הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 165 קילו לחיצת חזה @ 100 קילו מ.ג

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497

165 קילו על 100 קילו משקל גוף , עלה לי קצת התחת + הספוטר נגע במוט אבל לא עזר. ביום טוב זה היה עולה חלק יותר(בוצע על 4 וחצי שע שינה + אחרי מיני צום של 15 שע' בגלל חזרה מהבסיס מאילת הביתה).

הלוואי שבמכון שלי היו משמיעים שירים כאלה, אצלי במקרה הטוב שמים אדל:eek: וכמובן כל הכבוד!

איזה ספוטר מעצבן.. גרם לסינגל להיות ב"ספק"... למרות שאני בטוח שיש לך את זה...
מוניטין:)

• פותח/ת השרשור
אני כרגע שוקל 101-100 קילו , אני בתהליך חיטוב משהו כמו 3 חודשים כבר ירדתי מאיזור ה110 , רוצה לרדת לקטגוריית עד 100 קילו , נישאר לי לרדת עוד משהו כמו 2 קילו ואז אני יכנס למאזן חיובי והמשקלים גם יגיבו בהתאמה. אני חייל בצבא יוצא לי להתאמן באופן מאוד לא סדיר , אני מאוד רוצה להתחרות אבל מרגיש מאוד לא מוכן , הגשתי בקשה למיוחדת ספורט לכבוד התחרות שתקנה לי 30 יום בבית להתכונן לתחרות , צריכים להחזיר לי תשובה אם זה מאושר בשבוע-שבועיים הקרובים - אם כן אני מתחרה אם לא מאוד קשה לי לראות את עצמי מתחרה.

שהמוט נייח בבנץ׳ זה סימן לכשל ברוב המקרים, בחזרות קשות שנסגרות המוט עולה לאט אבל הוא לא נייח לחלוטין בטח לא לשנייה שתיים. ניראה כאילו המוט היה נייח בסירטון וכל מה שהיית צריך זה את המאות גרמים מהספוטר לעבור את הנקודה הקשה, עדיין הוא עזר וכנראה שלא היית מצליח בלעדיו. בלי קשר בחור חזק מאוד, ישר כוח ובהצלחה עם הביורוקרטיה מול הצבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית