הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעות לאימונים בבית

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
התחלתי לעבוד סטריט וורקאוט כי אני בצבא ואין לי ממש זמן ללכת למכון.

בבית יש לי מתח טוב, אבל מעליו גג ככה שאני לא יכול לעשות עליות כוח. מצאתי את הטבעות האלה בEBAY

http://www.ebay.com/itm/Portable-Ol...m-Ring-Gymnastics-Crossfit-/300813156923#shId

אני יודע שזה לא TRX, אבל השאלה אם הטבעות האלה יהיו שימושיות לעשות מקבילים עליות כוח וכמה סוגים של מתח.

או שהטבעות האלה סתם זבל (עולות 80 שקל).?

לדעתי הם בסדר , לא חושב שצריכה להיות בעיה בשביל מקבילים ומתח.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הם בסדר , לא חושב שצריכה להיות בעיה בשביל מקבילים ומתח.

אני יעשה גם כמה תרגילים לבטן, לא מצאתי שם מידע שאומר שאפשר לכוון תאורך של הרצועות. או שזה מובן מאליו שאפשר ובגלל זה הם לא כותבים?

זה נראה מובן מאליו
השאלה עם יש לך ווים כדי לתלות את זה

• פותח/ת השרשור
זה נראה מובן מאליו
השאלה עם יש לך ווים כדי לתלות את זה

אני יקנה מקסימום קרסים ויחבר לזה, יכול להיות מצב שאי אפשר יהיה לחבר קרסים בנפרד לרצועות?

בדרך כלל צריכה להיות אפשרות
אף פעם לא ראיתי טבעות שאי אפשר לחבר לתקרה בדרך כלשהי

אין בטבעות האלה שום תופסן, אז אי אפשר לחבר לתיקרה אלא אם כן תתקין וו לתליה.
יש לי בדיוק את הטבעות האלה אז תולה אותן בחוץ על מתח.
אי אפשר לכוון את האורך שלהן בנוסף. בקיצור אני מתאמן איתם וקושר בצורה שונה כדי שהאורך יהיה מתאים לי ומקווה שהקשר לא יפתח:)

אזהרה חשובה: הן ממש מסריחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והריח לא יוצא מהן.
הגיעו משומנות באיזה שמן מנועים מגעיל אז שטפתי אותן עם סבון כמה שאפשר והשומניות יצאה אבל הריח נשאר אז אני משתדל לא להכניס אותן לבית.

• פותח/ת השרשור
אין בטבעות האלה שום תופסן, אז אי אפשר לחבר לתיקרה אלא אם כן תתקין וו לתליה.
יש לי בדיוק את הטבעות האלה אז תולה אותן בחוץ על מתח.
אי אפשר לכוון את האורך שלהן בנוסף. בקיצור אני מתאמן איתם וקושר בצורה שונה כדי שהאורך יהיה מתאים לי ומקווה שהקשר לא יפתח
אזהרה חשובה: הן ממש מסריחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והריח לא יוצא מהן.
הגיעו משומנות באיזה שמן מנועים מגעיל אז שטפתי אותן עם סבון כמה שאפשר והשומניות יצאה אבל הריח נשאר אז אני משתדל לא להכניס אותן לבית.

פיי איזה זין אחי הזמנתי אותן אתמול.. אתה בטוח שהזמנת את אותו דגם של אותה חברה? כי בעמוד בEBAY יש איזה 100 סוגים שכמעט כולם באותו מחיר..

פיי איזה זין אחי הזמנתי אותן אתמול.. אתה בטוח שהזמנת את אותו דגם של אותה חברה? כי בעמוד בEBAY יש איזה 100 סוגים שכמעט כולם באותו מחיר..
מאה אחוז אותו דגם, אבל לא נורא, תשטוף ותעשה איזה לולאה חזקה שתוכל לקשור. אני הסתדרתי

• פותח/ת השרשור
מאה אחוז אותו דגם, אבל לא נורא, תשטוף ותעשה איזה לולאה חזקה שתוכל לקשור. אני הסתדרתי

אבל הבסא שרציתי לשנות את האורך כל פעם, כדי לעשות פעם מקבילים ופעם לעלות יותר גבוה את הטבעות ולעשות עליות כוח וכאלה.. אי אפשר לסדר את זה איך שהוא?

אני פשוט מקפל את הרגליים או בצורת L ואז עושה מתח, עליות כוח זה יותר מדי קשה גם ככה עם טבעות, אז אני עושה עליות כוח על מתח רגיל

Back
למעלה תחתית