הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הולמס פלייס רננים היזהרו!

במקרה כזה אני הולך עכשיו לכל מי שגנבו לו דברים מהתא ופותח ביחד איתם בהליך של תביעה ייצוגית.

אין שום סיבה הגיונית לוותר על דבר כזה, במיוחד לאור התגובה המזלזלת של ההנהלה כלפיך כשהם שמעו על המקרה.

במקרה שלך זה מכשיר סלולרי שעולה אלפי שקלים(+כסף) ובמקרה של בנאדם אחר זה "רק" מאות שקלים.

תודה על השיתוף !
אני מתאמן שם לפעמים...

גם כל הכבוד על היוזמה ליצירת הסרטון !

יש לי הרגשה שחלק מהצוות של המקום אחראי על הגניבות - מהסיבה הפשוטה שהם מתעלמים

אם הוא לא היה מציף את כל הקבוצה בקישור הזה, הייתי מפרסם גם בקבוצה של LBS - אבל דווקא לא אפרסם רק בגלל שמי שעשה את הסירטון הזה נאג'ס.

דיקטטור 193ek
חוץ מזה מהתגובות בצינור לילה, ניתן לראות שזה לא אשמת המכון אלא הישראלים שמתאמנים בו שחושבים שהם כל כך חכמים בלשים מנעול פי 2 יותר קטן/עבה ממה שאמורים לשים על הלוקרים (רק כדי לא לרכוש מנעול מהמכון כושר, שמתאים ללוקרים). בעיה שלהם בעיקרון, למכון כושר אין פה שום אשמה.

חוץ מזה מהתגובות בצינור לילה, ניתן לראות שזה לא אשמת המכון אלא הישראלים שמתאמנים בו שחושבים שהם כל כך חכמים בלשים מנעול פי 2 יותר קטן/עבה ממה שאמורים לשים על הלוקרים (רק כדי לא לרכוש מנעול מהמכון כושר, שמתאים ללוקרים). בעיה שלהם בעיקרון, למכון כושר אין פה שום אשמה.

צחקתי מושיקו, אפילו לא ראיתי את זה (אין לי סאונד בעבודה) אז אני לא יודע אפילו מה להגיב לך ברצינות

בכל סנטימטר במלתחות רשום באותיות קידוש לבנה ״הנהלת המכון אינה ממליצה על השארת דברי ערך בתאים,ניתן להפקידם בקבלה״.+ יש פתקים על כל הלוקרים.
אם יפרצו לי לאוטו בחניון-הנהלת החניון אינה נושאת באחריות,אז למה שהנהלת ההולמס תישא?
אני מתאמן במכון הזה כבר שנה וחצי ומאז ומעולם אני מפקיד את הארנק והפלאפון בקבלה.
לדעתי ההנהלה פעלה כמו שצריך והטענות צריכות לבוא לאנשים-שמה לעשות,רובם טיפשים.

לדעתי זה אשמתו,הוא חסר אחריות שהוא שם מנעול שלא באמת נועל.

הוא סתם מנסה להוציא שם רע לרשת,וחבל.

לדעתי זה אשמתו,הוא חסר אחריות שהוא שם מנעול שלא באמת נועל.

הוא סתם מנסה להוציא שם רע לרשת,וחבל.
אני לא אומר שהוא צודק, אבל גם הגישה שלך לא משהו.
היית יושב בשקט אם היו גונבים לך אייפון 5?
לפני שאתה כותב תגובה כזאת, תנסה לשים את עצמך בסיטואציה כזאת.

אני לא אומר שהוא צודק, אבל גם הגישה שלך לא משהו.
היית יושב בשקט אם היו גונבים לך אייפון 5?
לפני שאתה כותב תגובה כזאת, תנסה לשים את עצמך בסיטואציה כזאת.

האם היית מאשים מישהו אם זה היה קורה בבית שלך? מאוד קל להאשים אחרים.
אם המקרה היה קורה לאחר שהוא הפקיד את דבריו בקבלה/קונה את המנעול שהרשת ממליצה עליו, אז כן יש את מי להאשים.

אבל זה קרה במקום שאסור להציב מצלמות,בנוסף בעל הלוקר לא היה אחראי ושם את המנעול המומלץ.

מצטער אם אני לא מובן אני מהפלאפון

אתה ציני נכון?
הבעיה העיקרית פה היא שיש גנב במכון הכושר והמכון לא מוכן לזקוף את הזרת בשביל לפתור את הבעיה. העובדה שאנשים ממשיכים להשתמש במנעולים "לא מתאימים" מוכיחה שההנהלה לא מציגה בפני הנרשמים את הפרט ה"קטן" הזה במעמד ההרשמה, המעט שהם יכולים לעשות זה לתלות שלטים ולהזהיר ששימוש במנעול לא מתאים עלול שלא לשמור על הארונית נעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית