הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בברך כשאני יורד מתחת למקביל בסקוואט

• פותח/ת השרשור Leonk2
  • פורסם בתאריך

Leonk2

משתמש מתחיל
120
38
נק' מוניטין:
64
120
38
הולמס פלייס ראשל״צ
אני עושה סקוואט LB ובזמן האחרון התחיל להיות לי סוג של כאב עמום כזה כאשר אני יורד מתחת ל90 מעלות באזור שמסומן באדום בתמונה הייתי מתאר אותו ככאב של מתיחה אבל אני לא בטוח.. אני יחסית מתחיל אז הטכניקה שלי לא 100% עדיין יכול להיות שזאת פשוט מתיחה כתוצאה מחזרה שהתפספסה או שכדאי להיבדק? אגב גם לא כואב לי לעשות שום פעולה אחרת.. וגם זה לא משפיע בדדליפט
סקוואט.png

• פותח/ת השרשור
כמו שקרה לי,
קרא את האשכול הזה
http://www.lbs.co.il/threads/43312/
קראתי... כשאני מרים את הרגל לא כואב לי בכלל.. והאזור הוא יותר בירך הפנימית ולא בצד של הרגיל אני לא בטוח שזה זה
עריכה: אוקיי אז עשיתי כבר מתיחות כזה בבית וקצת air squats הכאב נחלש אחרי מתיחה טובה לעשות אימון ולבדוק איך אני מרגיש אחרי מתיחות או להיבדק לפני שאני ממשיך?

נערך לאחרונה:
יכול להיות שמתחת את הארבע ראשי...
תנסה לבצע את המתיחה הבאה, אם אתה מרגיש כאב מוגזם מעבר למתיחה, כנראה שזאת הבעיה ואתה פשוט צריך לתת למקום לנוח כמה ימים, זה מקום שיודע להשתקם מאוד מהר

- עמוד לפני ספסל או כסא, שים את הרגל הכואבת על הספסל, לך עם הרגל השנייה קדימה. ואז תרד על הברך של הרגל הכואבת לכיוון הרצפה. ממש כמו מכרעיים או לאנצ'ים, איך שאתה קורא לזה, רק עם הגבהה מאחור...

לדעתי סתם מתיחה...
גם לי לפעמים כואב שם מהסקוואט אבל כאב של מתיחה...
לפעמים אני מרגיש את זה גם בסקוואט של אימון הבא ;)
אצלי זה לא כואב הורג פשוט מרגיש שריר מתוח/תפוס כזה...
אם הבנתי נכון וזה כאב בחלק הפנימי של הירך למעלה אז לדעתי זה נורמאלי ובסדר...
מצד שני יש לי חבר שהרגיש שם כאב והוא דווקא נפצע ולא עושה סקוואט מאז... (מידי פעם של 60 קילו)

אם זה באמת כאב נוראי תיגש לרופא...
אם אתה חושב שזה סתם מתיחה קלה תחכה שבוע ותראה מה הולך עם זה 😃

• פותח/ת השרשור
כמו שקרה לי,
קרא את האשכול הזה
http://www.lbs.co.il/threads/43312/

יכול להיות שמתחת את הארבע ראשי...
תנסה לבצע את המתיחה הבאה, אם אתה מרגיש כאב מוגזם מעבר למתיחה, כנראה שזאת הבעיה ואתה פשוט צריך לתת למקום לנוח כמה ימים, זה מקום שיודע להשתקם מאוד מהר

- עמוד לפני ספסל או כסא, שים את הרגל הכואבת על הספסל, לך עם הרגל השנייה קדימה. ואז תרד על הברך של הרגל הכואבת לכיוון הרצפה. ממש כמו מכרעיים או לאנצ'ים, איך שאתה קורא לזה, רק עם הגבהה מאחור...
המתיחה עוזרת כנראה סתם מתחתי שריר תודה

לדעתי סתם מתיחה...
גם לי לפעמים כואב שם מהסקוואט אבל כאב של מתיחה...
לפעמים אני מרגיש את זה גם בסקוואט של אימון הבא ;)
אצלי זה לא כואב הורג פשוט מרגיש שריר מתוח/תפוס כזה...
אם הבנתי נכון וזה כאב בחלק הפנימי של הירך למעלה אז לדעתי זה נורמאלי ובסדר...
מצד שני יש לי חבר שהרגיש שם כאב והוא דווקא נפצע ולא עושה סקוואט מאז... (מידי פעם של 60 קילו)

אם זה באמת כאב נוראי תיגש לרופא...
אם אתה חושב שזה סתם מתיחה קלה תחכה שבוע ותראה מה הולך עם זה 😃
זה כבר עבר עשיתי היום סקוואטים אחרי שנמתחתי כפי ששחר המליץ לי וזה לא כואב יותר
מה שכן גיליתי שאני קורס קדימה בסקוואט וזה לא משהו שהמדריכים אצלי במכון טרחו לציין כששאלתי אותם אולי בגלל זה זה קרה =/
תודה לכל מי שהגיב

אל תרד מתחת ל 90 מעלות , למה זה טוב ? עוד כמה סמטימטרים לא יתנו לך כלום באוברול הכלללי.(לא רק דעתי האישית)
מעבר לזה על כאב לא עובדים , תחכה כמה ימים ללא סקוואט או כול פעולה שגורמת לכאב על המקום ותראה לאן זה הולך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית