עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה כיף לשמועיפה מאוד אלי ק. נראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.
לאאלי אתה טבעי? (שאלה רצינית)
קלן? .. אשמח אם תפרט על הסייקל שלך
אתה ברצינות לא טבעי? אם כן אז אני אשמח אם תוכל לפרט למה החלטת להשתמש בחומרים במצבך (לא בכוונה לפגוע או להעליב, זה פשוט נראה שיש לך עוד המון המון לאן להתקדם).
כנראה כי על חומרים מתקדמים הרבה יותר מהר, ואם הוא רציני בקשר לספורט הזה ומתכוון לקחת חומרים בכל מקרה אז לא רואה סיבה למה לא.
אשמח גם לשמוע בקשר לסייקל, בין אם זה בה"פ או פה.
אז מה שאתה אומר זה שאין קו כלשהו שאותו צריך לעבור על מנת להתחיל להשתמש בחומרים?
אם היפותטית אני מחליט שאני "רציני בקשר לספורט הזה" אז אני יכול להתחיל לקחת גם שבועיים אחרי שדרכתי פעם ראשונה בחדר כושר?
LIKEלא, כי אז סביר להניח שאין לך מושג מה אתה עושה מבחינת תזונה ואימונים. אבל אם אתה מתאמן כבר תקופה, נמצא תחת משטר תזונה קפדני ומתאמן חזק אז לדעתי זה לגיטימי. סה"כ הוא גם מתכונן לתחרות תחת אחד הבילדרים המצליחים בארץ, לא הייתי מוותר על ניסיון כזה.
הקו היחיד הוא לא באימונים ולא בהישגים, הקו היחיד הוא בידע שלך ובכח העצמי שלך להתמודד עם המשטר עצמו, אחרי שאתה לדעתי לפחות חצי שנה שנה בתחום ועושה הכל ב100 אחוז, אתה יכול לחשוב על ה'צעד הבא'אז מה שאתה אומר זה שאין קו כלשהו שאותו צריך לעבור על מנת להתחיל להשתמש בחומרים?
אם היפותטית אני מחליט שאני "רציני בקשר לספורט הזה" אז אני יכול להתחיל לקחת גם שבועיים אחרי שדרכתי פעם ראשונה בחדר כושר?
^ מה שהוא אמר, אם אתה רוצה להתחרות ויש לך החלטה ואתה יודע מה אתה עושה - כנס לזה.כנראה כי על חומרים מתקדמים הרבה יותר מהר, ואם הוא רציני בקשר לספורט הזה ומתכוון לקחת חומרים בכל מקרה אז לא רואה סיבה למה לא.
אשמח גם לשמוע בקשר לסייקל, בין אם זה בה"פ או פה.
קלן שבועיים ON שבועיים OF כרגע אני על OFF שבוע הבא חוזרקלן? .. אשמח אם תפרט על הסייקל שלך
אני לא עושה סייקל של אנאבולים ובכל אופן לדעתי מי שעולה להתחרות, אם יש לו החלטה כזו - חייב לקחת, לא משנה כמה יש לו להתקדם באופן טבעי, להתקדם כטבעי יבזבז לך את הזמן למטרה שלך.אתה ברצינות לא טבעי? אם כן אז אני אשמח אם תוכל לפרט למה החלטת להשתמש בחומרים במצבך (לא בכוונה לפגוע או להעליב, זה פשוט נראה שיש לך עוד המון המון לאן להתקדם).
ישראל דה לוקו!! מי זה? חחחחאיתיאל שפירא וגלעד בן יעקב באדי בילדינג כבדים
צפה בקובץ המצורף 12500 צפה בקובץ המצורף 12499
קיריל שפר מן פיזיק
צפה בקובץ המצורף 12501 צפה בקובץ המצורף 12502
ישראל דה לוקו
צפה בקובץ המצורף 12503
ויואל ישראלי
צפה בקובץ המצורף 12504
תחרות ברמה גבוהה מאוד שאין בישראל בדרך כלל שווה להגיע
תולה לבמה גם אתה נראה שאתה יודע לדבר הרבה כי כנראה הספקת לעבור ולהבין מה זה הכנה לתחרות.
אז מה שאתה אומר זה שאין קו כלשהו שאותו צריך לעבור על מנת להתחיל להשתמש בחומרים?