הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
אהלן.

בשבוע הבא אני מתחיל סייקל ראשון של סוסטנון 750 לשבוע/ עשרה שבועות.

מריץ נולבדקס כל הסייקל עקב רגישות לגינו.
pct כלומיד לארבעה שבועות
ופרגניל 500 iu לשבוע.

בנוסף אני לוקח קבותרים להורדת פרולקטין
שלושה כדורים-פרולקטין בבדיקה אחרונה היה 250.

האם הpct מספיק לסייקל הזה?
אפשר לשאוב ולהזריק עם אותה מחט? 23
אהלן.

בשבוע הבא אני מתחיל סייקל ראשון של סוסטנון 750 לשבוע/ עשרה שבועות.

מריץ נולבדקס כל הסייקל עקב רגישות לגינו.
pct כלומיד לארבעה שבועות
ופרגניל 500 iu לשבוע.

בנוסף אני? לוקח קבותרים להורדת פרולקטין
שלושה כדורים-פרולקטין בבדיקה אחרונה היה 250.

האם הpct מספיק לסייקל הזה?
אפשר לשאוב ולהזריק עם אותה מחט? 23
בנוסך מתיי להתחיל pct? חודש אחרי הזריקנ האחרונה

אהלן טינו,

אני אישית מזריק ראשון בבוקר , ורביעי בבוקר .

הזרקתי פעם אחת בכתף לא אהבתי את ההרגשה מן סוג של מטרד , מאז אני מזריק בישבן וזה אחלה.

לגבי הביצים שלך , גם אצלי החדר קפוא בלילה והחברה לפעמים גונבת את השמיכה ומה שקורה שהביצים שלי עולות למעלה והשק מתכווץ וזה בכדי לשמור על טמפרטורת חום שהגוף זקוק לו.

וזו הסיבה לדוגמא שאומרים בפרוש לא ללבוש תחתונים צמודות , אלה רק בוקסר לדוגמא שהאשכים יכולים להתאוורר .

טוב דברתי יותר מדי על אשכים , מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
אהלן טינו,

אני אישית מזריק ראשון בבוקר , ורביעי בבוקר .

הזרקתי פעם אחת בכתף לא אהבתי את ההרגשה מן סוג של מטרד , מאז אני מזריק בישבן וזה אחלה.

לגבי הביצים שלך , גם אצלי החדר קפוא בלילה והחברה לפעמים גונבת את השמיכה ומה שקורה שהביצים שלי עולות למעלה והשק מתכווץ וזה בכדי לשמור על טמפרטורת חום שהגוף זקוק לו.

וזו הסיבה לדוגמא שאומרים בפרוש לא ללבוש תחתונים צמודות , אלה רק בוקסר לדוגמא שהאשכים יכולים להתאוורר .

טוב דברתי יותר מדי על אשכים , מקווה שעזרתי.
תודה..ואני כבר נבהלתי שהם רוצים לברוח מהסייקל
פרנואיד ברמות

איך מזריקים בישבן ?,איך בודקים אם פגענו בכלי דם ?,רבק אני לא יכול לעשות את הסיבוב הזה ולהגיע לישבן !
צריך פשוט להתרגל לסובב את הגוף לכיוון הישבן . אם אתה רוצה לבדוק איך לא פגעת בכלי דם אתה צריך להכניס תמזרק ואז לשאוב טיפה את המזרק אם נכנס דם למזרק אז פגעת אם לא אז אתה יכול להזריק , במידה ויש דם תוציא לאט לאט את המזרק ותחליף איזור הזרקה
בגדול אתה לא תפגע באיזור הישבן אלא רק בכתפיים ורגליים שם יש יותר כלי דם וורידים עצבים

א
צריך פשוט להתרגל לסובב את הגוף לכיוון הישבן . אם אתה רוצה לבדוק איך לא פגעת בכלי דם אתה צריך להכניס תמזרק ואז לשאוב טיפה את המזרק אם נכנס דם למזרק אז פגעת אם לא אז אתה יכול להזריק , במידה ויש דם תוציא לאט לאט את המזרק ותחליף איזור הזרקה
בגדול אתה לא תפגע באיזור הישבן אלא רק בכתפיים ורגליים שם יש יותר כלי דם וורידים עצבים
זה שצריך לשאוב אני יודע אחי...בכתפיים כבר פגעתי בכלי דם פעת אחת החלפתי מיקום והכל בסדר,אבל בישבן אני לא יכול להגיע עם היד לישבן....כדי לשאוב..

הסבירות שתפגע בישבן בכלי דם הם אפסיים וגם אם כן זה יכאב טיפה לא יגרום לך נזק אני לא שואב תמזרק בכלל ואף פעם לא שאבתי והזרקתי נכון בכתפיים ובישבן והכל בסדר

אדגיש שבזריקה האחרונה שאבתי מעט ונכנס בועה קטנה של דם , ובכל זאת הזרקתי.

למעשה השריר שלך מלא בדם , כשאומרים תשאב ותראה שלא נכנס דם מדברים על כמות של דם לא על נקודה שנכנסת פנימה . בגדול הפסקתי עם זה אני פשוט מכניס את המזרק מחכה מספר שניות רואה שלא נכנס כלום ודוחף.

אז
אדגיש שבזריקה האחרונה שאבתי מעט ונכנס בועה קטנה של דם , ובכל זאת הזרקתי.

למעשה השריר שלך מלא בדם , כשאומרים תשאב ותראה שלא נכנס דם מדברים על כמות של דם לא על נקודה שנכנסת פנימה . בגדול הפסקתי עם זה אני פשוט מכניס את המזרק מחכה מספר שניות רואה שלא נכנס כלום ודוחף.[/quote
אני פשוט רוצה שהכתפיים שלי יקבלו מנוחה לחח,כואב לי ממש במקום הזריקות,אז אתם אומרים שאני יזריק בלי לבדוק אם פגעתי או לא?,אני מזריק עם מחט כחולה,להכניס עד הסוף ?,לא רוצה כאבים אחרי זה!

איזה קבותרים לוקחים 0.5 או 1 כי נמסר לי שאין מינון 0.1 יש רק 0.5 ו1 מג בקופסה של 30 כדורים אשמח לקבל עזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית