נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבוד! פעמיים משקל גוף?
לא, אני 77 קילו בערך, אבל זה בלי חגורה וATG אני מאמין שעם חגורה וLB יש לי משקל הרבה יותר גבוה (פעם כבר היו לי 150 3X5 ו160 לחמישיה אבל על 85 קילו יש לי רק סרטון של ה150 שלא יהיה פה חוב לראק
הא??? מה הוא צריך לעשות? להיות מוכן?יפה, אבל הבחור מאחורה לא ממש עושה משהו.. שלא מדבר על מוכן למשהו :\
יפה, אבל הבחור מאחורה לא ממש עושה משהו.. שלא מדבר על מוכן למשהו :\
אני בגישה שמתאמן שסגור על עצמו מבחינת טכניקה, ההבדל בין כשל להצלחה הוא כמה מאות גרמים שהספוטר יכול לייצר מהפוזיציה הנ״ל.
בשביל שמה שאתה אומר יהיה נכון, מה שצריך להתקיים זה או שריי וויליאמס לא סגור על עצמו מבחינת טכניקה, או שהוא שם על המוט משקל שתלוש מהמציאות שהוא ירים (הוא כבר הרים את זה), או שלכל אחד מהספוטרים אין מושג מה הוא אמור לעשות והם פישלו בענק ובכללי בכל תחרות PL מפשלים בענק ב100% מהמוטות שנזרקים, שזה דיי הרבה.
א. למה? כמה מאות גרמים זה אפילו אחוז קטן יותר מהRM1 מאשר מהRM5. כל מה שRM5 יתן לספוטר זה בסה"כ לראות איך החזרות הקודמות עולות ולהחליט לפי זה, זה הכל.א. ככל שעובדים עם פחות חזרות המשפט שלי פחות נכון.
ב. ככל שהמשקל על המוט יותר גבוה ויותר קרוב לסוף הפוטנציאל של אותו בן אדם המשפט שלי פחות נכון.
ג. כן, המשקל הזה תלוש מהמציאות שהוא ירים באותו רגע.
ד. למרות כל אלו, הוא לא נתן לספוטרים צ׳אנס להציל אותו בכלל, בכשל ״נורמאלי״ המוט ישאר נייח לפחות חצי שנייה, דבר שירמז לספוטרים בבירור שהוא לא מתכוון להרים את המשקל הנ״ל.
אני לא מסכים לגבי דא. למה? כמה מאות גרמים זה אפילו אחוז קטן יותר מהRM1 מאשר מהRM5. כל מה שRM5 יתן לספוטר זה בסה"כ לראות איך החזרות הקודמות עולות ולהחליט לפי זה, זה הכל.
ב. שוב, למה? במיצוי הפוטנציאל שלך הכמה מאות גרמים האלה הם אחוז מאוד קטן ואם שמת משקל כבד מידי אפילו בכמה קילוגרמים זה אחוז קטן וייקח לך זמן עד שתגיע לכשל של ממש.
ג. לא, זה לא. בניסיון הקודם באותה תחרות הוא הרים 10 קילו פחות ואפילו הרים את זה מהר. 10 קילו נשמע לך הרבה, וזה באמת הרבה, אבל באחוזים בשבילו זה כמו בשבילך להוסיף איזה +2.5. ובכל מקרה הוא כבר ביצע סקוואט יותר כבד מזה.
ד. זה סתם מראה שאתה צריך קצת יותר ניסיון בכלוב. הספוטרים לעולם לא נמצאים שם על מנת לתפוס מוט שנזרק, ובכל מקרה ספוטר מאחורה זה מסוכן (במיוחד אם הוא נוגע בליפטר ולא במוט) והרבה יותר סביר להניח שהוא ידפוק לך את הPR מאשר יאבטח את הסט.
הספוטרים שמאחורה אוהבים לגעת בך במקום במוט, מה שאומר שהם משנים את הפוזיציה שלך בדיוק ברגע שבו אתה הכי רגיש לכל שינוי הכי קטן. בנוסף, גם כשנוגעים במוט מאחורה, אין להם הרבה כוח מהפוזיציה הזו, זה קל מאוד להפריע לליפטר לרדת עם התחת אחורה, זה קל מאוד להרים את המוט בצורה לא מאוזנת, ובמקרה חירום של זריקה אחורה של המוט, הוא יכול לפגוע בספוטר, או במקרה הרבה יותר גרוע - בזריקה קדימה של המוט שבה הליפטר חייב להעיף את עצמו אחורה על מנת שהמוט לא יפול לו על הראש - הספוטר יפריע לו, והמוט יפול לו על הראש.אני לא מסכים לגבי ד
אני כל החיים עובד עם ספוטרים והרבה מאוד פעמים הם הצילו אותי
לא מבין מה מסוכן בספוטר מאחורה אם אני לא מתכוון לזרוק