מעוניין להתחיל ייעוץ

shohamalh

משתמש פעיל
460
1
שלום, אני בן 16.5, תלמיד כיתה י"ב ומעוניין להתחיל ייעוץ.
מתאמן כבר שנה בחדר כושר, וקיבלתי תפריטי תזונה בעבר שלא הועילו כלל...
הורדתי עד כה 20 ק"ג, ומעונין בראש ובראשונה להוריד אחוזי שומן, אח"כ מסה והתחטבות.

רציתי לדעת האם לדעתכם אני מתאים לייעוץ? ומה אתם ממליצים?

תודה !

שלום,

כן, ניתן לעשות את התהליך בייעוץ אישי גם אם אתה מתאמן בחד"כ וגם אם אתה מתאמן בבית (אם כי חד"כ עדיף).
כל הדרישות לייעוץ אישי כתובות כאן:
http://www.lbs.co.il/threads/13552/

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
משה קודם כל תודה רבה על המענה המהיר!
שנית, האם יש פרטים נוספים שאתם צריכים לדעת לפני התחלת הייעוץ? דבר מה אשר צריך לעשות לפני הרשמה והתחלת ייעוץ(פרט לאישור רפואי)?
ובקשר לבדיקות דם: ערכתי בדיקות דם לאחרונה, אך לא בטוח אם את כל הבדיקות יש לי... קריטי?
(את בדיקות ההורמונים ביצעתי)

שלום אני בן 22 מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע אני מתאמן יותר משנה אוכל כמה שיותר חלבונים לא אוכל מתוק אני רואה ברוך ה' התפתחות אני רוצה עוד אבל אני לא מתפתח עוד אני מבקש את עזרה שלכם בבקשה

משה קודם כל תודה רבה על המענה המהיר!
שנית, האם יש פרטים נוספים שאתם צריכים לדעת לפני התחלת הייעוץ? דבר מה אשר צריך לעשות לפני הרשמה והתחלת ייעוץ(פרט לאישור רפואי)?
ובקשר לבדיקות דם: ערכתי בדיקות דם לאחרונה, אך לא בטוח אם את כל הבדיקות יש לי... קריטי?
(את בדיקות ההורמונים ביצעתי)
לא, רק את הפרטים שכתובים באשכול שפירסמתי אליו קישור.

שלום אני בן 22 מתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע אני מתאמן יותר משנה אוכל כמה שיותר חלבונים לא אוכל מתוק אני רואה ברוך ה' התפתחות אני רוצה עוד אבל אני לא מתפתח עוד אני מבקש את עזרה שלכם בבקשה
לא בדיוק מבין מה אתה מבקש.

אני מבקש יעוץ שתגידו לי מה לעשות אני מתאמן יותר משנה ואני רואה ברוך ה' התפתחות אבל אני רוצה עוד ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע אני צריך עזרה ממכם בבקשה
יש 2 אופציות:
1. אתה יכול לקרוא בפורטל קילוגרם:
Www,kilogram.co..il
2, אתה יכול להירשם לייעוץ אישי:
http://www.lbs.co.il/pages/consultation/

• פותח/ת השרשור
משה שלום, נרשמתי ושלחתי גם אישור רפואי. אשמח להתחיל את הייעוץ ממחר(1.9), אך לתת קצת יותר רקע ופרטים כבר מעכשיו 😃
תודה, שהם

Back
למעלה תחתית