הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה החברות הכי איכותיות בארץ לאנאבר?

• פותח/ת השרשור barbar
  • פורסם בתאריך

barbar

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
שלום לכולם.. לפי דעתכם מה החברות הכי איכותיות והכי אמינות בארץ לאנאבר? כי לפי מה שהביעד אמר שיש מלא זיופים בארץ של אנאבר ושאנאבר בארץ הוא לא אנאבר.. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה איזה חברות הכי כדאיות לקניית אנאבר אמיתי ואיכותי? תודה לכל העונים

אנאבר של VERMODJE טוב. גם של פארמאקום בסדר. אם יש לך מישהו שחוזר מברזיל הוא יכול לקנות לך שם אנאבר בבית מרקחת בלי מרשם (לפחות כך זה היה לפני שנה + )
אנאבר של סיירוקס לא לגעת זה לא אנאבר.

• פותח/ת השרשור
יש לי אנאבר של סיירוקס.. מה יש שם אם זה לא אנאבר? הכדורים קטנים בצבע אדום.. אלכס אז אתה אומר שזה לא אנאבר?
למה לא לגעת באנאבר של סירוקס אלכס? והאם ניתן להשיג אנאבר רפואי בארץ?

למה בכלל להתעסק עם החומר הזה בארץ יקר מאוד והתוצאות לא מספקות כי הרוב זיופים או אנדרדוז רציני..
יש לך עוד מיליון חומרים טובים בשוק שהוכיחו את עצמם לדעתי אין סיבה לגעת בזה

אחי יש לך את הבונאבר , ויש את המדיטק תשאל על המחיר תבין מזה ההבדל בין הסיירוקס פארקמה קום וורמג'ה זה קקה מייקה לעומת המדיטק והבונאבר !

מדיטק זה לא רפואי אם אני זוכר נכון ואני לא טועה החברה הייתה שייכת לאלי ה*** בונאבר זה הרפואי היחידי שרץ פה בארץ , וברור שאנבאר של סיירוקס זה לא אנאבר אין ספק בכלל , מה יש בפנים ? את זה רק אלוהים יודע

אלפא פארמה אנדרגראונד לא רפואי. בונבאר לפי מה שידוע לי BODY RESEARCH הפסיקו לייצר אותו לפני כמה שנים וכל מה שמסתובב היום בעולם זה זיופים רוסיים.
צריך לראות מה המחיר של כדור אנבאר אמיתי כדי לראות את הבדלי המחירים. אנבאר אמריקאי רפואי אמיתי עולה <נערך, אין לציין מחירים>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה ???
תשמע אני לא יודע איך אתה משיג מחירים כאלה גבוהים , אבל אני משיג מבית מרקחת בארץ של באייר הגרמנית <נערך, אין לציין מחירים>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אנוואר של באייר? אחי מרמים אותך. אין כזה דבר.
אני ראיתי אנוואר של באייר מסתובב באינטרנט....זה זיוף. הם לא מייצרים אנוואר.

למה שיעבדו עליי אני משיג ישירות מבית מרקחת אז איך יעבדו עליי
וכן מייצרים באייר זה חברה גרמנית
bayer shring
כמו אורגנון הולנדי שמיובא לארץ לבתי המרקחת באמפולות

איך אתה משיג ישירות מבית מרקחת אם אין כזה דבר.
היה אנוואר של BTG לפני כמה שנים בארץ כבר אין אותו. אין כזה יצור אנוואר של באייר.
אתה לא משיג אותו מבית מרקחת כי אין כזה דבר. מליון אחוז

למה שיעבדו עליי אני משיג ישירות מבית מרקחת אז איך יעבדו עליי
וכן מייצרים באייר זה חברה גרמנית
bayer shring
כמו אורגנון הולנדי שמיובא לארץ לבתי המרקחת באמפולות

אתה משיג אנאבר של באייר בארץ? באמת? מישהו עובד עליך
זו לא תרופה רשומה במאגר התרופות ולכן אין כזה דבר והם לא מייצרים אנאבר.

האנאבאר של סיירוקס אחלה, מניסיון.

זה לא אנאבר - זה דיבול במינון נמוך.

שלום לכולם.. לפי דעתכם מה החברות הכי איכותיות והכי אמינות בארץ לאנאבר? כי לפי מה שהביעד אמר שיש מלא זיופים בארץ של אנאבר ושאנאבר בארץ הוא לא אנאבר.. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה איזה חברות הכי כדאיות לקניית אנאבר אמיתי ואיכותי? תודה לכל העונים

מדיטק או בונאבר

• פותח/ת השרשור
אתה משיג אנאבר של באייר בארץ? באמת? מישהו עובד עליך
זו לא תרופה רשומה במאגר התרופות ולכן אין כזה דבר והם לא מייצרים אנאבר.

זה לא אנאבר - זה דיבול במינון נמוך.

מדיטק או בונאבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית