הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה סטירואידים ניתן להשיג באופן רפואי

יובל60

משתמש מתחיל
69
2
נק' מוניטין:
2
69
2
שלום,אני ממש בור בכל הקטע של סטירואידים בגלל זה שואל הרבה שאלות וקורא המון כדי ללמוד,לדעתי חשוב להבין מה מכניסים לגוף אם בכלל.רציתי לדעת איזה סטרואידים ניתן להשיג בבתי מרקחת (אם בכלל).כמובן עם מרשם

ממה שאני מכיר:

סוסטאנון 250
טסט אנטייט
Igf1 קצר
Hgh

הכוונה לחומרים שניתן לקנות בבית מרקחת בישראל. לא טסט פאקיסטני הודי פרסי וכו׳.

ממה שאני מכיר:

סוסטאנון 250
טסט אנטייט
Igf1 קצר
Hgh

הכוונה לחומרים שניתן לקנות בבית מרקחת בישראל. לא טסט פאקיסטני הודי פרסי וכו׳.

אתה יודע שהורמון גדילה וIGF-1 הם לא סטרואידים, כן? הם אמנם משמשים בתיסוף של סטרואידים אבל לא במקום.
זה כמו שתגיד אינסולין.

חוץ מזה יש עוד כמה דברים בבית מרקחת
כמו כדורי טסטסטרון אנדקונאט

סתם כי מעניין אותי, יש לי חבר טוב מאוד שכילד היה חייב להזריק סטרואידים עד גיל 18 אני זוכר שהוא אכן התנפח אך כבלון ולא וכשהוא הפסיק הוא ירד פלאים, סיבה מיוחדת חוץ מזה שהוא לא התאמן? הסטרואידים הרפואיים בארץ הם אותו דבר מה שמפתחי גוף מזריקים ומה שנותנים לאנשים אשר חולים וזקוקים להם?

סתם כי מעניין אותי, יש לי חבר טוב מאוד שכילד היה חייב להזריק סטרואידים עד גיל 18 אני זוכר שהוא אכן התנפח אך כבלון ולא וכשהוא הפסיק הוא ירד פלאים, סיבה מיוחדת חוץ מזה שהוא לא התאמן? הסטרואידים הרפואיים בארץ הם אותו דבר מה שמפתחי גוף מזריקים ומה שנותנים לאנשים אשר חולים וזקוקים להם?
אין דבר כזה שהוא התנפח אפילו כשלא התאמן , זה לא יקרה בחיים כי אין גירוי של שריר .
וכן הסטרואידים שמפתחי גוף לוקחים זה אותם תרופות שלאנשים חולים נותנים אבל במינונים נמוכים

נערך לאחרונה:
אין דבר כזה שהוא התנפח אפילו כשלא התאמן , זה לא יקרה בחיים כי אין גירוי של שריר .
וכן הסטרואידים שמפתחי גוף לוקחים זה אותם תרופות שלאנשים חולים נותנים אבל במינונים ממש קטנים

התנפח לא בכווונה של שריר אלא התנפח כמו בלון= דיי השמין או לפחות ככה זה היה למראית עין כי כאשר הוא הפסיק לקחת אותם באופן דיי מהיר הוא ירד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית