובר שמדברים על תהליכים סטריליים - מעבדות נופלות בזה אז מה זה מישהו במטבח.
ואני גם אגלה לך עוד משהו - כמעט כל מי שהשתמש בחומרים אנדרגראונד פיתח פעם נפיחויות מודלקות
או חום ותסמיני שפעת אפילו באמצע סייקל. ועוד שלל תופעות לא מוסברות אפילו אשפוזים במיון. רק לך תוכיח שזה מהחומר.

תראה חברות גדולות שעוברות תהליכי בדיקה מחמירים ונופלים - כמו רמדיה למשל - כמו תנובה.
כמו מעבדות שנסגרות.

סתם תרחיש הזוי ונגיד שאדם שמכין את הויאלים וממלא אותם חולה ונגיד והוא מתעטש על הבקבוק בזמן ההכנה.
ונגיד והוא מגרד בביצים בזמן ההכנה
ונגיד שיש לו איידס והוא נחתך וטיפת דם נגעה שם.
ונניח שיש לו פטריה ביד.
באנדרגראונד אתה לא יודע מה אתה באמת מקבל. כמובן שקצת נסחפתי עם הדוגמאות, אבל בתכל'ס לא מן הנמנע שיום אחד יקרה משהו.

עזוב אותך, להכין זו לא הבעיה, לדאוג לחומר טוב זה יותר בעיה.

מסכים איתך אחי בגלל זה אני אומר שזה לא סטרילי כל הייצור של חברת האנדרגראונד , שמעתי לא מעט על נובה פארם שבתחילת הדרך היו זיהומים בישבנים ושפעת , וחום גוף שקפץ ל40 מעלות . לא חסרות חברות שזה קרה להם , ומן הסתם שככה הם מייצרות את החומרים שלהם במטבח ,
דבר שני אני לא מתעסק עם ייצור חומרים , התעניינתי בעבר מקריאה באינטרנט ובזה הסתיים . לא רוצה להתחיל עם זה רק בגלל כל התאורים שהסברת , אני מתעסק לעצמי רק עם חברה רפואית שאני רוכש מבית מרקחת ותו לא .

וורמוגה : טסט אננטט וNPP נחמדים מאוד כנ"ל הדיבול, אנאדרול שלהם ניסיתי שבועיים פשוט זבל. הקלן שלהם גם חמוד.

פארמה קום: טסט אננטט נחמד אבל לא יותר טוב מורמוגה

אלפא פארמה: טסט פרופ לא משהו אבל טרן קצר חזק כנ"ל ווינסטרול בזריקות ממש אהבתי.

סיירוקס: קלן חזק יותר טוב מהוורמוגה לדעתי, ווינסטרול בכדורים עשה לי סחרחורות וכאבי ראש הפסקתי אחרי שבועיים ועברתי לזריקות של אלפא והפסיקו כאבי ראש והתוצאות טובות יותר - מצד שני זריקה כואבת ויומית אבל סובלים בשקט. מתכוון לנסות בקרוב גם את המסטרון של אלפא נראה מה יהיה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית