הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אהלן.
אני חדש בתחום החומרים.
אני רוצה להתחיל סייקל ראשון למטרת חיטוב...
חשבתי על וינסטרול בכדורים + T3 8 שבועות.
בPCT לקחת כלומיד פרגניל וטמוקסיפן.
עכשיו השאלה.. מה אתם חושבים על הסייקל.
מה המינונים לתוצאות גבוהות..?
ואיך לעשות את הPCT
ד"א בקשר לרעילות בכבד... לקחת גדילן מצוי ושן הארי זה מספיק?
תודה מראש.

אהלן.
אני חדש בתחום החומרים.
ואיך לעשות את הPCT
תודה מראש.
סייקל ללא זריקות הוא מיותר לא משנה לאיזו מטרה
חבל על הכסף שלך, אני לא לא מכיר את הנתונים של
אהלן.
אני חדש בתחום החומרים.
ואיך לעשות את הPCT
תודה מראש.

חבל על הכסף שלך,

למה וינסטרול? סתם להרוג תכבד..
תעשה קלן+קטוטיפן למשך חודש וחצי ואולי תחשוב להוסיף T3 למשך 3 שבועות אחרונים זה מספיק.
כמובן שבלי תזונה אירובי ואימונים מתאימים אתה סתם תבלע כדורים לחינם..

• פותח/ת השרשור
תעשה קלן+קטוטיפן למשך חודש וחצי ואולי תחשוב להוסיף T3 למשך 3 שבועות אחרונים זה מספיק.

אבל אם אני ייתן T3 בשלושה שבועות אחרונים.. אני לא ישרוף מלא שריר?
חבל על הכסף שלך, אני לא לא מכיר את הנתונים של

חבל על הכסף שלך,

למה? קראתי בפרוטוקולים שויני כדורים זה אותו דבר כמו זריקות.. מבחינת ההשפעה..

קודם כל יש לך כמה בעיות
לעשות ווינסטרול ללא תיסוף טסטוסטרון או פרובירון שזה תחליף לאנדרוגן אתה עושה טעות גדולה לחבר שלך
דבר שני גם טי3 ללא טסט ? אתה תירד במסת שריר , לפי דעתי וותר על הסייקל הזה
תעשה קלן וקטו למשך חודש וחצי או
אפדרין וזהו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל יש לך כמה בעיות
לעשות ווינסטרול ללא תיסוף טסטוסטרון או פרובירון שזה תחליף לאנדרוגן אתה עושה טעות גדולה לחבר שלך
דבר שני גם טי3 ללא טסט ? אתה תירד במסת שריר , לפי דעתי וותר על הסייקל הזה
תעשה קלן וקטו למשך חודש וחצי או
אפדרין וזהו

תודה רבה על התגובה.
חובה בכל סייקל להכניס טסט?

כשעושים סייקל ראשון לוקחים טסט נטו , כי הוא גם אנבולי וגם אנדרוגני 100:100

חייב כל סייקל לקחת טסט כי וויני משבית לך תציר hpta החשק המיני , למשל :
דקה דוראבולין (ננדרולון) לא משנה איזה גרסה קצר , ארוך . הוא משבית ,
חייב טסט
טרנבולון קצר ארוך לא משנה חייב טסט
ווינסטרול גם משבית החשק מיני יורד חייב,
יש תרופה שנקראת פרובירון שזה הוא תחליף לאנדרוגן נותן יותר חשק מיני , במידה ואתה לא רוצה טסט בזריקות קח פרובירון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כשעושים סייקל ראשון לוקחים טסט נטו , כי הוא גם אנבולי וגם אנדרוגני 100:100

חייב כל סייקל לקחת טסט כי וויני משבית לך תציר hpta החשק המיני , למשל :
דקה דוראבולין (ננדרולון) לא משנה איזה גרסה קצר , ארוך . הוא משבית ,
חייב טסט
טרנבולון קצר ארוך לא משנה חייב טסט
ווינסטרול גם משבית החשק מיני יורד חייב,
יש תרופה שנקראת פרובירון שזה הוא תחליף לאנדרוגן נותן יותר חשק מיני , במידה ואתה לא רוצה טסט בזריקות קח פרובירון

ליאור קודם כל. תודה רבה על ההשקה..
פרובירון זה כדורים?
אם כן... אז לקחת פרובירון ויני וT3 כדורים?
אני מאמין שזה מאסיבי לכבד.. לקחת שן ארי וגדילן מצוי לשמירה על הכבד?
pct כמו שרשמתי למעלה?
תודה מראש

ליאור קודם כל. תודה רבה על ההשקה..
פרובירון זה כדורים?
אם כן... אז לקחת פרובירון ויני וT3 כדורים?
אני מאמין שזה מאסיבי לכבד.. לקחת שן ארי וגדילן מצוי לשמירה על הכבד?
pct כמו שרשמתי למעלה?
תודה מראש
אני לא מאמין שיש לך מאסה כל כך גדולה שתאבד המון שריר עם T3 עם אתה עובד נכון. בכל זאת עם אתה לא הולך על זה אז תעשה רק קלן+ קטוטיפן.
ותראה אחלה תוצאות.
הסיבה שאני לא ממליץ לך וויני זה בגלל שעדיף לך לשמור את האנאבולים למאסה במיוחד עם זה פעם ראשונה שאתה נוגע בחומרים עדיף שזה יהיה סייקל מאסה ורק טסט.

ווינסטרול רעיל לכבד בכדורים אין טעם לקחת לפי דעתי רק בזריקות כדורים עד חודש לא מעבר , למה שלא תעשה קלן וקטוטיפן תתחטב יותר בריא למה אתה נעול על וויני

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שיש לך מאסה כל כך גדולה שתאבד המון שריר עם T3 עם אתה עובד נכון. בכל זאת עם אתה לא הולך על זה אז תעשה רק קלן+ קטוטיפן.
ותראה אחלה תוצאות.
הסיבה שאני לא ממליץ לך וויני זה בגלל שעדיף לך לשמור את האנאבולים למאסה במיוחד עם זה פעם ראשונה שאתה נוגע בחומרים עדיף שזה יהיה סייקל מאסה ורק טסט.

אני שוקל 80 על 1.70 13%. אני מבין אותך.. אבל אני לא מחפש ממש ליגדול.. המטרה לחטב ל8% ולשמר שם.. ואז אולי אני יחשוב על סייקל מאסה.
תודה על היעוץ... כמובן שאני ישמח אם יש לך עוד מה לייעץ לי. ביגלל שבחיים עוד לא נגעתי בחומרים.. ואני כבר 4 שנים במכון.. סקוואט 120 ל8 בנצ' 100 ל8 דדליפט 130 ל8 פרס 60 ל5 ומאז אני כמעט ולא מיתקדם... ליפעמים מצליח להרים עוד 5% בכל תרגיל בימים ממש טובים!!!
ווינסטרול רעיל לכבד בכדורים אין טעם לקחת לפי דעתי רק בזריקות כדורים עד חודש לא מעבר , למה שלא תעשה קלן וקטוטיפן תתחטב יותר בריא למה אתה נעול על וויני

ליאור תודה על הייעוץ המיתמשך!!!
אני מעדיף כדורים.. כי יש לי פחד ממחטים.. ובטח ובטח להזריק לעצמי נישמע כמו הבילתי אפשרי..
ביגלל זה אני מחפש משהו לחיטוב עם כדורים... פעם שמרתי תזונה אימונים ברזל עם קלן.. הגעתי ל10% שם ניתקעתי.. ולקח לי הרבה זמן..
חשבתי הפעם לנסות משהו קצת יותר חזק.. לסיים קצת יותר מהר.. ועל 8% .למה ויני.. הבנתי שהוא מאוד חזק ומשפר ביצועים בטירוף.. מבחינת כוח והיתאוששות..תקן אותי אם אני טועה...

לא מציע לך לעשות סקייל חיטוב ראשון שלך עם טסט, בדרך כלל מנצלים את הבום הראשוני לסקייל מאסה ולא לחיטוב.
חיטוב תריץ קלן.....
תראה לאן זה זורם.

אני שוקל 80 על 1.70 13%. אני מבין אותך.. אבל אני לא מחפש ממש ליגדול.. המטרה לחטב ל8% ולשמר שם.. ואז אולי אני יחשוב על סייקל מאסה.
תודה על היעוץ... כמובן שאני ישמח אם יש לך עוד מה לייעץ לי. ביגלל שבחיים עוד לא נגעתי בחומרים.. ואני כבר 4 שנים במכון.. סקוואט 120 ל8 בנצ' 100 ל8 דדליפט 130 ל8 פרס 60 ל5 ומאז אני כמעט ולא מיתקדם... ליפעמים מצליח להרים עוד 5% בכל תרגיל בימים ממש טובים!!!

ליאור תודה על הייעוץ המיתמשך!!!
אני מעדיף כדורים.. כי יש לי פחד ממחטים.. ובטח ובטח להזריק לעצמי נישמע כמו הבילתי אפשרי..
ביגלל זה אני מחפש משהו לחיטוב עם כדורים... פעם שמרתי תזונה אימונים ברזל עם קלן.. הגעתי ל10% שם ניתקעתי.. ולקח לי הרבה זמן..
חשבתי הפעם לנסות משהו קצת יותר חזק.. לסיים קצת יותר מהר.. ועל 8% .למה ויני.. הבנתי שהוא מאוד חזק ומשפר ביצועים בטירוף.. מבחינת כוח והיתאוששות..תקן אותי אם אני טועה...
וינסטרול לא שורף שומן עם זו הסיבה שאתה רוצה לקחת אותו זה מיתוס הוא רק מוריד לך נוזלים, וגם רק שתדע זה לא חומר קליל כל כך קליל פעם ראשונה שנגעתי בוויני היו לי כאבי מפרקים חזקים בגב ומרפקים כי הוא מייבש חזק.
ועם אתה לא מעוניין להכנס לזריקות על תחשוב בכלל על חומרים.

אחרי שימוש בT3 ידוע לי שהפעילות של בלוטת התריס מושבתת לכמה זמן(מה שיגרום לעלות משקל בחזרה).. למה שתשתמש בזה במקום פשוט להשתמש בטסט??

אהלן.
אני חדש בתחום החומרים.
ואיך לעשות את הPCT
תודה מראש.

זה גרוע ביותר מה שבנית מכמה סיבות שכבר ציינו בפניך.
אבל נגע רק בT3 (קודם-כל לדעתי אין כרגע בארץ, אבל נעזוב את זה)
להריץ T3 ללא טסט' טסט יכול לגרום לך להגיד ממש ביי ביי לשריר - בתור התחלה.
דבר שני יש לו השפעות שליליות על הלב - ועל חילוף החומרים לאחר הסיום.
אתה ניגש לדברים שלא בליגה שלך ולא אמורים לשמש אדם במצבך - אני מציע שלא תעשה שטויות שאחרי זה תתחרט עליהם.
היה פה עוד בחור שהתעקש על T3 למרות שהפצרתי בפניו שזה לא מתאים למסה שלו - היום הוא שלד, ממש ממש רזה בטירוף
אבל ברמה של ללא מסת שריר. אני מקווה שהוא יראה את זה ויכתוב למה זה באמת לא כדאי להריץ ברמות האלה.

תעשה בבקשה דיאטה נורמלית בלי לחפש קיצורי דרך - ותשלב קלן וקטוטיפן מקס'.
ואם חשקה נפשך במשהו רציני יותר - אין מנוס מזריקות.
כולם כמעט מפחדים מזריקות בהתחלה ואז עושים אחת ורואים שזה שטויות.

אבל לא בגלל פחד מזריקות - לבנות כאלה סייקלים גרועים, זה לא פתרון.

אל תדחפו לאנשים שימוש בT3 - זה לא משחק!! ואנשים שלא ברמת שריר מסויימת ולא עברו מספיק סייקלים שיתרחקו.

ותראה אחלה תוצאות.

אתה לא מאמין? על סמך מה אתה לא מאמין?
T3 בשימוש לא נכון גם יכול לשרוף לך את האמ-אמא של השריר.

T3 הוא ברמה מתחת ל DNP לפי דעתי לא כדאי לשלב אותו לחיטוב אפילו עם טסט , לא חסרים חומרים טובים כדי לחטב ;
טרן , מסטרון , פרימובולן בהנחה שהם אמיתיים

• פותח/ת השרשור
הבנתי... תודה לכולם..!!! אני ממש שמח שיש את הפורום הזה.. ואנשים כמוכם.. כי אם לא אתם כניראה שהייתי פוגע בעצמי בלא מודע..
אני ילך על קלן וקטוטיפן.. כולם אמרו את זה.. אז אני הולך לפי המשפט.. שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור אז תלך לישון.. וזה מה שאני יעשה.
זה משנה איזה קלן ואיזה קטוטיפן?
איך לעשות את הסייקל?
תודה מראש.

אני שמח שאתה מקשיב כאן לאנשים לא כולם עושים כמוך ואז רק בוכים.... אביעד עושה עבודת קודש כאן..... לגבי איך להריץ יש לך בנעוצים הכל מוסבר. לגבי הרצה של קלן. ההצלחה בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה... יש חברה מומלצת? את הקטוטיפן לקחת כבר מהיום הראשון? 2 מילי ליפני השינה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית