עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ממש משתנה... כמה ימים אתה עובד בשבוע, כמה שעות ביום, יש חדרי כושר שפתוחים בשבת ואז המשכורת בשבת היא כפולה... ללא אימונים אישיים השכר הוא לא מספק בכלל..אז מאמן מכון רגיל מקבל בסך הכול בסביבות 5אלף בחודש?
אניי מכיר מאמנים שעושים מעל 10 בחודש..זה לא תחום שנכנסים אליו בשביל הכסף
10 בחודש או קצת מעל 10 בחודש, זה לא משהו שאפשר לפרנס איתו משפחה. אפילו לא קרוב. זה טוב להכנסה צדדית.אניי מכיר מאמנים שעושים מעל 10 בחודש..
10 בחודש או קצת מעל 10 בחודש, זה לא משהו שאפשר לפרנס איתו משפחה. אפילו לא קרוב. זה טוב להכנסה צדדית.
השאלה האם אימוניים אישיים הם מבוקשים למה במכון שלי אני לא רואה הרבהמי שעושה מספיק אימונים אישים מגיע ל10 נטו.. מסכים איתך שזה לא הרבה...אבל אפשר גם לעבור את ה10
אז תעבוד במכון אחרהשאלה האם אימוניים אישיים הם מבוקשים למה במכון שלי אני לא רואה הרבה
אז תעבוד במכון אחר
כןבארץ יש ביקוש לאימוניים אישיים ?
משתנה ממקום למקום..תודה על העזרה חבר
יש לי עוד שאלה אתה מאמן ? ואם כן כמה אימוניים עושיים בממוצע ביום וכמה מרוויחיים על כל אימון אישי ?
משתנה ממקום למקום..
עצה ממני אם אתה מחפש מקום לעבוד בו תחפש מועדון גדול \רשת
אמנם זה לא ארד ק111ר ואנשים פלצנים אבל רק שם עושים כסף.. ורק שם יש הרבה אימונים אישיים
לא..הכול אותו חרא לך לאיפה שקרוב לך לביתשוב תודה
יש מקום מומלץ ללמוד או איזה קורס מסיום ?
לא..הכול אותו חרא לך לאיפה שקרוב לך לבית
כמו בכל עבודה.. תלוי אם צריך עובדיםנגיד אני מסיים קורס יש מצב שיעסיקו אותי חברה כמו הולמס פלייס
אני מתאמן קצת יותר משנתיים
כמו בכל עבודה.. תלוי אם צריך עובדים