הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחד מזריקות

• פותח/ת השרשור AMIRB
  • פורסם בתאריך

AMIRB

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אם אני מעוניין בסייקל ראשון ואני לא מתכוון ללקחת דיבול לבד כמו רוב המטומטמים פה
מה אפשר לעשות?
יש דרך אחרת חוץ מזריקות?

אם אני מעוניין בסייקל ראשון ואני לא מתכוון ללקחת דיבול לבד כמו רוב המטומטמים פה
מה אפשר לעשות?
יש דרך אחרת חוץ מזריקות?
\

או שתזריק או שתפסיק לבלבל את השכל.
אתה מפחד לעשות חיסון ?

כמו כל דבר בסוף מתרגלים ואפילו נהנים מכל העניין בכל זאת זה מאוד פשוט אחרי כמה פעמים.
אם בכל זאת אתה מתנגד לזריקת אין לך מה לחפש בתחום הזה לא שווה לאבד כבד בשביל עוד קצת מאסה

אמיר - אני אומר בוז לשפה שלך , ״ לא מתכוון לקחת דיבול כמו שאר המטומטמים פה ״ .

קלבין - על מה בדיוק הוא יאבד כבד? בהנחה שהוא לוקח דיבול למספר שבועות מצומצם וממשיך רק טסט? אני חושב שזה עדיף מלבלות חמישי שישי שבת במועדונים ולשתות.

אריאל - אם היית קורא את השאלה של הטרול, היית מבין שהוא מתכוון לזריקה(סייקל) ולא לחיסון טטנוס.

אמיר - אני אומר בוז לשפה שלך , ״ לא מתכוון לקחת דיבול כמו שאר המטומטמים פה ״ .

קלבין - על מה בדיוק הוא יאבד כבד? בהנחה שהוא לוקח דיבול למספר שבועות מצומצם וממשיך רק טסט? אני חושב שזה עדיף מלבלות חמישי שישי שבת במועדונים ולשתות.

אריאל - אם היית קורא את השאלה של הטרול, היית מבין שהוא מתכוון לזריקה(סייקל) ולא לחיסון טטנוס.
גבר אתה סתם תוקף אנשים מבלי להבין
אריאל התכוון לעצם העובדה שהוא נכנס בכלל לסייקל הוא לא מפחד תנסה להבין ...

גבר אתה סתם תוקף אנשים מבלי להבין
אריאל התכוון לעצם העובדה שהוא נכנס בכלל לסייקל הוא לא מפחד תנסה להבין ...

בכלל בכלל בכלל לא הבנתי מילה ממה שאמרת , אבל בכל זאת אני התרגזתי על האשכול עצמו וחלילה אני לא תוקף אף אחד.. שבת היום 😃

ליאור הסביר כבר...אבל בכל זאת אני יסביר לך בפשטות .
אני התכוונתי שבן אדם לא מפחד להיכנס לסייקל ראשון (אני מאמין שהידע שלו לא מספיק בשביל להתחיל בכלל) אבל הוא מפחד מזריקה .

זה כמו שאני לא יפחד להיכנס לכלוב מלא אריות אבל ברגע שאני יראה ג'וק אני יכנס להיסטריה .

הבנת ?

אין לך ברירה חבר, זאת הדרך המקובלת והכי טובה .
אל תהיה בחורה ותחזיק את עצמך בסה"כ כמה שניות של כאב מהמחט וזה עובר .
אחרי פעמיים - שלוש , אתה כבר תזריק לעצמך בבוקר כמו שאתה מכין את הנס קפה של הבוקר .

וזה גם לא כואב , כולה דקירה קטנה עם מחט 23g כחול . וגם לא מרגישים אותה
אני מזריק לעצמי לישבן ולכתפיים לבד זה לא כזה סיפור , יש גם מלא סרטוני הסברה ביוטיוב .

תגביר תמינון של הטסט. בהסתמך על הבעיה שלך הוא כנראה לא בדיוק בשמיים.
2013-06-23 16.29.58-1.jpg

• פותח/ת השרשור
חחחח טובים אתם זה בסדר יש לי ידע נרחב פשוט הגעתי להחלטה שאני רוצה יותר אני ינסה לזרום על הפחד נקווה שאני לא יתעלף בכול זריקה?
:nailbiting::nailbiting::nailbiting:

אתם קצת רעים, כולם פוחדים בפעם הראשונה, מספיק עם האגו. זה בסדר, תנשום עמוק, שים ביוטיוב סרטון שיוציא אותך מהריכוז, תנשום עמוק ותבצע את זה בתנוע אחת חלקה. כשאתה מזריק לעצמך הרבה יותר נוח בארבע ראשי מאשר בישבן.
תריץ קצת חיפוש על טכניקת ההזרקה והשלבים, לא משנה כמה אתה בטוח שהכל בסדר תמיד לשאוב ולראות בועות בתוך המזרק לפני הזריקה, אם נכנס דם בלי פאניקה להוציא את המחט ולחפש מקום אחר.
בפעם הראשונה יכול להיות שתרגיש סחרחורת, פאניקה, חרדה, יובש קיצוני בפה, חוסר שקט ועוד סיפטומים שנובעים מסטרס.
עד היום יוצא לי לראות חברה שמריצים סייקל 6-7 ועדיין לפעמים נכנסים לפאניקה, מה שאני בא להגיד, זה בסדר לפחד, הידיים שלך ירעדו, אתה תתרגל, ותיהיה רגוע עם הזמן.

בהצלחה !

או שבמקום כל זה - אם יש לך כסף ואתה ממש אבל ממש מעדיף לדחות זריקות לעת עתה.
תקח אנאבר במינון גבוהה - נגיד 80-100.
לא תתעלף, אבל תקבל תוצאות יפות

אנבאר גם יקר
אבל נותן תוצאות טובות לחיטוב , מומלץ לקחת איתו טסט פרופ שילוב פצצה עם טרן בכלל לעוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית