הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שדרוג תוכנית

• פותח/ת השרשור DrDre
  • פורסם בתאריך

DrDre

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
2
40
2
אהלן,
קוראים לי שגיא.

גובא : 167 CM
משקל : 50 KG

- אני משנה תוכנית עוד מעט , אני רוצה בניית תוכנית שתעזור לי להגיע לחיטוב , לא לעצור את הגדילה של עמוד השדרה ולעלות 10 קילו עד החופש הגדול חח , יש למישהו רעיון ?

התוכנית שלי היא כזאת :
ריצה - 10 דקות (חימום)
סיום - 20 דקות (חימום)
שכיבות סמיכה (גוף) - 2M Max
כפיפת ברך בישיבה (מכשיר) - 3 סטים של 20 , מנוחה של 30 שניות כל סט.
פולי עליון חזה (מכשיר) - 3 סטים של 15.
פשיטת גב בשכיבה על הבטן (גוף) - 2 סטים של 15.
מתח (גוף) - 2M
פשיטת מרפק (מכשיר) - 2 סטים של 15.
כפיפת מרפקים כבל תחתון (כבל) - 2 סטים של 15.כפיפת בטן בישיבה (מכשיר) - 3 סטי של 15.

* אני מקפיד על 15-25 קילו +2.5 קילו לפחות על כל מכשיר חוץ ממכשיר בשם PullDown שאני עושה בו לפחות 50 קילו.
** הריצה שאני עושה בסוף ובהתחלה אני מנסה לעבור בערך 3 קילומטר ולפחות להיות על מהירות של 5-7 קמ"ש.

מה זה התוכנית הזאת ? זה הבאת ככה מהראש או מאיזה סדנה לפני צבא?

מה סדנה לפני צבא מה? הילד בן 15

אהלן,
קוראים לי שגיא.

גובא : 167 CM
משקל : 50 KG

- אני משנה תוכנית עוד מעט , אני רוצה בניית תוכנית שתעזור לי להגיע לחיטוב , לא לעצור את הגדילה של עמוד השדרה ולעלות 10 קילו עד החופש הגדול חח , יש למישהו רעיון ?

התוכנית שלי היא כזאת :
ריצה - 10 דקות (חימום)
סיום - 20 דקות (חימום)
שכיבות סמיכה (גוף) - 2M Max
כפיפת ברך בישיבה (מכשיר) - 3 סטים של 20 , מנוחה של 30 שניות כל סט.
פולי עליון חזה (מכשיר) - 3 סטים של 15.
פשיטת גב בשכיבה על הבטן (גוף) - 2 סטים של 15.
מתח (גוף) - 2M
פשיטת מרפק (מכשיר) - 2 סטים של 15.
כפיפת מרפקים כבל תחתון (כבל) - 2 סטים של 15.כפיפת בטן בישיבה (מכשיר) - 3 סטי של 15.

* אני מקפיד על 15-25 קילו +2.5 קילו לפחות על כל מכשיר חוץ ממכשיר בשם PullDown שאני עושה בו לפחות 50 קילו.
** הריצה שאני עושה בסוף ובהתחלה אני מנסה לעבור בערך 3 קילומטר ולפחות להיות על מהירות של 5-7 קמ"ש.

חסר לך המון(!!!!!) המון ידע, אם אתה רוצה באמת לקחת את העניין ברצינות תקרא מאמרים ותלמד על הנושא: www.kilogram.co.il

אי אפשר להתחטב ולעלות 10 קילו באותה רוטציה של תכנית, כל דבר משיגים בדרך שונה.
כמו כן מה העניין עם העמוד שידרה? תכנית שלא תעצור את הגדילה? זה לא קשור למה אתה עושה ולהתפתחות הגנטית שלך(לפחות לא משהו ממשי)

עוד שאלות פרטניות אתה מוזמן לשאול, אבל קודם תקרא ותלמד קצת.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להגיע לסיירת , אני מאמין כי יש לי את היכולת אך כפי שאמרתי אני צריך לעלות לפחות 10 קילו.

- אני רוצה תוכנית שלא תעצור את הגדילה , מכיוון שדוד שלי שהוא גם מאמן בחדר כושר אמר לי שרוב תרגילי הידיים הם "עוצרי צמיחה" , בנוסף אשמח לדעת מה כדאי לאכול / לשתות , בזמן האימון / לפני / אחרי.

אני רוצה להגיע לסיירת , אני מאמין כי יש לי את היכולת אך כפי שאמרתי אני צריך לעלות לפחות 10 קילו.

- אני רוצה תוכנית שלא תעצור את הגדילה , מכיוון שדוד שלי שהוא גם מאמן בחדר כושר אמר לי שרוב תרגילי הידיים הם "עוצרי צמיחה" , בנוסף אשמח לדעת מה כדאי לאכול / לשתות , בזמן האימון / לפני / אחרי.

עד יום סיירות יש לך שנתיים או אפילו יותר,ככה ש10 קילו עד אז לא תיהיה לך בעיה לעלות.
בקשר לתכנית,דוד שלך טועה.אימוני משקולות עם טכניקה נכונה והעלאת עומסים בהדרגה לא תביא לעצירת הצמיחה.
כמו שהבחור למעלה אמר,תתחיל לגלוש בפורטל קילוגרם בשביל לרכוש ידע בסיסי ואז תחזור עם שאלות יותר ספציפיות.
הנה כמה מאמרים להתחיל,יקח זמן לקרוא הכל אך זה שווה:

www.kilogram.co.il/3126/מבוא-לריצה-והכנה-לצבא/

www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

www.kilogram.co.il/741/הפילוסופיות-בהעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
דוד שלי לא טעה ,כנראה אני טעיתי בתיאור -

תודה רבה , אקרא את המאמרים.

רק שאלה אחרונה - אילו דברים כדי לי להזכיר בפגישה שלי לשינוי תוכנית כי אני עשיתי איזה 10 שינויים עד עכשיו , אני רוצה לבוא אליו מוכן שיביא לי תוכנית טובה לכמה זמן , אז יש למישהו קישור לתוכנית מסודרת ?

דוד שלי לא טעה ,כנראה אני טעיתי בתיאור -

תודה רבה , אקרא את המאמרים.

רק שאלה אחרונה - אילו דברים כדי לי להזכיר בפגישה שלי לשינוי תוכנית כי אני עשיתי איזה 10 שינויים עד עכשיו , אני רוצה לבוא אליו מוכן שיביא לי תוכנית טובה לכמה זמן , אז יש למישהו קישור לתוכנית מסודרת ?

בפורטל יש תוכניות,לפני שאתה קובע פגישה עם מאמן תקרא את המאמרים.רוב הסיכויים שהוא יביא לך תכנית שהיא בזבוז זמן כמו הזאת שפרסמת למעלה.

• פותח/ת השרשור
בדיוק ^
זה מה שאני רוצה , שלא אגיע לפגישה ואבזבז זמן , התוכנית האחרונה שלי - המאמן לא רשם לי אפילו משקל חח , הוא אמר לי שים לבד ותבחר סטים , מה מה הקטע ?

מה דעתך על זאת -

http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/#23

תכנית טובה,אך בשביל המטרות שלך(הכנה צבאית) היא לא מתאימה בכלל.

• פותח/ת השרשור
אז מה כדאי ?
אתה יכול להביא לי איזו תוכנית טובה לחדר כושר ותוכנית לפני צבא כי אני לא מתמצא באתר :(

אני לא אכנס איתך לוויכוח, אבל אני סבור לגמרי שאין לך מושג בהכנה לצבא.

יש לו פאקינג שלוש שנים עד הגיבוש הראשון!! הוא יכול להגיע לסקוואט 250 קילו, לרדת לאחוז שומן של בילדר עם כושר אירובי של רץ קנייתי!! מעכשיו להתחיל עם האימוני צבא שבמקרה הטוב שומרים על הקיים מבחינת מסת שריר?!!

יש לו פאקינג שלוש שנים עד הגיבוש הראשון!! הוא יכול להגיע לסקוואט 250 קילו, לרדת לאחוז שומן של בילדר עם כושר אירובי של רץ קנייתי!! מעכשיו להתחיל עם האימוני צבא שבמקרה הטוב שומרים על הקיים מבחינת מסת שריר?!!
250 קילו סקוואט ואחוז שומן של בילדר? תגזים עוד

250 קילו סקוואט ואחוז שומן של בילדר? תגזים עוד

זה עוד החלק ההגיוני, כושר אירובי של רץ קנייתי? נו באמת, זה לוקח שנים! אם לא הבנת ההגזמה נאמרה בציניות.
אגב, לדעתי אושר הגיע ל250 סקוואט תוך פחות משנתיים ומשם אפשר לחטב באופן איטי לאחוז שומן נמוך (אולי לא בילדר) ככה שזה לא מאוד רחוק מהמציאות.

• פותח/ת השרשור
חח אל תעלבו , אבל אני לא סומך בכלל על התגובות של עיקר האנשים פה , אני לא מתכוון לדפוק לעצמי את הגוף ואת הגובה בגלל תוכנית , אני רק מחפש תוכנית יעד לגיל 15 ובנתיים , פשוט יש לי שינוי תוכנית שבוע הבא 😃

אם מישהו עדיין רוצה לתרום קצת אז :
- תוכנית שלא תדפוק את הגובה , גיל 15 , תוכנית תזונה שאעלה בה 10 קילו.

חח אל תעלבו , אבל אני לא סומך בכלל על התגובות של עיקר האנשים פה , אני לא מתכוון לדפוק לעצמי את הגוף ואת הגובה בגלל תוכנית , אני רק מחפש תוכנית יעד לגיל 15 ובנתיים , פשוט יש לי שינוי תוכנית שבוע הבא 😃

אם מישהו עדיין רוצה לתרום קצת אז :
- תוכנית שלא תדפוק את הגובה , גיל 15 , תוכנית תזונה שאעלה בה 10 קילו.
תלך לחדר כושר ותעשה רק מכונות!!!! בלי תרגילים מורכבים (סקוואט , דדליפט, וכו' ) אחרת אתה לא תגבה!!! ויהיה לך פריצת דיסק בטוח! לא משנה איזה מכונות תעשה סבב של כל מה שיש בחדר כושר

תלך לחדר כושר ותעשה רק מכונות!!!! בלי תרגילים מורכבים (סקוואט , דדליפט, וכו' ) אחרת אתה לא תגבה!!! ויהיה לך פריצת דיסק בטוח! לא משנה איזה מכונות תעשה סבב של כל מה שיש בחדר כושר
אני מסכים עם שחר תדאג לנוח כ15 שניות בין סטים של 25 חזרות ותקשיב לכל מילה של דוד שלך
ואני מדגיש אל תיגע בסקוואט ודדליפט זה ידפוק אותך ברמה שלא תאמין
רק לפמפם יד קדמית ובטן! זה כל מה שאתה צריך בצבא אלו השרירים הכי חשובים שצריך תזכור את זה
כן תעשה סבב על המכשירים במכון כמה שיותר יותר טוב!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית