דיון עישון בזמן סייקל

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
היי לכולם 😃
באמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט, אבל יש לי שאלה
לגבי עישון חום ירוק בזמן סייקל מסה, חיטוב וגם בכללי האם יכול לפגוע בי בקטע של בניית שרירים שריפת שומן פירוק שריר וכו׳...
אם כבר לא חוקי אז עד הסוף חחחח
תודה ואחלה יום

לא יפגע בכלום, בחיטוב זה יכול להקשות כי קשה לסרב למאנ'צ אבל פה תיקבע מידת הכוח הנפשי שלך!
אני אישית מאד "סבלתי" בחיטוב האחרון הייתי מעשן כל יום ועוד הייתי בדל פחמימה, אבל יצאתי הכי חזק שיש בזה שאני מבסוט שלא נשברתי ושברתי את התפריט להפך זה הראה לי כמה כוח רצון היה לי.

לא יפגע בכלום, בחיטוב זה יכול להקשות כי קשה לסרב למאנ'צ אבל פה תיקבע מידת הכוח הנפשי שלך!
אני אישית מאד "סבלתי" בחיטוב האחרון הייתי מעשן כל יום ועוד הייתי בדל פחמימה, אבל יצאתי הכי חזק שיש בזה שאני מבסוט שלא נשברתי ושברתי את התפריט להפך זה הראה לי כמה כוח רצון היה לי.

מצטרף לשאלה...מה בדבר שימוש בסמים אחרים - קריטסל/ MDMA בזמן הסייקל.

מצטרף לשאלה...מה בדבר שימוש בסמים אחרים - קריטסל/ MDMA בזמן הסייקל.

היי לכולם 😃
באמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הפוסט, אבל יש לי שאלה
לגבי עישון חום ירוק בזמן סייקל מסה, חיטוב וגם בכללי האם יכול לפגוע בי בקטע של בניית שרירים שריפת שומן פירוק שריר וכו׳...
אם כבר לא חוקי אז עד הסוף חחחח
תודה ואחלה יום

בתור אחד שכבר עשה את די את הכל אני אדבר מנסיון.

חשיש - זה יכול להיות די נחמד במסה - רק שלא תאכל ג'אנק טו מאץ' בסוף תהיה מתאבק סומו ולא בילדר.
XTC , קרח, קריסטל ושאר ירקות - ממריצים הם בעיה מאוד גדולה בסייקלי מסה ואפילו בחיטוב אבל פחות.
הבעיה העיקרית נובעת מכך שחומרים (במיוחד בעלי אסטר ארוך) נוטים להעלאות את לחץ הדם והדופק הכללי
גם מהבחינה הכימית במוח ובמערכת העצבים המרכזית מתחוללים שינויים מסויימים ברמות של סרטונין ודופאמין שמאוד עושות בעיות עם סטרואידים.

מניסיון אישי שלי אני יכול לומר שלפני שנגעתי בחומרים גדילה הייתי מדי פעם נהנה ממסיבה טובה.
פעם אחת החלטתי לקחת במהלך סייקל - וזה נגמר במיון עם לחץ דם של 180/126 ודופק 147.
אז לגבי ממריצים ממשפחות האמפטמינים אני הייתי אומר להם יפה מאוד שלום ולא להתראות.
הסיכוי שלך לחטוף דום לב, שבץ וכו' עולה פי כמה כאשר אתה צורך אותם בסייקל.

מלבד זאת העומס על הכבד והכליות זה פשוט טו מאץ'

• פותח/ת השרשור
תודה 😃
בתור אחד שכבר עשה את די את הכל אני אדבר מנסיון.

חשיש - זה יכול להיות די נחמד במסה - רק שלא תאכל ג'אנק טו מאץ' בסוף תהיה מתאבק סומו ולא בילדר.
XTC , קרח, קריסטל ושאר ירקות - ממריצים הם בעיה מאוד גדולה בסייקלי מסה ואפילו בחיטוב אבל פחות.
הבעיה העיקרית נובעת מכך שחומרים (במיוחד בעלי אסטר ארוך) נוטים להעלאות את לחץ הדם והדופק הכללי
גם מהבחינה הכימית במוח ובמערכת העצבים המרכזית מתחוללים שינויים מסויימים ברמות של סרטונין ודופאמין שמאוד עושות בעיות עם סטרואידים.

מניסיון אישי שלי אני יכול לומר שלפני שנגעתי בחומרים גדילה הייתי מדי פעם נהנה ממסיבה טובה.
פעם אחת החלטתי לקחת במהלך סייקל - וזה נגמר במיון עם לחץ דם של 180/126 ודופק 147.
אז לגבי ממריצים ממשפחות האמפטמינים אני הייתי אומר להם יפה מאוד שלום ולא להתראות.
הסיכוי שלך לחטוף דום לב, שבץ וכו' עולה פי כמה כאשר אתה צורך אותם בסייקל.

מלבד זאת העומס על הכבד והכליות זה פשוט טו מאץ'[/quoteאז לגבי. הפשוטים כביכול לא תהייה בעיה?

אז בחיטוב גם כן יש בעיה? או לא ? (ממריצים)

אתם באים להסתלבט או מה ? מה הקשר בין סמים לבין פיתוח הגוף ? ושלא יבוא המתחכם שיגיד שסייקל הוא גם סמים , סמים עפ״י פקודות הסמים , אבל מי שמנסה להתעסק ב2 הענפים במקביל הוא מבחינתי לייצן גמור.

אתם באים להסתלבט או מה ? מה הקשר בין סמים לבין פיתוח הגוף ? ושלא יבוא המתחכם שיגיד שסייקל הוא גם סמים , סמים עפ״י פקודות הסמים , אבל מי שמנסה להתעסק ב2 הענפים במקביל הוא מבחינתי לייצן גמור.

אמממ... אני לא יודע עם אתה מודע לזה אבל ארנולד שוורצנגר וחבריו (פרנק קולומבו ועוד...)
היו מעשנים חשיש באופן קבוע לאחר אימונים

אמממ... אני לא יודע עם אתה מודע לזה אבל ארנולד שוורצנגר וחבריו (פרנק קולומבו ועוד...)
היו מעשנים חשיש באופן קבוע לאחר אימונים
כן, אבל מריחואנה מעלה את חילוף החומרים ויש לה סגולות רפואיות.
על סגולות רפואיות של קריסטל או אקסטזי עוד לא שמעתי.

אביעד אני לא דברתי על חום או ירוק אני מדבר על קריסטל ושאר הירקות שהבחור ציין .

אביעד אני לא דברתי על חום או ירוק אני מדבר על קריסטל ושאר הירקות שהבחור ציין .

כן, אבל מריחואנה מעלה את חילוף החומרים ויש לה סגולות רפואיות.
על סגולות רפואיות של קריסטל או אקסטזי עוד לא שמעתי.

אבל לא מחממים קצת מת'

כן טוב, זה די ברור שממריצים אמפטמיניים וסטרואידים מקומם לחוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית