תמונה Dexter Jackson vs. Phil Heath

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
10dw3g1.jpg
ay0ayg.jpg

25ssk7r.jpg
95wxao.jpg

ztf5nm.jpg
2058v84.jpg

21188d4.jpg
2nkqaok.jpg

9s56r7.jpg
2v1ukxh.jpg

2cn6sl.jpg
14udkpy.jpg

2d1pmac.jpg
5ewb61.jpg

dqnbih.jpg
whnm2g.jpg

m0l0x.jpg
2cza9h2.jpg

למה אני לא יכול לתת לך מוניטין על ההשקעה 😡?

• פותח/ת השרשור
כנראה חילקת יותר מדי , או שלא חילקת לפחות 10 מוניטינים לפני שאתה מנסה להביא לי , מה שמזכיר לי שצריך להוריד את זה ל5

הית' מרשים יותר מדקסטר כשמשווים אחד לאחד בפרונט, ההפרדות בגב והכבוד מהשופטים הכריעו לטובת דקסטר לדעתי.

השיפוט היה גרוע..הית' עולה על דקסטר..אני לא אהבתי בכלל את הגוף של דקסטר חוץ מהשייפ.
קאטלר לא גדל הרבה השנה..כולם הפגיזו..זה הסיבה שהוא לא לקח ראשון..

למען האמת אהבתי את האסטתיקה של דקסטר יותר, אבל לדעתי הית' היה צריך להיות מדורג לפני דקסטר, הוא עולה עליו בכמה בחינות. דרך אגב, הידיים של הית' 😲.

תודה על התמונות הנהדרות , למרות שאני מעריץ של דקסטר צריך להודות היט יותר טוב ללא צל צילו של ספק , טעות שיפוט חמורה לא הייתי אומר כי השופטים ראו את זה ללא ספק , בגלל ותק השנים נתנו לדקסטר , ותק תחריות לא צריך להלקח בחשבון לדעתי .

פיל הית' פשוט חסר אסתטיקה. :nono:

פיל היט יש לו יותר רוחב אבל מותן של משאית, לאומת זאת לדקסטר יש מותן יותר צרה ואסטטיקה יותר מרשימה, שלא נדבר על זה שבטרפזים דקסטר בכלל לא רואה את היט.

לה'ית אין מותן רחבה פשוט כתפיים צרות
חוץ מזה שכולנו יודעים הפוזה הקובעות באולימפייה זה הפריסת גב וללא ספק דקס נצח כאן

לפי איך שזה נראה להית דווקא יש רוחב כתפיים גדול אבל מתן רחבה בדיוק ההפך מדקס שלו יש כתפיים טיפה צרות אבל מתן מאוד צרה וזה מה שנתן לו את היתרון בפריסה.

שיפוט מעפן לפי דעתי.. היט, נראה יותר טוב.. תסתכלו בתמונה של הבאק דאבל בייספס פשוט, איזה חיתוכים יש לפיל בידיים 🙌

לפי איך שזה נראה להית דווקא יש רוחב כתפיים גדול אבל מתן רחבה בדיוק ההפך מדקס שלו יש כתפיים טיפה צרות אבל מתן מאוד צרה וזה מה שנתן לו את היתרון בפריסה.
ממש לא לשניהם יש כתפיים צרות להי'ת יש פשוט יותר שריר באלכוסנים

Back
למעלה תחתית