הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית איפה לדחוף כתפיים ב ABC

lord_wolfang

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
17
56
0
טוב אז התחלתי ABC.
עושה 4 תרגילים לחזה, גב ורגליים. 3 תרגילים לכתפיים. ו 2 תרגילים ליד קדמית ו2 ליד אחורית. ותרגיל לבטן ולתאומים.
אני פשוט לא מצליח לחלק את זה בצורה שכל אימון יהיה שווה מבחינת אינטנסיביות ושלא יהיה אימון קשה מדי.
חזה\יד אחורית
גב\יד קדמית
רגליים\תאומים
שלושת אלה שווים ואני לא רוצה להפריד יד אחורית מיום חזה ויד קדמית מגב כי אז אין מספיק זמן מנוחה.
איפה לדחוף את הכתפיים god damnit?

טוב אז התחלתי ABC. עושה 4 תרגילים לחזה, גב ורגליים. 3 תרגילים לכתפיים. ו 2 תרגילים ליד קדמית ו2 ליד אחורית. ותרגיל לבטן ולתאומים. אני פשוט לא מצליח לחלק את זה בצורה שכל אימון יהיה שווה מבחינת אינטנסיביות ושלא יהיה אימון קשה מדי. חזה\יד אחורית גב\יד קדמית רגליים\תאומים שלושת אלה שווים ואני לא רוצה להפריד יד אחורית מיום חזה ויד קדמית מגב כי אז אין מספיק זמן מנוחה. איפה לדחוף את הכתפיים god damnit?

אתה יכול לעשות רגליים עם כתפיים ואז לנוח יום אחד לפני החזרה על הסבב...

כול הפיצולים האלה זה זבל וביזבוז זמן למתאמן הטבעי , דחוף תכתפיים ביום שיש לך הכי פחות עומס.

טוב אז התחלתי ABC.
עושה 4 תרגילים לחזה, גב ורגליים. 3 תרגילים לכתפיים. ו 2 תרגילים ליד קדמית ו2 ליד אחורית. ותרגיל לבטן ולתאומים.
אני פשוט לא מצליח לחלק את זה בצורה שכל אימון יהיה שווה מבחינת אינטנסיביות ושלא יהיה אימון קשה מדי.
חזה\יד אחורית
גב\יד קדמית
רגליים\תאומים
שלושת אלה שווים ואני לא רוצה להפריד יד אחורית מיום חזה ויד קדמית מגב כי אז אין מספיק זמן מנוחה.
איפה לדחוף את הכתפיים god damnit?
מצחיק שאתה מפריד את התאומים מהרגליים... כאילו מה, הם נמצאים בראש?
ונראה לי שהבנת, תכניס אותם ברגליים

עצוב שאתה מחפש איפה לדחוף כתפיים,
בזמן שהיד קדמית ואחורית שלך במקום מובן מאליו ומרכזי.

רגליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית