נק' מוניטין:
51
- 22
- 11
- קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגיע לצינור לילה בפייסבוק
אם הוא לא היה מציף את כל הקבוצה בקישור הזה, הייתי מפרסם גם בקבוצה של LBS - אבל דווקא לא אפרסם רק בגלל שמי שעשה את הסירטון הזה נאג'ס.
חוץ מזה מהתגובות בצינור לילה, ניתן לראות שזה לא אשמת המכון אלא הישראלים שמתאמנים בו שחושבים שהם כל כך חכמים בלשים מנעול פי 2 יותר קטן/עבה ממה שאמורים לשים על הלוקרים (רק כדי לא לרכוש מנעול מהמכון כושר, שמתאים ללוקרים). בעיה שלהם בעיקרון, למכון כושר אין פה שום אשמה.דיקטטור 193ek
חוץ מזה מהתגובות בצינור לילה, ניתן לראות שזה לא אשמת המכון אלא הישראלים שמתאמנים בו שחושבים שהם כל כך חכמים בלשים מנעול פי 2 יותר קטן/עבה ממה שאמורים לשים על הלוקרים (רק כדי לא לרכוש מנעול מהמכון כושר, שמתאים ללוקרים). בעיה שלהם בעיקרון, למכון כושר אין פה שום אשמה.
אני לא אומר שהוא צודק, אבל גם הגישה שלך לא משהו.לדעתי זה אשמתו,הוא חסר אחריות שהוא שם מנעול שלא באמת נועל.
הוא סתם מנסה להוציא שם רע לרשת,וחבל.
אני לא אומר שהוא צודק, אבל גם הגישה שלך לא משהו.
היית יושב בשקט אם היו גונבים לך אייפון 5?
לפני שאתה כותב תגובה כזאת, תנסה לשים את עצמך בסיטואציה כזאת.
חוץ מזה מהתגובות בצינור לילה, ניתן לראות שזה לא אשמת המכון אלא הישראלים שמתאמנים בו שחושבים שהם כל כך חכמים בלשים מנעול פי 2 יותר קטן/עבה ממה שאמורים לשים על הלוקרים (רק כדי לא לרכוש מנעול מהמכון כושר, שמתאים ללוקרים). בעיה שלהם בעיקרון, למכון כושר אין פה שום אשמה.