הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
שלום לכולם ,

אני חדש בקהילת הפורומים - אשמח אם תעזרו לי / תתקנו אותי
אני מתחיל סייקל בעוד כחודש .

סייקל טוסטסטרון לשמונה שבועות / 500 לשבוע .
נולבדקס וכלומיד לחודש 40/40/20/20

אניי שוקל 68 קילו
1.65
מעוניין בסייקל מאסה - הולך לאכול הרבה

בדיקת דם והורמונים אחרונה שביצעתי הכל תקין - קצת נתונים :
טוסטסטורן 26.8
פרולקטין 250

האם אני צריך לשנות משהו בסייקל ?
להוסיף חומרים לPCT( אציין שקיים אצלי גינו קטן )

צריך לקחת מולטי ויטמין ?

תודה.

יש אצלך כמה דברים שאתה חייב לשים לב למה לא כדאי להתחיל סייקל :
אתה על משקל נמוך לעומת הגובה , משמע שאתה לא מיצית את הפונטנציאל שלך .
רמות פרולקטין גבוהות , לא הבנתי למה רשמת שזה תקין
עצה שלי תמשיך להתאמן בלי חומרים

עם נתונים ושאלות כמו שלך יש לי הרגשה שאין לך מושג באימונים ותזונה נכונים. קודם תדע איך להתאמן ולאכל ואז תחשוב על לחורר את הגוף שלך.
כי אם אתה לא יודע לגדול בלי חומרים אחרי הסייקל פשוט 90% מהשריר שהרווחת יאבד ולא ייצא לך מזה כלום חוץ מזה ששיגעת את המערכת ההורמונלית שלך.
עם אתה בכל זאת הולך על זה יש את כל המידע בלינקיה בפורום....

• פותח/ת השרשור
בנוסף אמור להגיע אלי מארצות הברית קריאטין מונו + GHMAX של יוניברסל
אפשר לקחת את התוספים בסייקל או שזה סתם מעמיס / לא מועיל ?

שלום לכולם ,

אני חדש בקהילת הפורומים - אשמח אם תעזרו לי / תתקנו אותי
אני מתחיל סייקל בעוד כחודש .

סייקל טוסטסטרון לשמונה שבועות / 500 לשבוע .
נולבדקס וכלומיד לחודש 40/40/20/20

אניי שוקל 68 קילו
1.65
מעוניין בסייקל מאסה - הולך לאכול הרבה

בדיקת דם והורמונים אחרונה שביצעתי הכל תקין - קצת נתונים :
טוסטסטורן 26.8
פרולקטין 250

האם אני צריך לשנות משהו בסייקל ?
להוסיף חומרים לPCT( אציין שקיים אצלי גינו קטן )

צריך לקחת מולטי ויטמין ?

תודה.
יש אצלך כמה דברים שאתה חייב לשים לב למה לא כדאי להתחיל סייקל :
אתה על משקל נמוך לעומת הגובה , משמע שאתה לא מיצית את הפונטנציאל שלך .
רמות פרולקטין גבוהות , לא הבנתי למה רשמת שזה תקין
עצה שלי תמשיך להתאמן בלי חומרים
שקלתי 72 קילו ואני אחרי חיטוב של חצי שני ( ירדתי ל 65 וכרגע עומד על 68 )
לפי הרופא + הגרף זה מראה שזה תקין - מה אני יכול לעשות על מנת להוריד את רמת הפרולקטין ?

אני מתאמן קרוב לשנה וחצי וכל הזמן לומד מחדש ..אני מעוניין בפוש רציני למה אני משקיע ארבעה חמישה אימונים בשבוע ולא גודל

בנוסף אמור להגיע אלי מארצות הברית קריאטין מונו + GHMAX של יוניברסל
אפשר לקחת את התוספים בסייקל או שזה סתם מעמיס / לא מועיל ?

שקלתי 72 קילו ואני אחרי חיטוב של חצי שני ( ירדתי ל 65 וכרגע עומד על 68 )
לפי הרופא + הגרף זה מראה שזה תקין - מה אני יכול לעשות על מנת להוריד את רמת הפרולקטין ?

אני מתאמן קרוב לשנה וחצי וכל הזמן לומד מחדש ..אני מעוניין בפוש רציני למה אני משקיע ארבעה חמישה אימונים בשבוע ולא גודל
עדיין זה לא שייך אם עשית חיטוב , יש תרופה שנקראת ברומוקריפטין אבל בשם הגנרי היא פרגולייד , או תרופה אחרת שנקראת דוסטינקס

• פותח/ת השרשור
"משקיע ולא גודל" להתחיל סייקל במצב שלך זה פשוט בזבוז של חומרים

לא נדע עד שלא ננסה
אני משקיע וסוחט את עצמי באימונים זה קצת מייאש להתאמן להתאמן ולגדול טיפים טיפים כשאחרים לוקחים דברים וגודלים "במהירות " ....כבר בנו לי תוכנית לסייקל טוסטוסטרון עם PCT + HGC ופריוורון לכל הסייקל
הולך לעלות את הקלוריות משמועתית ולהרוג את עצמי עוד יותר באימונים - את התוצאה לא אתה ולא אני אדע.

אני לא מבין מה הקטע בישר להתחיל סייקל?
לפי הנתונים אתה לא קרוב למיצוי הפוטנציאל שלך.
חשבת שאולי משהו במה שאתה עושה לא בסדר? אימונים נכונים? תזונה? התאוששות? מיצוי תוכנית?
סתם לחפש את הדרך הקלה ולהגיד ״אני כבר לא גדל״, אין מצב שאתה לא מצליח לגדול בגלל שאתה כבר לא יכול,אלא בגלל שמשהו שאתה עושה לא בסדר.
תעשה חושבים עם עצמך דחוף

• פותח/ת השרשור
אני עושה חישובים עם עצמי יום יום...אני מבין איפה אני נכנס ויודע שזה לא משחק בכלל
אני בן אדם בריא ברוך השם וכל הבדיקות יצאו תקינות - אני יודע שאני יכול להכניס את עצמי "למיטה חולה".

אבל זה באמת מתסכל לקרוע תתחת באימונים לקום סחוט בבוקר ולא לראות תוצאות רציניות
קשה לי להעמיס קלוריות וכמה שאני לא אוכל אני לא זז במשקל ( אוכל חמש ארוחות ביום בסביבות 2500-3000 קלוריות )

אני מאמין שאחרי סייקל זה יתן לי פוש רציני ויקרב אותי למטרה שלי.

עם סייקל תצטרך לאכול הרבה יותר
והאימונים צריכים להיות יותר אינטנסיביים.
חוץ מזה, אחרי שתסיים את הסייקל לא יהיה לך עם מה לשמור על השריר.
תקרא את הנעוצים שיש כאן ותבין שאם תשמור את זה לשלב מאוחר יותר תרוויח מהסייקל הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
עם סייקל תצטרך לאכול הרבה יותר
והאימונים צריכים להיות יותר אינטנסיביים.
חוץ מזה, אחרי שתסיים את הסייקל לא יהיה לך עם מה לשמור על השריר.
תקרא את הנעוצים שיש כאן ותבין שאם תשמור את זה לשלב מאוחר יותר תרוויח מהסייקל הרבה יותר.
מה הכוונה שלא יהיה לי עם מה לשמור על השריר ?
מה ההבדל בשלב הזה לבין שלב מתקדם יותר ?

אני לא יודע מתי אנשים כן מתחילים או התחילו
אני חושב שאם אני יעשה את הצעד הזה ועם נקיון ושמירה על עצמי תוך כדיי + העלאה רצינית בתזונה / משקלי עבודה ואימונים - הפסקה מבילויים ולהתמקד נטו באימונים זה יתן לי עלייה יפה ואחרי הסייקל התוצאות יהיו יותר ברורות ..אני טועה ?

מה הכוונה שלא יהיה לי עם מה לשמור על השריר ?
מה ההבדל בשלב הזה לבין שלב מתקדם יותר ?

אני לא יודע מתי אנשים כן מתחילים או התחילו
אני חושב שאם אני יעשה את הצעד הזה ועם נקיון ושמירה על עצמי תוך כדיי + העלאה רצינית בתזונה / משקלי עבודה ואימונים - הפסקה מבילויים ולהתמקד נטו באימונים זה יתן לי עלייה יפה ואחרי הסייקל התוצאות יהיו יותר ברורות ..אני טועה ?

אם אתה חושב שאתה יכול להשקיע רק בתקופת הסייקל להרוויח ואז לצאת לנופש ולהתאמן סבבה אתה טועה טעות חמורה.
הפוך הוא הנכון.
בסייקל מתאמנים חזק ואוכלים כמו חזירים בעיקר כי רוצים באמת לנצל את הסייקל - אבל בכל מקרה תגדל כל עוד תאכל בפלוס קלורי ותתאמן.
ההבדל הוא שבסיום סייקל הגוף שלך כבר בבעיה אחרת - הוא לא מסנטז כל-כך הרבה חלבון, קל יותר להשמין, פירוק שריר יותר אפשרי.
דווקא מחוץ לסייקל אתה צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על ההישגים שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה חושב שאתה יכול להשקיע רק בתקופת הסייקל להרוויח ואז לצאת לנופש ולהתאמן סבבה אתה טועה טעות חמורה.
הפוך הוא הנכון.
בסייקל מתאמנים חזק ואוכלים כמו חזירים בעיקר כי רוצים באמת לנצל את הסייקל - אבל בכל מקרה תגדל כל עוד תאכל בפלוס קלורי ותתאמן.
ההבדל הוא שבסיום סייקל הגוף שלך כבר בבעיה אחרת - הוא לא מסנטז כל-כך הרבה חלבון, קל יותר להשמין, פירוק שריר יותר אפשרי.
דווקא מחוץ לסייקל אתה צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על ההישגים שלך.
אני לא מתכנן לצאת לחופש.. מתחילת האימונים לא יצאתי לחופשה רצינית ועליתי מ57 קילו ל 72 ( לא היה לי שום בסיס של ספורט בחיים )
אני הולך לקרוע את עצמי יותר ויותר - אני פה רוצה את הפוש שיתן לי תוצאות יפות ונראות לעיין לא רק בהרגשה. שיהיה מוטיבציה להמשיך למטרה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית