הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה וחוות דעת, סייקל ראשון

בנימין-ש

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
שלום לכולם,
הייתי רוצה חוות דעת בנוגע לסייקל. זה הראשון שלי.
טוסטוסטרון אנטט ובולדנון

ולניקוי:
פרגניל, טמוקסיפן, קלומיד ופרובירון

כמו כן, אשמח לדעת מינונים מומלצים, זמן סייקל וכל עצה נוספת

תודה רבה:) ד״א טיפה נתונים:
בן 24, מתאמן שנתיים.
כיום:
1.83 מטר, משקל 87, כרגע עומד על 17-19 אחוז שומן (מכשיר דיי פרימיטיבי אצלנו בחדר הכושר).

לא מבין איך פרווירון משתלב בPCT ומה הקשר שלו לשם שהרי הוא סוג מוחלש של סטרואיד DHT
למה לשלב גם בולדנון בסייקל ראשון? ואם כבר שני חומרים למה דווקא בולדנון?

המלצתי היא שתתרכז רק בטסט' אנטט ושיהיה רפואי ולא חברת אנדרגראונד - אתה תודה לי אח"כ
מינון של 500 יספיק בשביל פעם ראשונה

אתה תצטרך פרגניל למניעת אטרופיה של האשכים היקרים שלך
וכלומיד וטמוקסיפן כמובן בשביל PCT

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה:)
שנית, יש טעם לקחת בנוסף לטוסטסטרון גם חומר מאזן כלשהו? או שזה חסר טעם ונשמור הכל לניקוי?

ועוד שאלה, למה בולדנון לא מומלץ? פרגניל בזמן הטס?

קודם כל תודה על התגובה:)
שנית, יש טעם לקחת בנוסף לטוסטסטרון גם חומר מאזן כלשהו? או שזה חסר טעם ונשמור הכל לניקוי?

ועוד שאלה, למה בולדנון לא מומלץ? פרגניל בזמן הטס?

לסייקל ראשון לא הייתי ממליץ לך לשלב כלום מלבד טסט' - כי אתה עדיין לא מכיר את תגובות הגוף שלך לטסט' חיצוני בלבד.
ומלבד-זאת אתה יכול לעלות יפה מאוד מטסט' לבד.

בולדנון זה חומר שצריך להריץ לתקופה ארוכה בשביל לראות תוצאות ממש טובות (12-16 שב') בנוסף, צריך גם מינון נורמלי של לפחות 600 ועם הבולדנונים בארץ (בהנחה שאתה קונה בזול כמו רוב הישראלים) צריך גם 800-1000.

לגבי פרגניל בזמן הסייקל - נראה שאתה חסר ידע בסיסי בחומרים ובהבנה של מערכות אנדוקריניות (מילה מורכבת לאיברי המין שלך ותפקודם)
ולכן, אני ממליץ שתלמד במה מדובר - סטרואידים זה לא משחק וזה יכול גם לירות בך חזרה.
פרגניל הינו תכשיר שמטרתו לגרות את האשכים לייצר זרע ולמניעת אטרופיה (בשימושים שלנו לפחות) דבר שקורה בזמן סייקל.

צודק אביעד , 800-1000 מג חח חזק , אני יכול גם להוסיף לגבי פרימובולן , מסטרון שצריך לקחת מינונים גבוהים כדי להרגיש משהו . אם בכלל פרימו זה פרימו .

לא מבין איך פרווירון משתלב בPCT ומה הקשר שלו לשם שהרי הוא סוג מוחלש של סטרואיד DHT
למה לשלב גם בולדנון בסייקל ראשון? ואם כבר שני חומרים למה דווקא בולדנון?

המלצתי היא שתתרכז רק בטסט' אנטט ושיהיה רפואי ולא חברת אנדרגראונד - אתה תודה לי אח"כ
מינון של 500 יספיק בשביל פעם ראשונה

אתה תצטרך פרגניל למניעת אטרופיה של האשכים היקרים שלך
וכלומיד וטמוקסיפן כמובן בשביל PCT
מה באמת יכול לקרות אם משלבים טסט רפואי (נגיד 500 מרפואי)..ועוד 250 לא רפואי..? (יחד 750?

מה באמת יכול לקרות אם משלבים טסט רפואי (נגיד 500 מרפואי)..ועוד 250 לא רפואי..? (יחד 750?
כלום, פשוט לא תקבל 750 מ"ג של טסט כי אנדרגראונד כמעט תמיד מינון נמוך ממה שרשום..
לערבב חומרים לא עושה כלום, כולם מערבבים טסט עם טרן או דקה או מסטרון כל דבר..

כלום, פשוט לא תקבל 750 מ"ג של טסט כי אנדרגראונד כמעט תמיד מינון נמוך ממה שרשום..
לערבב חומרים לא עושה כלום, כולם מערבבים טסט עם טרן או דקה או מסטרון כל דבר..
לא תמיד באנדרגראונד יש מינון נמוך , אין פשוט פיקוח על קו הייצור זה לא כמו רפואי . יכול להיות שיש מינון שרשום , הבעיה היא לא בטסט כי החומר גלם של טסט מאוד זול , הבעיה מתחילה ממסטרון פרימובולן אנבר . וטרן יש שני סוגים אחד הפרבולן שגם הוא יקר לייצור והשני פינאפליקס החומר שמימנו משתמשים לחיות שהוא זול ומימנו מכינים לויאלים , בגלל זה כל התופעות לוואי כמו שכולנו קיבלנו מנובה פארם

לא תמיד באנדרגראונד יש מינון נמוך , אין פשוט פיקוח על קו הייצור זה לא כמו רפואי . יכול להיות שיש מינון שרשום , הבעיה היא לא בטסט כי החומר גלם של טסט מאוד זול , הבעיה מתחילה ממסטרון פרימובולן אנבר . וטרן יש שני סוגים אחד הפרבולן שגם הוא יקר לייצור והשני פינאפליקס החומר שמימנו משתמשים לחיות שהוא זול ומימנו מכינים לויאלים , בגלל זה כל התופעות לוואי כמו שכולנו קיבלנו מנובה פארם
עם תשתמש בUG ואז ברפואי אתה תיראה כמעט תמיד הבדל ברור לטובת הרפואי, אתה צודק בכך שלא כל ה UG זה זבל תמיד יש איכות.
הבעיה מתחילה כשכמו תמיד הצרכן הישראלי רוצה מוצר בכמה שיותר זול אז מתחילות בעיות של דילולים ורמאות, בלי קשר לכך שרצים המון זיופים של חברות מוכרות וגם זיופים של UG..

כן אבל שוב פעם אחי יש חומרי גלם שעולים זול שלא שווה לחתוך כי יש רווח
כמו למשל החומר הכי זול לייצור זה טסט פרופ , טסט אננטט ספיונט דקנואט אלה טיפה יותר אבל גם לא כזה משמעותי כדי לדלל כי מרוויחים די טוב , מה שכן מבולדנון העלות מתחילה לטפס משם מסטרון אחריו טרן פרבולן (לא מחשיב את פינאפליקס) אנבאר ואחרון פרימובולן שהוא הכי יקר .
בא נגיד שאם דילר מוכר לך מסטרון או פרימו או אנבר במחיר זול , תדעו לכם שזה לא החומר האמיתי . או שזה מינון קטן של בולדנון או ש10 אחוז יש חומר פעיל

כן אבל שוב פעם אחי יש חומרי גלם שעולים זול שלא שווה לחתוך כי יש רווח
כמו למשל החומר הכי זול לייצור זה טסט פרופ , טסט אננטט ספיונט דקנואט אלה טיפה יותר אבל גם לא כזה משמעותי כדי לדלל כי מרוויחים די טוב , מה שכן מבולדנון העלות מתחילה לטפס משם מסטרון אחריו טרן פרבולן (לא מחשיב את פינאפליקס) אנבאר ואחרון פרימובולן שהוא הכי יקר .
בא נגיד שאם דילר מוכר לך מסטרון או פרימו או אנבר במחיר זול , תדעו לכם שזה לא החומר האמיתי . או שזה מינון קטן של בולדנון או ש10 אחוז יש חומר פעיל

הבעיה העיקרית אצלנו במדינה שמסתבר שגם איפה שיחסית זול לייצר - עדיין חותכים באופן לא ברור במינונים כדי להרוויח הון תועפות ממכירת שמן.
גם האנטטים פה מעאפנים ואתה יכול לשים לב אם תקח רפואי ותקח אנדרגרואנד.
אלא אם התעסקת עם חברה הגונה - אתה תשים לב מיד בהבדלים (טוב לא מיד, כי בכל-זאת לוקח זמן - אבל 3 שב' אחרי)

יש פה גם חברות טובות וטובות מאוד - שאפילו מפוצצות ביותר.
הבעיה היא שבד"כ מדובר בחברות חדשות שמנסות לפרוץ לשוק ואחר-כך לחתוך במינונים כי שם הכסף הגדול.
גם אם הם מוכרות שנתיים בדילול עד שמפסיקים באופן דרסטי לצרוך אותם - זה עדיין משתלם פלאים.

וזה למה כל הזיופים של ברנדים איכותיים מחו"ל ...
לוקחים שם מצליח ונותנים לקהל לצרוך אותו תוך ניצול אותם משתמשים.

אהההה, אבל פה יש נקודה מעניינת שאף אחד כמעט ולא מרבה לדבר עליה.
תמיד מאשימים את היצרנים - וברוב המקרים אלו לא האשמות שווא, הם לא מלכי התמימות זה בטוח, והחיים מאירים להם ברווחים יפים.
אבל זה פידבק שמוזן בשני כיוונים.
הישראלים כמה שהם נהנים לבכות - הם נהנים עוד יותר לרכוש בזול. כך הם מרגישים שהם דפקו את הדילרים והם מינימום מלכי המשא ומתן הבלתי מעורערים - והם גם דואגים שכולם ידעו את זה.
לא פעם אני שומע אנשים אומרים: "אני הבאתי מההוא ככה וככה ב200 (או ב100)" והם גם ממש עושים תחרות מי הצליח להשיג את המחיר הזול ביותר
וזו מן תחרות גלויה בין צרכנים שנאבקים על להשיג מחירים זולים בטירוף ודילרים שנלחמים גם הם להשיג מחירים זולים מיצרנים ונהנים לספק מחיר זול ומוצר זול מתאים למחיר.

הייתה לי שיחה מעניינת עם כמה אנשי מפתח בתעשייה וכולם אומרים +/- את אותו הדבר:
"תשמע, מסכים שהחומרים מדוללים מאוד - אבל פעם החזקנו חומרים עמוסים והמחירים היו בהתאם ואנשים פשוט לא קנו, הם אמרו זה יקר, קנינו מההוא והיה אחלה... ועוד ועוד..."

אגב, לכולם היה את אותו פתרון לתת כששאלתי אותם מה הם עושים במצב כזה:
" פשוט אומרים להם להזריק כפול מינון"

יש דילרים שאני מכיר שאומרים חד וחלק - אני לא מוכר בזול אבל המוצרים בהתאם.
ויש דילרים שמחזיקים מהכל ואומרים לאנשים בדיוק מה זה כל אחד והם בוחרים
ויש כאלה שמחזיקים רק זול כי זה הכי הולך - אבל הם גם בד"כ נהנים לפזר הבטחות בלי בסיס

אתה מבין את החלמאות פה של הצרכנים? מה הצרכנים חושבים?
אההה הוצאתי 4 בקבוקי טסט' במחירי עלות (פחח במחירי עלות כשבדילול עולה להם 10 שקל לייצר בקבוק) ואני גם הולך להפציץ בסייקל
ולעשות גרם טסט'.

למעשה הוא עושה כולה כולה 500-400 גר' טסט' והתוצאות בהתאם, אבל הוא מרוצה כי הוא מרגיש שהוא דפק את המערכת.
אם הצרכנים העיקריים יתפכחו ויפסיקו לשמור על הארנק תמורת חומרים איכותיים - הם ישיגו יותר תוצאות בפחות מאמץ ופחות שמן בשריר.

סתם נקודות למחשבה.

נערך לאחרונה:
מסכים איתך , אי אפשר למכור משהו שהוא באיכות והעלות שלו תהיה זולה , הצרכנים ישראלים לא מבינים את זה והם מחפשים את הזול ביותר ואת החומר המשובח , זה לא עובד ככה .
יש לי חבר שמתעסק בזה ואיזה בחור רצה שהוא ימכור לו פרימובולן במחיר של פרופ אתה מבין ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית