סרטון סקוואט 140X3 ATG

• פותח/ת השרשור
כן בקרוספיט הפלטות שמנות ומגומי כדי שייה אפשר לזרוק אותם על הרצפה כמה שרוצים ולא יקרה כלום....

• פותח/ת השרשור
כבוד! פעמיים משקל גוף?

לא, אני 77 קילו בערך, אבל זה בלי חגורה וATG אני מאמין שעם חגורה וLB יש לי משקל הרבה יותר גבוה (פעם כבר היו לי 150 3X5 ו160 לחמישיה אבל על 85 קילו יש לי רק סרטון של ה150 שלא יהיה פה חוב לראק

לא, אני 77 קילו בערך, אבל זה בלי חגורה וATG אני מאמין שעם חגורה וLB יש לי משקל הרבה יותר גבוה (פעם כבר היו לי 150 3X5 ו160 לחמישיה אבל על 85 קילו יש לי רק סרטון של ה150 שלא יהיה פה חוב לראק

אני מבין שיש לך היסטוריה מכובדת בתחום אתה יכול לפרט בקטנה בלי משקל גוף רק משקלי עבודה ותכניות שעברת.

• פותח/ת השרשור
לגביי הראש, ככה נוח לי מסתבר (לא שמתי לב לזה בכלל)

לגביי תוכניות עבר, עשיתי פעמיים ss ועוד קצת ליניארית הבעיה שפעמיים לא המשכתי מהss הלאה בגלל שהייתי באמצע עונת פוטבול וגם שברתי את הקרסול בין לבין
הגעתי ל160 5 בסקוואט וגם בדדליפט(יש לי בעיה טכנית בדדליפט עדיין ובגלל זה אני לא רוצה להתקדם יותר מידי עד שהטכניקה שלי לא מושלמת) בבנץ לחצתי 120 ל1 יש סרטון שם איפשהו , פרס גם בעייתי אצלי היה לי כבר 67.5 ל3*5 היום אני ב70 ל1 בנתיים ומנסה להגיע לפרס משקל גוף לחזרות.
לא עשיתי כל כך תוכניות כוח כמו שהן כתובות בדיוק בגלל שכמעט תמיד השתלב לי איזה ספורט באמצע אז למדתי את הגוף שלי וצתי אני צתקדם ואיך והייתי משנה לפי זה (כמובן עם טיפים של חברים שיותר מנוסים ממני וכל מיני מאמרים ברשת על שילוב של כוח וספורט) זהו בערך...
הא ובקשר למשקל גוף הכי רחוק שהגעתי היה 86משקל גוף... (גם בss לא עליתי יותר מידי)

יפה, אבל הבחור מאחורה לא ממש עושה משהו.. שלא מדבר על מוכן למשהו :\

אני בגישה שמתאמן שסגור על עצמו מבחינת טכניקה, ההבדל בין כשל להצלחה הוא כמה מאות גרמים שהספוטר יכול לייצר מהפוזיציה הנ״ל.

אני בגישה שמתאמן שסגור על עצמו מבחינת טכניקה, ההבדל בין כשל להצלחה הוא כמה מאות גרמים שהספוטר יכול לייצר מהפוזיציה הנ״ל.

בשביל שמה שאתה אומר יהיה נכון, מה שצריך להתקיים זה או שריי וויליאמס לא סגור על עצמו מבחינת טכניקה, או שהוא שם על המוט משקל שתלוש מהמציאות שהוא ירים (הוא כבר הרים את זה), או שלכל אחד מהספוטרים אין מושג מה הוא אמור לעשות והם פישלו בענק ובכללי בכל תחרות PL מפשלים בענק ב100% מהמוטות שנזרקים, שזה דיי הרבה.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי מה הבעיה, בכל מקרה אני ב99 אחוז מהמקרים לא מסקביט עם ספוטר כי אני יודע להכשל אחורה במקרה הזה המאמן שלי (שיש לו עבר באליפות אירופה בהרמת משקולות ויגיע לשם שוב) סתם החליט לעמוד שם ובכלל לא היה לי מושג שהוא שם , לא נראה לי שהוא עזר ולו במעט בחזרות ואני אתן בקרוב עוד סקוואט (אולי 3X3 או חמישיה) עם המשקל הזה לפני שאני אתקדם הלאה וזה כבר כנראה יהיה בלי הספוטר.

בשביל שמה שאתה אומר יהיה נכון, מה שצריך להתקיים זה או שריי וויליאמס לא סגור על עצמו מבחינת טכניקה, או שהוא שם על המוט משקל שתלוש מהמציאות שהוא ירים (הוא כבר הרים את זה), או שלכל אחד מהספוטרים אין מושג מה הוא אמור לעשות והם פישלו בענק ובכללי בכל תחרות PL מפשלים בענק ב100% מהמוטות שנזרקים, שזה דיי הרבה.

א. ככל שעובדים עם פחות חזרות המשפט שלי פחות נכון.
ב. ככל שהמשקל על המוט יותר גבוה ויותר קרוב לסוף הפוטנציאל של אותו בן אדם המשפט שלי פחות נכון.
ג. כן, המשקל הזה תלוש מהמציאות שהוא ירים באותו רגע.
ד. למרות כל אלו, הוא לא נתן לספוטרים צ׳אנס להציל אותו בכלל, בכשל ״נורמאלי״ המוט ישאר נייח לפחות חצי שנייה, דבר שירמז לספוטרים בבירור שהוא לא מתכוון להרים את המשקל הנ״ל.

א. ככל שעובדים עם פחות חזרות המשפט שלי פחות נכון.
ב. ככל שהמשקל על המוט יותר גבוה ויותר קרוב לסוף הפוטנציאל של אותו בן אדם המשפט שלי פחות נכון.
ג. כן, המשקל הזה תלוש מהמציאות שהוא ירים באותו רגע.
ד. למרות כל אלו, הוא לא נתן לספוטרים צ׳אנס להציל אותו בכלל, בכשל ״נורמאלי״ המוט ישאר נייח לפחות חצי שנייה, דבר שירמז לספוטרים בבירור שהוא לא מתכוון להרים את המשקל הנ״ל.
א. למה? כמה מאות גרמים זה אפילו אחוז קטן יותר מהRM1 מאשר מהRM5. כל מה שRM5 יתן לספוטר זה בסה"כ לראות איך החזרות הקודמות עולות ולהחליט לפי זה, זה הכל.
ב. שוב, למה? במיצוי הפוטנציאל שלך הכמה מאות גרמים האלה הם אחוז מאוד קטן ואם שמת משקל כבד מידי אפילו בכמה קילוגרמים זה אחוז קטן וייקח לך זמן עד שתגיע לכשל של ממש.
ג. לא, זה לא. בניסיון הקודם באותה תחרות הוא הרים 10 קילו פחות ואפילו הרים את זה מהר. 10 קילו נשמע לך הרבה, וזה באמת הרבה, אבל באחוזים בשבילו זה כמו בשבילך להוסיף איזה +2.5. ובכל מקרה הוא כבר ביצע סקוואט יותר כבד מזה.
ד. זה סתם מראה שאתה צריך קצת יותר ניסיון בכלוב. הספוטרים לעולם לא נמצאים שם על מנת לתפוס מוט שנזרק, ובכל מקרה ספוטר מאחורה זה מסוכן (במיוחד אם הוא נוגע בליפטר ולא במוט) והרבה יותר סביר להניח שהוא ידפוק לך את הPR מאשר יאבטח את הסט.

א. למה? כמה מאות גרמים זה אפילו אחוז קטן יותר מהRM1 מאשר מהRM5. כל מה שRM5 יתן לספוטר זה בסה"כ לראות איך החזרות הקודמות עולות ולהחליט לפי זה, זה הכל.
ב. שוב, למה? במיצוי הפוטנציאל שלך הכמה מאות גרמים האלה הם אחוז מאוד קטן ואם שמת משקל כבד מידי אפילו בכמה קילוגרמים זה אחוז קטן וייקח לך זמן עד שתגיע לכשל של ממש.
ג. לא, זה לא. בניסיון הקודם באותה תחרות הוא הרים 10 קילו פחות ואפילו הרים את זה מהר. 10 קילו נשמע לך הרבה, וזה באמת הרבה, אבל באחוזים בשבילו זה כמו בשבילך להוסיף איזה +2.5. ובכל מקרה הוא כבר ביצע סקוואט יותר כבד מזה.
ד. זה סתם מראה שאתה צריך קצת יותר ניסיון בכלוב. הספוטרים לעולם לא נמצאים שם על מנת לתפוס מוט שנזרק, ובכל מקרה ספוטר מאחורה זה מסוכן (במיוחד אם הוא נוגע בליפטר ולא במוט) והרבה יותר סביר להניח שהוא ידפוק לך את הPR מאשר יאבטח את הסט.
אני לא מסכים לגבי ד
אני כל החיים עובד עם ספוטרים והרבה מאוד פעמים הם הצילו אותי
לא מבין מה מסוכן בספוטר מאחורה אם אני לא מתכוון לזרוק

אני לא מסכים לגבי ד
אני כל החיים עובד עם ספוטרים והרבה מאוד פעמים הם הצילו אותי
לא מבין מה מסוכן בספוטר מאחורה אם אני לא מתכוון לזרוק
הספוטרים שמאחורה אוהבים לגעת בך במקום במוט, מה שאומר שהם משנים את הפוזיציה שלך בדיוק ברגע שבו אתה הכי רגיש לכל שינוי הכי קטן. בנוסף, גם כשנוגעים במוט מאחורה, אין להם הרבה כוח מהפוזיציה הזו, זה קל מאוד להפריע לליפטר לרדת עם התחת אחורה, זה קל מאוד להרים את המוט בצורה לא מאוזנת, ובמקרה חירום של זריקה אחורה של המוט, הוא יכול לפגוע בספוטר, או במקרה הרבה יותר גרוע - בזריקה קדימה של המוט שבה הליפטר חייב להעיף את עצמו אחורה על מנת שהמוט לא יפול לו על הראש - הספוטר יפריע לו, והמוט יפול לו על הראש.
וכן הלאה וכן הלאה

ובכל מקרה היעילות של הספוטר משם היא לא כזו גבוהה, בלשון המעטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית