ייעוץ הגנטיקה אוי הגנטיקה...

• פותח/ת השרשור Elad
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Elad

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אם אין לי גנטקיה ממש טובה[ואין לי..]שווה בכלל להתאמן אני אומר לכם אני חודשיים אין שיפור בכלל יד כלום אין כלום אני מפחד להתחיל מאסה כי אני סתם יעלה במשקל בלי טעם בכלל.. לא יודע כבר מה לעשות

צר לי לאכזב. אתה לא מיוחד. הגנטיקה שלך בסדר גמור.
דיבורים על גנטיקה זה טוב ויפה כשמדברים על הרמות הגבוהות ביותר.
לא ראית שיפור כי עשית משהו בסיסי לא נכון. או שלא התאמנת נכון או שלא אכלת נכון. זה עד כדי כך פשוט.
תפתח לוג ותכתוב כל מה שאתה עושה ואוכל. תעשה תוכנית פשוטה, מוכרת ועובדת ותאכל הרבה. זה לא rocket science, זה רק דורש השקעה.

• פותח/ת השרשור
מתאמן אני מתאמן נכון אל תדאג ותזונה יש קצת בעיה אבל אני מסדר אותה אבל עדיין זה מבאס חודשיים וכלום זה מוריד מהרצון להמשיך

גנטיקה גרועה זה חרא של תירוץ. אין לך מושג איזו גנטיקה יש לך ואני מבטיח לך שאתה לא יודע להתאמן נכון או לאכול נכון, או שניהם.

כמו שיוסף הגדול אמר לי בזמנו, גנטיקה מגלים רק עם חומרים.

• פותח/ת השרשור
מזאת אומרת לאכול נכון אני מכניס חלבונים וכל מני דברים לגוף מסה אני צריך ואני מתחיל זה כן אבל מה עוד יש בלא לאכול נכון

אם היית קורא היית יודע, מי שלא קורא לא יודע וגם לא ידע.

א. אתה עצלן, אם היית פותח את הראש קצת היית עושה חיפוש באתר ומוצא את כל התשובות לשאלות.
ב. חאלס לבכות אף אחד לא ירחם עלייך ואת אף אחד זה לא מעניין אם יש לך גנטיקה או אין לך להתאמן במקום לבכות.
ג. הבא שפותח פוסט : אני אומלל חלש ומסכן כל מה שבא לי זה קוביות לים אני רוצה להרשים את הזונה של השכבה, מקבל השעייה לצמיתות.

נעול!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית