הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לאוזניות

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
לצערי היום הAKQ Q350 שלי הלכו לעולמם, הייתי רוצה המלצה לאוזניות IN EAR חדשות עד 300 שקל ואין לי בעיה להזמין מחול.
חשוב שישבו טוב ולא יפלו באימונים ועדיף שיתאים לאייפון

אני אדחף לך לפוסט- אני גם מחפש אוזניות טובות לMP3 פשוט שישמעו טוב לא אכפת לי שיהיו INEAR או ONEAR רק יש לציין שיהיו מיועדות לריצה(ריצות עצימות לפעמים , ספרינטים וכאלו, קפיצות וכו') וגם לתרגילים במכון (סקוואט דדליפט וכו')

יש לציין שהיום עם כל סוג אוזניה שרצתי איתה אי פעם בINEAR הן תמיד נופלות לי במהלך הריצה\סט- אולי משהו באוזנייים שלי?!
בכל מקרה מי שיכול לעזור גם לי אני אשמח

ואלון מצטער על ההדחפות :shy:

רוב האוזניות IN EAR מבחינת כמה הן מחזיקות באוזן לא קשור לאוזניה עצמה אלא ל TIP שלה,שאותו אפשר להחליף לFOAM(ספוג) בלי לקנות אוזניות אחרות,אז אם זאת הבעיה תקנה פשוט TIPS שונים.

בקשר לאוזניות מומלצות,אני אישית אוהב את NUFORCE,הן גם די זולות ואיכותיות מבחינת סאונד,לא השתמשתי בהן באימונים(כי חבל לי עליהן) אבל אני מניח שהם יהיו בסדר.

• פותח/ת השרשור
רוב האוזניות IN EAR מבחינת כמה הן מחזיקות באוזן לא קשור לאוזניה עצמה אלא ל TIP שלה,שאותו אפשר להחליף לFOAM(ספוג) בלי לקנות אוזניות אחרות,אז אם זאת הבעיה תקנה פשוט TIPS שונים.

בקשר לאוזניות מומלצות,אני אישית אוהב את NUFORCE,הן גם די זולות ואיכותיות מבחינת סאונד,לא השתמשתי בהן באימונים(כי חבל לי עליהן) אבל אני מניח שהם יהיו בסדר.
איזה דגם? ראיתי שיש כמה דגמים, ולא נורא קרוספיטר 😛

איזה דגם? ראיתי שיש כמה דגמים, ולא נורא קרוספיטר 😛

אלה שיש לי כבר לא נמכרים מסיבה כשלהי שאין לי מושג.
פשוט כנס לאמאזון ותראה לפי ביקורות של אנשים מה הכי טוב,טווח המחירים שלהן יחסית נמוך אז מה שלא תקנה יהיה סבבה.

• פותח/ת השרשור
אלה שיש לי כבר לא נמכרים מסיבה כשלהי שאין לי מושג.
פשוט כנס לאמאזון ותראה לפי ביקורות של אנשים מה הכי טוב,טווח המחירים שלהן יחסית נמוך אז מה שלא תקנה יהיה סבבה.
תודה רבה על העזרה 😃

אגב, אם באזניות עסקינן, האם יש איזשהו הבדל בין אזניות "כפתור" לבין אזניות שמתלבשות על האוזניים כשהן נלבשות לפני ריצה ?

• פותח/ת השרשור
בסוף גיליתי שהאוזניות חיות, המגעים של הג'ק כנראה לא במיטתם כשאני משחק עם זה קצת שומעים אבל ברגע שאני עוזב שוב שומעים רק באוזנייה אחת, קניתי את האוזניות דרך חשמל נטו ושאלתי אם זה כלול באחריות והעבירו אותי לקוו שהמתנתי בו מעל 40 דקות ועדיין לא הגיע תורי התייאשתי, מישהו יודע איפה מתקנים בארץ את האוזניות וכמה יעלה התיקון הזה?

קניתי את אלו:
MOAMHPH684ZY99TH_4204793_-1x-1.jpg

הן מצויינות שומעים ממש ממש מפלצתי , הן חוסמות את האוזן ממש טוב ולא נופלות במהלך הריצה. הבעיה שקניתי MP3 די מסריח ואני חייב להוריד שירים איכותיים כדי שישמעו בווליום טוב (כל מה שאני מוריד מיוטיוב שומעים קצת חלש למרות שזה לא נורא כי האוזניות חוסמות את האוזן)
אם אני מחבר אותן לפלאפון (נקסוס4) או למחשב או משהו אז באמת מבינים את העוצמה שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית