דיון Hyper shred מפחיד!

Eden1994nike

משתמש מתחיל
39
76
נק' מוניטין:
54
39
76
טוב אז ככה !! קיבלתי את התוסף ממישהו בחדר כושר שהמליץ לי לקחת אותו על הבוקר !! לקחתי כדור אחד איך שהתעוררתי ועד עכשיו אני מנסה להתאושש...
פתאום הרגשתי שהלב דופק חזק, בחילות, סחרחורות, קשה לנשום...
אם מישהו מכיר את המוצר או יודע אם עשיתי משהו לא נכון אני אשמח לעזרה...
image.jpg

שנמע כמו סימפטום של OVERDOSE של קפאין או ממריץ אחר בתוסף. סביר להניח שאת רגישה לאחד המרכיבים או שלקחת מנה גדולה מידי בהתאם לנתונים הפיזיולוגים שלך.

אני חייב לומר, בתור מישהו שרווי בקפאין כל הזמן, אף תוסף פרה-וורקאאוט שניסיתי לא הזיז לי כלום.
חצי חבילה של ג'קד (מהגרסא הישנה) בכלל זרקתי.

קיבלתי את התוסף ממישהו בחדר כושר
לא יותר הגיוני לשאול לפני שלוקחים משהו שמישהו... ?

ייתכן שהקפאין עשה לך את זה, ויתכן שאת רגישה למה שהם קוראים (ברשימת המרכיבים) "תמצית תפוזים מרים" (Bitter Orange Extract) שהוא משהו שיצרנים שונים משתמשים בו כתחליף לאפדרה מאז שהיא יצאה מחוץ לחוק. גם ניאצין (אמנם סוג של ויטמין, אבל...) עלול לגרום לתופעות לואי די דומות למה שאת מתארת.

מה גורם לאנשים צעירים להפוך את עצמם לשפני ניסוי, זה מעל להבנתי.

לא יותר הגיוני לשאול לפני שלוקחים משהו שמישהו... ?

המצב הזה שאתה מקבל משו בחינם ועוד במיוחד במדינה הזאת כנראה מרגש אנשים....

לפי ההודעות הקודמות שלה נראה שיש לה רקע בתוספי preworkout הכוללים קפאין ובטא אלנין, כמו כן זהו תוסף לגיטימי מחברה ידועה )BSN)
והיא לקחה כדור 1 לפי הבנתי.
זו לא תרופה או חומר בלתי חוקי והיא לקחה את המינימום לנסיון, אני לא רואה שום פסול פה.

שאלה על הדרך (מי שעונה שיצטט כדי שיופיע בנוטיפיקיישן בבקשה):
אם אני שותה כל יום כוס של קפה שחור כבר הרבה מאד זמן(אבל כוס גדושה בקפה) ואני אקח שורפי שומן\פריוורקאאוט האפקט של הקופאין בהם יהיה לא מורגש? לא עוזר? או שבכל זאת בגלל השילוב זה לא משנה

שאלה על הדרך (מי שעונה שיצטט כדי שיופיע בנוטיפיקיישן בבקשה):
אם אני שותה כל יום כוס של קפה שחור כבר הרבה מאד זמן(אבל כוס גדושה בקפה) ואני אקח שורפי שומן\פריוורקאאוט האפקט של הקופאין בהם יהיה לא מורגש? לא עוזר? או שבכל זאת בגלל השילוב זה לא משנה

זה יכול להיות טיפה יותר חלש אבל זה יהיה מזערי.
זה כמו שאנשים יוצאים ל"ניקוי קפאין" בגלל שההשפעה הולכת ונהיית קטנה ככול שהגוף מתרגל.

• פותח/ת השרשור
לא בחינם!! חחחחחחח רק ניסיתי כי אמרו לי שזה פצצה.... חשבתי לקנות לעצמי אבל אחרי מה שזה עשה לי מחקתי את זה מהרשימה ....
בכל מקרה תודה על העצות עזרתם מאוד

לא בחינם!! חחחחחחח רק ניסיתי כי אמרו לי שזה פצצה.... חשבתי לקנות לעצמי אבל אחרי מה שזה עשה לי מחקתי את זה מהרשימה ....
בכל מקרה תודה על העצות עזרתם מאוד

אפשר לשאול למה את "נעולה" על פורמולות קריאטין ?

@Crossfiter
גם אני כמוך שותה קפה כל יום (אפילו כמה כוסות), ויש לי C4 שאני לוקח לפני אימון.
אם אני רוצה להרגיש משהו, אני לוקח קצת יותר ממנת הגשה (מנה וחצי בערך) ועל קיבה ריקה.
מציע לך לנסות פרה-וורקאאוט לפני שאתה קונה (בדיעבד - אני מתחרט שקניתי).
אם תרצה לנסות את ה C4 - תגיד לי.

@Crossfiter
גם אני כמוך שותה קפה כל יום (אפילו כמה כוסות), ויש לי C4 שאני לוקח לפני אימון.
אם אני רוצה להרגיש משהו, אני לוקח קצת יותר ממנת הגשה (מנה וחצי בערך) ועל קיבה ריקה.
מציע לך לנסות פרה-וורקאאוט לפני שאתה קונה (בדיעבד - אני מתחרט שקניתי).
אם תרצה לנסות את ה C4 - תגיד לי.

דווקא פרייוורקאאוט פחות מעניין אותי, יש לי בבית שורפי שומן שתיכננתי לקחת בחיטוב שלי ומעניין אותי האם הקפאין שם יאבד מהאפקט
תודה רבה על ההצעה.

תוגבה שובינסטית את אישה, לא עדיף להתרכז במטבח, נקיונות וכיו"ב... טוב ע"מ שלא יסקלו אותי בפורום, תנסי לקחת המו רייג' מבית היוצר של ליפו 6 בתוספת כדור קפאין, אמממ מכיוון שמדובר בכמות גדולה של קפאין הייתי ממליץ לך לנסות סקופ, גג וחצי של המו רייג' ואם זה לא עוזר להוסיף לפי המינון הנכון כדור קפאין.

לא עדיף לקחת קריאטין מונו לבד או קפאין לבד או לשלב ביניהם ?

• פותח/ת השרשור
אז זהו ! מה שחשבתי לעשות זה לשלב בין קריאטין טהור לכדורי קפאין.... אני אנסה את זה ונראה איך זה ישפיע ..
חחחח ולגבי ההערה השוביניסטית :
מסכימה איתך לגמריייי! בנות צריכות להתעסק בלהיות בנות ... אבל הנה גם אחרי שסיימתי קורס בישול בהצלחה , וגם אחרי שהשתתפתי בתחרויות ריקוד 7 שנים רק על החדר כושר אני בחיים לא אוותר 😃

רק על החדר כושר אני בחיים לא אוותר

אז אולי יש תקווה לגביכן אחרי הכל.... תתחילי להפיץ את ה"בשורה".

גם יפה, גם אופה, גם מתאמנת, מה עוד אפשר לבקש? 193ek

מזכיר לי תמונה של בחור כורע ברך בכאילו בשביל להציע נישואים לבחורה רק שהוא מציע לה קופסה של אבקת חלבון חחחח

נערך לאחרונה:
פעם ראשונה שאני בכלל שומע על התוסף הזה בחיים שלי.
אחרי כמה חודשים של ניסיון עם PRE WORKOUTS (ג'ק 3D, אקסטרים שוק, קרייז, THE CURSE ...)
הבנתי שזה רק משפיע בשבוע - שבוע וחצי הראשונים, הגוף מפתח מהר מאוד סיבולת למרכיבים ואז צריך להגזים עם המנות וזה נגמר מהר
לא משתלם מבחינה כספית.
משתלם יותר לקחת כדורי קפאין של חבר'ה מוכרת (PRO LAB) וזה כבר יתן תמורה לאגרה וכמובן לעשות TURN ON, TURN OFF אחרת
גם 3 כדורי קפאין ביחד לא יתנו כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית