דיון תפריט קטוגני מפחיד לחיטוב איך הוא?

johndim619

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
תפריט קטוגני איך הוא? (RMR 2300-2100)
מבקש שרק אנשים שעשו חיטוב קטוגני או התנסו בזה יגיבו מה לשפר. (מטעמי מקצועיות לא בגלל משהו)

[בתמונה מצורף ]

תפריט.png

מבקש שרק אנשים שעשו חיטוב קטוגני או התנסו בזה יגיבו מה לשפר. (מטעמי מקצועיות לא בגלל משהו)

רק מלראות את התפריט אני מקבל דיכאון.
תעיף את הטונה במים והחזה עוף.
תכניס במקום בשר אדום שומני,ככה תוכל להוריד את האבוקדו והמקדמיה.
מניסיון אי אפשר להסתפק ב30 גר' מקדמיה,זה ממכר ופותח תיאבון,בשר אדום משביע.
בשביל מה אתה צריך פשתן?
אם אתה אוהב ברוקולי (אני חושב שזה מגעיל) תטגן אותו בחמאה,שים עליו רוטב שמנת,פרמז'ן וגבנצ.
תנסה לצמצם את הארוחות לIF, ככה תוכל להעיף את המלפפונים (מה הקטע במשהו בלי קלוריות ובלי טעם) ולהוסיף עוד בשר.
לאכול בבוקר ביצה ומלפפון זה סיוט,תנסה לאכול 2 ארוחות נורמליות.

אני בדיוק מתלבט על זה, כי תכלס ברגע שאתה עושה העמסה אתה דופק את הקטוזיס (לוקח לגוף זמן להתרגל) אז מה לעשות?
זה לא משנה, כי אם לא תעשה העמסות לא תוכל להתמיד באימוני משקולת לאורך זמן ותאבד מסת שריר כי השרירים חייבים סוכר .

אני לא מבין מה כלכך מלהיב בקטוזיס אבל היא מושפעת קודם כל מכמות הסוכר שאגורה בכבד כי השרירים לא משחררים סוכר לדם.

הכבד לא יכול לאגור מספיק סוכר לכמה ימים ולעומתו השרירים כן כל שמהר מאוד תחזור לקטוזיס.

בכל מקרה תמיד תוכל לעשות אימוני דילול ולחזור לקטוזיס.

רק מלראות את התפריט אני מקבל דיכאון.
תעיף את הטונה במים והחזה עוף.
תכניס במקום בשר אדום שומני,ככה תוכל להוריד את האבוקדו והמקדמיה.
מניסיון אי אפשר להסתפק ב30 גר' מקדמיה,זה ממכר ופותח תיאבון,בשר אדום משביע.
בשביל מה אתה צריך פשתן?
אם אתה אוהב ברוקולי (אני חושב שזה מגעיל) תטגן אותו בחמאה,שים עליו רוטב שמנת,פרמז'ן וגבנצ.
תנסה לצמצם את הארוחות לIF, ככה תוכל להעיף את המלפפונים (מה הקטע במשהו בלי קלוריות ובלי טעם) ולהוסיף עוד בשר.
לאכול בבוקר ביצה ומלפפון זה סיוט,תנסה לאכול 2 ארוחות נורמליות.
הפשתן לאומגה 3 ולפחות הוא מנסה לשמור על הבריאות שלו. יש באבוקדו וברוקולי ויטמינים וחומצות שומן חיוניות שאין בבשר אדום כך שעדיף לשמור אותם.

הדבר היחיד שהייתי משנה מבחינת נוחות זה מחליף את חזה העוף בפרגית כי היא טעימה יותר ובערך עם אותה כמות קלוריות והוא גם כתב שהוא יחליף מידי פעם חזה העוף והטונה בבשר.

אני לא יודע מה איתך אבל כשעשיתי דיאטה קטוג'נית הייתי ממש חסר תיאבון אז זה לא כלכך שינה מה אכלתי.

האומגה 3 בפשתן לא זמינה לגוף,עדיף מדגים,מה הקשר מנסה לשמור על הבריאות שלו?
איזה ויטמינים וחומצות שומן יש באבוקדו וברוקולי שאין בבשר?
אני לא אכלתי אבוקדו בערך 3 שנים,ברוקולי 10 שנים ואני בסדר גמור.

קודם כל היא זמינה בהתחלה פחות אבל עדיין זמינה.

שנית, יש היום עדויות שאנשים שצורכים אומגה 3 רק מהצומח מסתגלים עם הזמן להפוך אחוז גדול יותר ממנה לחומצות השומן שהגוף יודע להשתמש בהם.

לגבי האבוקדו ,כל המשפחה של האומגה 6 כל המשפחה של ויטמין A ויטמין E ויטמין K.

הויטמין העיקרי שיש ממנו הרבה בבשר בארץ זה ויטמין c כי נותנים אותו לפרות ביחד עם ברזל כדי שהבשר שלהם יהיה אדום וכמובן הB12 וחבריו.

נערך לאחרונה:
אתה מערבב דברים.
ויטמין C מזריקים לנתחי בשר מעובדים כדי לשמור על הצבע האדום שלהם,יחד עם פוספטים וכל מיני שטויות,בבשר ''רגיל'' אין את זה.
בשר אדום עדיף על פרגית/חזה עוף,גם מבחינת טעם,רמת שובע וגם מבחינת נוטריטים.

זה חסר טעם להזריק ויטמין c . כמו שאצל בני אדם תיסוף עוזר לברזל בתזונה להספג ,זה אותו הרעיון בפרות. גם אם היו מזריקים אותו הוא לא היה נותן צבע אדום כמו הברזל שהוא נספג איתו והוא לא היה מתפשט בבשר בצורה אחידה כמו במצב שבו מוסיפים להן אותו למזון ביחד עם תוסף ברזל.

פוספטים ומים מזריקים לבשר מעובד ולעוף כי הם נותנים לבשר נפח ולא משנה איך הם מתחלקים לאורך הנתח.

מבחינת מה עדיף, בשר אדום או עוף , בשר גם תופס יותר קלוריות מהתפריט כי יש בו יותר שומן ופחות חלבון אז המנות שתאכל קטנות יותר...

ההזרקה מתבצעת שכבר יש נתח,אחרי שהפרה מתה,עם מלא מזרקים קטנים שמזריקים בנוסף פוספטים ועוד חומרים גם כדי להלעלות את הנפח וגם כדי להעניק צבע אדום.
בבשר אדום כמות ויטמין הסי אמורה להיות זניחה,רק בשר מעובד מתוסף בויטמין סי,תראה את התחקיר של כולבוטק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית