הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סרטון טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך

asf

משתמש פעיל
591
61
נק' מוניטין:
373
591
61
http://www.youtube.com/watch?v=Xt5XB_3NYXM

עוד שאלה-יש לי נעל עם סוליה שטוחה וקשה אבל היא דיי גבוהה אז נסיתי היום לעשות את הסט עבודה בלי נעליים וזה הרגיש לי טוב מה אתם אומרים כדי לי להמשיך בלי נעליים או שכדי ללבוש נעליים ?

בגדול נראה טוב, אולי כדאי להרחיב מעט (2-3 ס"מ כל צד) את העמידה והאחיזה שהתחת יהיה קצת יותר נמוך כי הוא כמעט מקביל לקרקע ואז יש פחות ניצול של הכוח מהרגליים.

• פותח/ת השרשור
בגדול נראה טוב, אולי כדאי להרחיב מעט (2-3 ס"מ כל צד) את העמידה והאחיזה שהתחת יהיה קצת יותר נמוך כי הוא כמעט מקביל לקרקע ואז יש פחות ניצול של הכוח מהרגליים.

תודה על התגובה, לגבי העמידה אני עומד כבר ממש רחב כמעט ברוחב כתפיים ואני לא מצליח להכניס עוד את התחת ואת הברכיים כי אז הגב שלי מתעגל.

תודה על התגובה, לגבי העמידה אני עומד כבר ממש רחב כמעט ברוחב כתפיים ואני לא מצליח להכניס עוד את התחת ואת הברכיים כי אז הגב שלי מתעגל.

מכיוון שבסט אפ הברכיים אמורות לגעת במרפקים רוחב האחיזה שלך הוא האינדיקציה שלך לגבי רוחב העמידה. ריפטו בספר אומר שהאינדקס פינגר(האצבע שמצביעים איתה) צריכה להיות מבחוץ לסימונים הקרובים של המוט (אבל צמודה להן). איפה אתה מחזיק ביחס לסימונים הללו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית