Pro armwrestler vs Pro bodybuilder

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך
אם כבר

וזה שני אלופי עולם בהורדת ידיים

• פותח/ת השרשור
זה במקרה אלוף העולם? זה שכבר 26 שנה מקום ראשון? ומוטי אתה בטוח מכיר תרוסי הענק עם אמה 57 ס"מ(לפי מה שהבנתי) שהוא מקום שני משהו כזה?
אני לא מכיר את מי שבסרטון הזה, אבל כן זה שעם אמה 57 ס''מ הוא דניס צפלניקוב, היה אלוף עולם כמה פעמים בהורדת ידיים(אולי גם השנה, לא בדקתי) הוא גם סטרונגמן, עשה בנץ' פרס RAW של 270 ק''ג:

ציפליונקוב אחד המפחידים
DenisCyplenkov2.jpg

3284366125_3b6269dc0b_z.jpg

58146230-a05c-4b70-9696-880f7ebdec05.jpg
3274660903_38f3661351.jpg

אני לא מכיר את מי שבסרטון הזה, אבל כן זה שעם אמה 57 ס''מ הוא דניס צפלניקוב, היה אלוף עולם כמה פעמים בהורדת ידיים(אולי גם השנה, לא בדקתי) הוא גם סטרונגמן, עשה בנץ' פרס RAW של 270 ק''ג:

אלוף העולם זה ג'ון ברנזק משהו כזה לא?

ברור שיש משמעות גדולה לטכניקה (כמה גדולה?) אבל דיברתי יותר על שרירים קריטיים.
זה רק טכניקה,תראה את ג'ון ברזנק נגד ציפליונקוב למעלה.
אחד זקן וקטן בן 48 והשני בהמת אדם

בקשר לאיזה שרירים,האמה הכתפיים ושורש כף היד זה המרכזיים

אני כמעט משוכנע כי Denis Cyplenkov חולה באקרומגליה, זו הסיבה לגודל החריג של הידיים.

לא מבין גדול בהורדת ידיים אבל נראה כאילו מה שהלך שם זה נטו טכניקה, הוא תקע את היד שלו בתנוחה שאי אפשר כמעט להוריד את היד בלי לשבור אותה, חיכה שהבודיבילדר יתעייף ואז הוריד אותו. בכל מקרה, מפתיע זה לא.

לא מבין גדול בהורדת ידיים אבל נראה כאילו מה שהלך שם זה נטו טכניקה, הוא תקע את היד שלו בתנוחה שאי אפשר כמעט להוריד את היד בלי לשבור אותה, חיכה שהבודיבילדר יתעייף ואז הוריד אותו. בכל מקרה, מפתיע זה לא.

זה לא נטו טכניקה.
זה הרבה טכניקה אבל בנוסף גם המון כוח, אפשר להגיד שזה 50 50 עם סלידה קטנה לכיוון כוח

זה לא נטו טכניקה.
זה הרבה טכניקה אבל בנוסף גם המון כוח, אפשר להגיד שזה 50 50 עם סלידה קטנה לכיוון כוח
ממש לא,תסתכל בסרטונים למעלה של ג'ון ברזנק מול ציפליונקוב.
ציפליונקוב לחץ באותו זמן 280 ק"ג,היה לו הרבה יותר כוח מג'ון והוא עדיין הושפל כמו ילד קטן.

ממש לא,תסתכל בסרטונים למעלה של ג'ון ברזנק מול ציפליונקוב.
ציפליונקוב לחץ באותו זמן 280 ק"ג,היה לו הרבה יותר כוח מג'ון והוא עדיין הושפל כמו ילד קטן.

אני מכיר את התחרויות של ג'ון, ראיתי גם סרט דוקו עליו ועל עוד כמה אנשים בתחום.
ציפ' לחץ באותו זמן 280 ק"ג שזה מכובד, אבל זה לא בהכרח מה שיתן לו את הכוח בהורדת ידיים.
אני לא יודע ממש להסביר את זה פיזיולוגית, אבל כמה שתלחץ, זה לא מה שהכי ישפיע על הכוח בהורדת ידיים.
יש אימונים מסויימים למתחרים רציניים, מסכים שטכניקה היא לוקחת נתח נכבד בתחום אבל גם סיבולת וכוח ממש משפיעים על המערכה.

אני מכיר את התחרויות של ג'ון, ראיתי גם סרט דוקו עליו ועל עוד כמה אנשים בתחום.
ציפ' לחץ באותו זמן 280 ק"ג שזה מכובד, אבל זה לא בהכרח מה שיתן לו את הכוח בהורדת ידיים.
אני לא יודע ממש להסביר את זה פיזיולוגית, אבל כמה שתלחץ, זה לא מה שהכי ישפיע על הכוח בהורדת ידיים.
יש אימונים מסויימים למתחרים רציניים, מסכים שטכניקה היא לוקחת נתח נכבד בתחום אבל גם סיבולת וכוח ממש משפיעים על המערכה.

שמע רק מלהתסכל על הידיים/אמות של ציפליונקוב אפשר לראות שהוא יותר דומה לאדם הקדמון מפרד פלינסטון,לפי מה שאני זוכר הוא ניצח את ג'ון רק פעם אחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית