הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון 2 שאלות הכי מפגרות שנשאלו פה בחודשים האחרונים .

• פותח/ת השרשור mist7
  • פורסם בתאריך

mist7

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
אני רוצה להקדים ולומר שהתשובות לשאלות מובנות מאילו . מדובר בויכוח מטופש עם חבר שלא מוכן לוותר חחח .

1 . האם ארנולד שוורצנגר השתמש אי פעם בסטרואידים (חחחחחחח)

2. האם הבחור הנחמד הזה , הוא סתם בחור גדול או שמדובר בסינטול :

1236674_10201057735903218_1415982086_n.jpg
1233520_10201057736343229_460158098_n.jpg
בבקשה תחסכו הודעות מזלזלות וציניות , התשובות פה די ברורות - אבל הוא לא מאמין . כך שבבקשה תענו בצורה מכובדת ועניינית . תודה 😃

ארנולד שוורצנגר השתמש בסטרואידים, אין וויכוח על זה.
אם אני לא טועה הוא גם עבר השתלת כבד בגלל זה.

ולבחור בתמונה קוראים לו גרג ולנטינו, חפש עליו ביוטיוב- הוא מספר בעצמו על הסינטול שהוא השתמש בו.

• פותח/ת השרשור

ולבחור בתמונה קוראים לו גרג ולנטינו, חפש עליו ביוטיוב- הוא מספר בעצמו על הסינטול שהוא השתמש בו.

חיפשתי לא מצאתי מקום שבו הוא הודה בסינטול ... הוא מודה רק בסטרואידים

זה היה בלב וזה היה שמועה, בסוף הוא גם תבע את מי שאמר את זה (זו הייתה בעיה מולדת עד היום הוא בריא)...

זה היה בלב וזה היה שמועה, בסוף הוא גם תבע את מי שאמר את זה (זו הייתה בעיה מולדת עד היום הוא בריא)...
בגלל זה אמרתי "אם אני לא טועה", כי קראתי על זה איפשהו, אבל לא הייתי בטוח אם זה נכון.

1. לא, ארנולד טבעי לחלוטין. הסוד שלו הוא טונה אחרי אימון.
2. לבחור בתמונה קוראים גרג ולנטינו, חפש עליו ביוטוב - הוא מספר בעצמו על הסכנות בלקיחת קריאטין.

• פותח/ת השרשור
1. לא, ארנולד טבעי לחלוטין. הסוד שלו הוא טונה אחרי אימון.
2. לבחור בתמונה קוראים גרג ולנטינו, חפש עליו ביוטוב - הוא מספר בעצמו על הסכנות בלקיחת קריאטין.

חחחחחחחחחח אחלה חוש הומור , וכמו שכתבתי בפוסט למעלה שהתשובות ברורות ומובנות מאילו .
אני צריך את התגובות פה בשביל להראות לו . זהו .

trol.jpg

חבר שלך לייצן?

1. ארנולד מעולם לא השתמש בסטרואידים הוא השתמש במוצר GH MAX שקנה בישראל באדי ברמת גן.
2. למי שיש ידיים כאלו זה טבעי לחלוטין מדובר בגנטיקה מעולה - הינה דוגמא.

נ.ב

- אגב הלייצן הזה בתמונה מעלה - (מוסטפה עסמאיל שמו) , טוען שהוא מעולם לא סינטל

מקווה שעזרתי לך ב"וויכוחון" עם החבר המשכיל:troll:

tbh
אני רוצה להקדים ולומר שהתשובות לשאלות מובנות מאילו . מדובר בויכוח מטופש עם חבר שלא מוכן לוותר חחח .

1 . האם ארנולד שוורצנגר השתמש אי פעם בסטרואידים (חחחחחחח)

2. האם הבחור הנחמד הזה , הוא סתם בחור גדול או שמדובר בסינטול :

1236674_10201057735903218_1415982086_n.jpg
1233520_10201057736343229_460158098_n.jpg
בבקשה תחסכו הודעות מזלזלות וציניות , התשובות פה די ברורות - אבל הוא לא מאמין . כך שבבקשה תענו בצורה מכובדת ועניינית . תודה 😃

התשובה האמיתית היא להיפטר מהחבר הזה.

tbh

התשובה האמיתית היא להיפטר מהחבר הזה.

חחחחחח הרגת אותי מצחוק

1. ארנולד השתמש בסטרואידים ואף הוא הודה בכך שהשתמש בסטרואדים לצורך פיתוח גוף תחרותי,כיום כמעט כל מי שמתחרה בפיתוח גוף מקצועני משתמש בסטרואידים מה לעשות זה חלק מהמקצוע.
2. עוד בחור שעושה שם רגע לבאדיבילדינג , אנשים שלא מבינים מסתכל עליו וחושבים שככה נראים שאתה מתאמן יותר מדי, מדבור פה בסינטול לא איכותי בכמויות גדולות

חחחחחח הרגת אותי מצחוק

1. ארנולד השתמש בסטרואידים ואף הוא הודה בכך שהשתמש בסטרואדים לצורך פיתוח גוף תחרותי,כיום כמעט כל מי שמתחרה בפיתוח גוף מקצועני משתמש בסטרואידים מה לעשות זה חלק מהמקצוע.
2. עוד בחור שעושה שם רגע לבאדיבילדינג , אנשים שלא מבינים מסתכל עליו וחושבים שככה נראים שאתה מתאמן יותר מדי, מדבור פה בסינטול לא איכותי בכמויות גדולות
למה כמעט ולא כולם?

למה כמעט ולא כולם?
אמרתי כמעט ולא כולם כי יש אנשים העוסקים בפיתוח גוף מקצועני לדוגמא אלון גבאי שטוענים שהם טבעיים , אני לא יודע אם הם אומרים אמת או לא אבל אם הם אומרים שהם לא לוקחים אני לא אתווכח עימם

אמרתי כמעט ולא כולם כי יש אנשים העוסקים בפיתוח גוף מקצועני לדוגמא אלון גבאי שטוענים שהם טבעיים , אני לא יודע אם הם אומרים אמת או לא אבל אם הם אומרים שהם לא לוקחים אני לא אתווכח עימם

את האמת אלון גבאי לא נראה כמו אחד שמזריק , אבל ללא ספק קלן הוא לקח שמבחינתי זה כבר לא טבעי. ( לא שיש לי בעיה עם זה אני משתמש בעצמי , אבל הוא טוען שהוא טבעי נטול כדורים - רק חלבון).

מה זה השאלות האלה בחייאת דינק?

חבר שלך סתום? ומה הקטע לשאול פה אנשים ולהראות לו.
פתח ויקיפדיה - פתח מלא אתרים שמספרים על ארנולד משתמש - מה זה הליצנות הזו, לא יאמן שיש אנשים שבכלל מאמינים שארנולד טבעי, מה הוא בא מהכוכב שומשום?

לגבי גרג ולנטינו - עוד פעם, אדם עם זרועות כאלה מעוותות שלא נראות בכלל כמו שריר - זה נראה לו טבעי? יש סרטון על גרג ולנטינו ביוטיוב שהוא מספר על הזיהום והניתוח שעבר בבייספ וגם מראים סרטונים וידאו שלו מוציא משם מוגלה ואת המזרק - מה נראה לו שהוא הזריק לשם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית