הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הלילה הראשון בסייקל

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אתמול הזרקתי לכתף שמאל את הזריקה הראשונה בשעה 2 בצהריים , 4 דק לאחר הזריקה החלו כאבים.
נכנסתי למיטה ב12 בלילה , כאשר אני מרגיש את הכאבים בכתף .. כל הפלג גוף תחתון מגרד לי מהכף רגל עד התחת והגב .. עד 4 בבוקר אוכל סרטים במיטה לא מבין למה הגוף שלי לא עייף ונרדם .. עד שקבלתי עצבים לקחתי 2 מלטונין שעזר לי לישון 3-4 שעות קמתי מוקדם מהצפוי מה שלא קורה בדכ.

לא מגרד כלום עכשיו והכתף כואבת רק כאשר אני מבצע תנועה..

דעתכם.

• פותח/ת השרשור
היה יותר נח לי הכתף , יכול להיות שכמעט כיווצתי את השריר , הזרקתי טסט אננטט

הרופאים מתארים בטרמנולגיה הממקצועית את הסימפטומים שלך -"אוכל סרטים"
זה בסדר, מעכשיו אתה תקשר כל דבר לזה, תכאב לך הבטן אתה תהיה בטוח שזהו אכלת אותה, סרטן. יכאב לך בצד, תרגיש שהכליות קורסות ותאשים את החומרים, קצת כאב ראש אותו כאב ראש שבא והלך כל החיים שלך פתאום לא אותו כאב ראש, זה כאב ראש בגלל החומרים.
זה בסדר, תרגע, יהיו לך עוד הרבה חרדות, אתה לא ראשון ולא האחרון שאוכל סרטים, אם התחלת את הסייקל כל מה שנותר הוא להונות מהחוויה.

הכאב הוא pip -post injection pain
נפוץ באזורים החדשים בהם תחטט עם המחט. אם תקפיד על אותם אזורי הזרקה, הכאבים יפחתו עם הזמן, להבא באמת תשתדל ללכת על הישבן, סיכוי נמוך יותר לפגוע בכלי דם או וורידים.

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 31.5 · צפיות: 287
חח נראלי אין מי שלא זוכר את הפעם הראשונה שדחף מחט אני ביום הזה כמו דפוק גם נתתי לכתף ועוד שעה לפני אימון כתפיים טעות איומה

אני היחידי שכאילו לא סובל מהדברים האלה?

אה תיקון טעות:
קרה לי פעם אחת עם טרן מאוד מאוד ישן של נובה פארם

אני גם עכשיו בסייקל הראשון,אתמול היתה הזריקה החמישית,אני מזריק טסט אנטט 250 מג,מה שתיארת זה כלום ליד מה שאני הרגשתי חחחח,רבע שעה אחרי הזריקה כמעט התעלפתי...סחרחורת ובלגן,כאבים בכתף,עד עכשיו אפילו אני מרגיש את הכאבים...בישבן לא ניסיתי...לא מצליח להזריק לבד חח,פרגניל אני מזריק ברגליים...

• פותח/ת השרשור
אני גם עכשיו בסייקל הראשון,אתמול היתה הזריקה החמישית,אני מזריק טסט אנטט 250 מג,מה שתיארת זה כלום ליד מה שאני הרגשתי חחחח,רבע שעה אחרי הזריקה כמעט התעלפתי...סחרחורת ובלגן,כאבים בכתף,עד עכשיו אפילו אני מרגיש את הכאבים...בישבן לא ניסיתי...לא מצליח להזריק לבד חח,פרגניל אני מזריק ברגליים...

פרנגיל האמת אני לא מזריק במהלך הסייקל לא בשלב הזה של הסייקל בכל אופן לרבות הדעות כאן.

בכל אופן כואב לי בישבן כשאני יושב או סתם הולך אבל הרבה יותר נסבל מאשר בכתף..

פרנגיל האמת אני לא מזריק במהלך הסייקל לא בשלב הזה של הסייקל בכל אופן לרבות הדעות כאן.

בכל אופן כואב לי בישבן כשאני יושב או סתם הולך אבל הרבה יותר נסבל מאשר בכתף..

אז מתי אתה משלב? לא אכפת לך כאילו שהביצים יתכווצו? אגב אשמח אם תעדכן בהמשך הסייקל מאוד מעניין אותי חוויות של אנשים בסייקל ראשון של טסט אנטת כי אני בקרוב מאוד גם מתחיל (במידה ואשיג רפואי ולא אנדרגאונד)

• פותח/ת השרשור
אז מתי אתה משלב? לא אכפת לך כאילו שהביצים יתכווצו? אגב אשמח אם תעדכן בהמשך הסייקל מאוד מעניין אותי חוויות של אנשים בסייקל ראשון של טסט אנטת כי אני בקרוב מאוד גם מתחיל (במידה ואשיג רפואי ולא אנדרגאונד)

אני מזריק טסט אנדרגראונד , בכל אופן " מפחד " אני לא - התייעצתי עם המון אנשים .
אני כרגע במינון הזה בסייקל ראשון לא אזריק פרנגיל , לפחות לא בזמן הקרוב אם כן במהלך הסייקל אבל עוד לא הוחלט חד משמעי.

בינתיים לא מרגיש שום כלום היום בצעתי את הזריקה השניה.

מה הקשר pct,פרגניל לוקחים בסייקל עצמו,אני בסייקל שלי זה מתחיל בשבוע שני,אני התחלתי בשבוע הראשון...תיזהר תשאל את האנשים פה..שלא יהיה לך בעיות בחשק המיני,טסט אתה תרגיש בשבוע השני אולי ..ככה כל מי שניסה אמר כך,אבל אני בשבוע השלישי ורק באימון האחרון שהיה אתמול,התחלתי להרגיש שינוי

• פותח/ת השרשור
מה הקשר pct,פרגניל לוקחים בסייקל עצמו,אני בסייקל שלי זה מתחיל בשבוע שני,אני התחלתי בשבוע הראשון...תיזהר תשאל את האנשים פה..שלא יהיה לך בעיות בחשק המיני,טסט אתה תרגיש בשבוע השני אולי ..ככה כל מי שניסה אמר כך,אבל אני בשבוע השלישי ורק באימון האחרון שהיה אתמול,התחלתי להרגיש שינוי

אני זהיר מאוד תודה 😃
מה אתה מזריק ידידי?

אני מזריק טסט אנדרגראונד , בכל אופן " מפחד " אני לא - התייעצתי עם המון אנשים .
אני כרגע במינון הזה בסייקל ראשון לא אזריק פרנגיל , לפחות לא בזמן הקרוב אם כן במהלך הסייקל אבל עוד לא הוחלט חד משמעי.

בינתיים לא מרגיש שום כלום היום בצעתי את הזריקה השניה.
אתה גם לא תרגיש אתה רק בשבוע הראשון , בדרך כלל העלייה בחשק המיני ובכח מתחילה בשבוע השלישי
לא צריך להלחיץ זה סייקל ראשון אפילו בלי פיסיטי הוא יכול להתאושש , אבל זה רק בסייקל ראשון .
לגבי הפרגניל זה הפרוטוקול החדש לשלב במהלך הסייקל לפני זה היו נותנים פרגניל בזמן הפיסיטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית