הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אולימפיה 2013

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
סך כל הפרסים בתחרות, מיליון דולר.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 91.1 · צפיות: 297
אתה יודע אם זה משודר איפשהו בטלוויזיה או שזה רק צפייה באינטרנט?

אני בעד קאי גרין הבילדר הכי תותח היום לפי דעתי

יש לקאי גרין 2 בעיות שבגללם הוא לא יזכה
1 אין לו טרפזים בכלל!!!
2 העבר הלא מוסרי שלו שבגלל זה הוא תמיד יהיה הסוג ב׳ בעיני האיגוד ובכלל

1 אין לו טרפזים בכלל!!!

מה הקשר הוא לא קרוב לרמה של פיל, לא במאסה, לא בחיטוב, ולא בגנטיקה.

1 אין לו טרפזים בכלל!!!
אין לו טרפזיםם בכללללל
אתה רציני?
תגובה של ילד

איך עלה מ250 אלף דולר למליון דולר לעזאזל

איך ישר כל ה״המבינים״ קופצים...כן אין לו טרפזים !!!!! ביחס לגוף שלו יש לו טרפזים זל ילדה ותסתכלו בתמונות...והוא מתקרב וחצי לרמה של פיל היט כי אם היה לו פרופורציות טרפז לכתפיים הוא גם היה לוקח את פיל ברמה המקצועית אבל באולימפיה 70% הכל פוליטיקה ואינטרס....elic היקר שתגיע לרמה של הידע של בתחום תמתח עלי ביקורת...כי לפי מה שאמרת ״תגובה של ילד״ אתה עדין לא שם
image.jpg
איפה הטרפזים??? נראה כמו מדף הכתף יותר גבוהה מהטרפז=חוסר פרופורצייה ואם כבר בראנץ וורן נראה הרבה יותר טוב ממנו ולו באמת מגיע לקחת אולימפיה

איך ישר כל ה״המבינים״ קופצים...כן אין לו טרפזים !!!!! ביחס לגוף שלו יש לו טרפזים זל ילדה ותסתכלו בתמונות...והוא מתקרב וחצי לרמה של פיל היט כי אם היה לו פרופורציות טרפז לכתפיים הוא גם היה לוקח את פיל ברמה המקצועית אבל באולימפיה 70% הכל פוליטיקה ואינטרס....elic היקר שתגיע לרמה של הידע של בתחום תמתח עלי ביקורת...כי לפי מה שאמרת ״תגובה של ילד״ אתה עדין לא שם צפה בקובץ המצורף 12473 איפה הטרפזים??? נראה כמו מדף הכתף יותר גבוהה מהטרפז=חוסר פרופורצייה ואם כבר בראנץ וורן נראה הרבה יותר טוב ממנו ולו באמת מגיע לקחת אולימפיה
אתה שופט את הטרפזים שלו לפי פריסת גב?!

גם בדאבל בייספס מלפנים יש פיגור רציני
תסתכל בתמונות שלו ואם תשים לב לפריסות גב של מתחרים כמו קאטלר,בראנץ וכו׳ תבין כמה חסר לו ביחס לכתפיים

המשתמש קיבל אזהרה על שפה לא הולמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך ישר כל ה״המבינים״ קופצים...כן אין לו טרפזים !!!!! ביחס לגוף שלו יש לו טרפזים זל ילדה ותסתכלו בתמונות...והוא מתקרב וחצי לרמה של פיל היט כי אם היה לו פרופורציות טרפז לכתפיים הוא גם היה לוקח את פיל ברמה המקצועית אבל באולימפיה 70% הכל פוליטיקה ואינטרס....elic היקר שתגיע לרמה של הידע של בתחום תמתח עלי ביקורת...כי לפי מה שאמרת ״תגובה של ילד״ אתה עדין לא שם צפה בקובץ המצורף 12473 איפה הטרפזים??? נראה כמו מדף הכתף יותר גבוהה מהטרפז=חוסר פרופורצייה ואם כבר בראנץ וורן נראה הרבה יותר טוב ממנו ולו באמת מגיע לקחת אולימפיה
להגיד 'אין לו טרפזים' זה משפט של ילד
להגיד שחסרה לו פרופורציה ושלמות זהדיבור של מישהו שמבין, הגישה שלך רעה ולא הדעה עצמה.
אני כן מסכים איתך בחוסר הפרופרוציה, לא מסכים בזה שבראנץ נראה יותר טוב. לדעתי הוא נראה כמו חולה יותר מאשר מתחרה מקצועי ואיכותי

ברור שהגישה שלי ביקורתית אבל כלפי אנשים שמתיימרים להיות מבינים אחרי הכל מדובר באדם מ10 הטובים בעולם ויש על מה...לגבי בראנץ מבחינת פרופורציות הוא לוקח את קאי בהליכה והרבה גם שוכחים את דקסטר גקסון שאולימפיה אחרונה הגיע בשייפ מטורף שגם יכול להפתיע בזכות האסטטיקה המרשימה שלו

ברור שהגישה שלי ביקורתית אבל כלפי אנשים שמתיימרים להיות מבינים אחרי הכל מדובר באדם מ10 הטובים בעולם ויש על מה...לגבי בראנץ מבחינת פרופורציות הוא לוקח את קאי בהליכה והרבה גם שוכחים את דקסטר גקסון שאולימפיה אחרונה הגיע בשייפ מטורף שגם יכול להפתיע בזכות האסטטיקה המרשימה שלו
דקסטר זה רמה אחרת לדעתי מבראנץ.. משו בו לא נראה לי טוב בעין, לא יודע עדיין לשים על זה את האצבע כי לא התעמקתי.. אבל פיל וקאטלר כרגע בטופ לדעתי

קאי לא ייקח בגלל כל הסיפור עם הG4P שלו, וזה שהוא זיין אשכולית.

Back
למעלה תחתית