הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AD עם קלן

תגיד לי אתה בסדר? לא מזמן פתחת אשכול על קלן , אם עולות לך עוד שאלות תכתוב אותם באשכול שכבר פתחת בשביל מה לפתוח אשכול חדש? ועוד עם שאלה כזו שמראה בורות ממדרגה ראשונה חבל שהשקעתי מזמני.

• פותח/ת השרשור
תגיד לי אתה בסדר? לא מזמן פתחת אשכול על קלן , אם עולות לך עוד שאלות תכתוב אותם באשכול שכבר פתחת בשביל מה לפתוח אשכול חדש? ועוד עם שאלה כזו שמראה בורות ממדרגה ראשונה חבל שהשקעתי מזמני.
שמע שאלתי שאלה נכון עשיתי טעות כאן לקבוע שיש בורות מדרגה ראשונה? פשוט יותר נוח לי AD אם לא באלך לעזור באשכול הזה אז בסדר אני מקווה שאחרים יעזרו.. תודה רבה על העזרה באשכול הקודם

הרי אתה הצגת בפניינו שבצעתי סייקלים של קלן בעבר , אז מעין השאלה האם אפשר לעשות דיאטת דלת פחמימה עם קלן? אתה לא תרד אם לא תיהיה בדל פחמימה אני אישית הייתי על 100 גרם פחמימה. תעשה טובה לעצמך תחסוך זמן תקרא מדריכים.

• פותח/ת השרשור
הרי אתה הצגת בפניינו שבצעתי סייקלים של קלן בעבר , אז מעין השאלה האם אפשר לעשות דיאטת דלת פחמימה עם קלן? אתה לא תרד אם לא תיהיה בדל פחמימה אני אישית הייתי על 100 גרם פחמימה. תעשה טובה לעצמך תחסוך זמן תקרא מדריכים.
שאני מדבר דל פחמימה אני לא מדבר על 100 בפירוש כתבתי AD אנאבוליק דיאט שזה עד 35 גרם פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית