הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמן הנכוון להתחיל סייקל

• פותח/ת השרשור Sven
  • פורסם בתאריך

Sven

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
אולימפיה
שלום לכולם,

אני מתאמן קבוע מזה שנתיים. 4 פעמים בשבוע, מקפיד על תוכנית תזונה,(גיל ***** בנה לי תוכנית אימון+ תפריט) ועל ריענון תוכנית אימון כל 3 חודשים בערך. אני קורא די קבוע באתר, ויש פה המון אינפורמציה מצויינת

הענין הוא שאני רוצה קצת "להתקדם", אבל אני קצת מתלבט בכמה ענינים:

1. אם אחרי שנתיים של אימונים זה הזמן הנכון להתחיל, או שאולי זה מוקדם מדי?
2. אני מעוניין לקחת סייקל של מתחילים. לא משהו כבד מדי, ועם מינימום תופעות לוואי. אשמח לקבל המלצות לחומרים +PCT רלוונטי
3. אני בהפסקה של 3 חודשים מהאימונים.(עקב מעבר דירה וכו') מתי מומלץ לי להתחיל בסייקל? אחרי חודש של חזרה לשגרת אימונים? או אולי יותר?

אני בן 29, 187 שוקל 75

תודה

אם אתה שוקל 75 קילו על 187 מומלץ שתתחיל לאכול ולהתאמן לפני שאתה חושב על כל דבר אחר .

• פותח/ת השרשור
אבל המטרה שלי היא לא להיות מר עולם. אני לא בענין של להעלות משקל בכיוון של 100 קילו ואז לפתוח בחיטוב עצבני

המטרה שלי היא לעצב ולחטב הרבה יותר ממה שזה נראה עכשיו
(תמונה מצורפת)

קבצים מצורפים

• Copy of DSC000355-0009.JPG
    Copy of DSC000355-0009.JPG
    KB 21.9 · צפיות: 235
אבל המטרה שלי היא לא להיות מר עולם. אני לא בענין של להעלות משקל בכיוון של 100 קילו ואז לפתוח בחיטוב עצבני

המטרה שלי היא לעצב ולחטב הרבה יותר ממה שזה נראה עכשיו
(תמונה מצורפת)

אז בשביל זה אתה לא צריך שום דבר , גם להגיע ל100 + קילו אתה לא צריך חומרים .

מאיפה התחלת, שאתה 75 אחרי שנתיים? כלומר, מה קצב ההתקדמות?
הרצון שלך להאיץ את התהליך מובן ובניגוד לשאר, גם מקובל עלי. החיים קצרים וכו'. אבל, אם אתה לא יודע איך לאכול ולהתאמן, סייקל לא יקדם אותך יותר מדי.

הטעות הראשונה שלך היא שאתה אצל ג.ג, תכין תוכנית תזונה טובה לבד (אני מאמין שלמדת קצת עם השנים את הבסיס).
ותבנה תוכנית אימונים טובה, ולא החרטאות של AB,ABC
יש בפורום אחלה תוכניות רק תחפש

אני מתאר לעצמי שאתה רוצה ידיים וחזה יותר גדולים, וזה בסדר.
כמה בנץ' שלך עכשיו ?

• פותח/ת השרשור
אני מתאר לעצמי שאתה רוצה ידיים וחזה יותר גדולים, וזה בסדר.
כמה בנץ' שלך עכשיו ?

הבנץ' עכשיו 60 קילו

אם אני רוצה לפתח יותר את החזה והידיים, מה היית ממליץ לי לקחת כסייקל ראשון?

כשיהיה לך 100 בנץ' למשל אתה תראה שהמצב יהיה שונה מאוד

יש לך עוד הרבה להתקדם עד שסייקל יהיה יעיל, אם תכנס לסייקל אתה גם תתקע את עצמך כי הגוף לא יגיב באותה דרך לאימונים, יהיה לך קשה פי כמה לגדול טבעית אחרי סייקל.

הבעיה שלך שכדי לגדול אתה לא מוכן להקריב את הקוביות והחיטוב למשך החורף או יותר

בלי עליה במאסה רצינית לא תתקדם לשום מקום
איך אתה חושב על חומרים שאתה 75 ק"ג על כמעט 190 ?
אתה יכול להתקדם עוד הרבה מאוד רק אם תאכל ותתאמן כמו שצריך
ולא כמו שדוגמנים צריכים (להשאר חטובים כל השנה)

סתם מעניין אותי כמה קלוריות חלבון/שומן/פחמימה אתה מכניס במאסה שלך ?
תעלה לפה את הנתונים האלה ואת התוכנית אימון ואנשים יעזרו לך

הבעיה שלך שכדי לגדול אתה לא מוכן להקריב את הקוביות והחיטוב למשך החורף או יותר

בלי עליה במאסה רצינית לא תתקדם לשום מקום
איך אתה חושב על חומרים שאתה 75 ק"ג על כמעט 190 ?
אתה יכול להתקדם עוד הרבה מאוד רק אם תאכל ותתאמן כמו שצריך
ולא כמו שדוגמנים צריכים (להשאר חטובים כל השנה)

סתם מעניין אותי כמה קלוריות חלבון/שומן/פחמימה אתה מכניס במאסה שלך ?
תעלה לפה את הנתונים האלה ואת התוכנית אימון ואנשים יעזרו לך

אז מה בעצם אתה אומר שאי אפשר לעלות ולהשאר על אחוז שומן נמוך יחסית? אם זה מה שאתה אומר אז צר לי גבר אתה מדבר שטויות הדבר אפשרי ועוד איך ונעשה כל הזמן הדבר נכון עשרות מונים כאשר אתה על חומרים בקשר לפותח הפוסט תחזור אלינו שתגדל.

הבנץ' עכשיו 60 קילו

אם אני רוצה לפתח יותר את החזה והידיים, מה היית ממליץ לי לקחת כסייקל ראשון?
כמו שרשוס כתב, ולשם חתרתי: כשיהיה לך בנץ' של 100 קילו הידיים שלך יראו כמו ידיים של בנץ' 100 קילו, והחזה שלך יראה כמו חזה של בנץ' 100 קילו.

שכח בנתיים מסייקל, ותוסיף משקל על ההרמות שלך. אני יכול לומר מניסיוני האישי, ולא מחארטות שאנשים קוראים - זה עובד.

אז מה בעצם אתה אומר שאי אפשר לעלות ולהשאר על אחוז שומן נמוך יחסית? אם זה מה שאתה אומר אז צר לי גבר אתה מדבר שטויות הדבר אפשרי ועוד איך ונעשה כל הזמן הדבר נכון עשרות מונים כאשר אתה על חומרים בקשר לפותח הפוסט תחזור אלינו שתגדל.

אפשרי? אולי. אפקטיבי ? בטוח שלא.
שים לב שאפילו המקצוענים,המבורכים גנטית וכימית, נראים כמו שק קמח בOFF SEASON שלהם.

אפשרי? אולי. אפקטיבי ? בטוח שלא.
שים לב שאפילו המקצוענים,המבורכים גנטית וכימית, נראים כמו שק קמח בOFF SEASON שלהם.

מממ אני לא כל כך מקבל את זה דווקא הגישה היום היא להישאר יחסית חטוב בגלל הסבל והמטח בחיטוב ארוך וקשה והפוטנציאל לאבד מסת שריר תראה את ג'יי תראה קאי תראה את דקסטר או פיל
גם באוף סיזן שלהם הם נשארים יחסית מחוטבים

adimenia אני לא חולק עליך

מממ אני לא כל כך מקבל את זה דווקא הגישה היום היא להישאר יחסית חטוב בגלל הסבל והמטח בחיטוב ארוך וקשה והפוטנציאל לאבד מסת שריר תראה את ג'יי תראה קאי תראה את דקסטר או פיל
גם באוף סיזן שלהם הם נשארים יחסית מחוטבים
אני מסכים איתך שאפשרי לעלות יחסית נקי
אני גם לא אומר לעשות אופ סיזן ואז לסבול בחיטוב

אבל כדי להנות משני הדברים (עליה מהירה + חיטוב לא סיוט)
כדאי לעלות ולא לבדוק כל יום שהקוביות עדיין שם
אני מדבר להגיע עד 15% שומן בערך
ולא לנסות לעשות מאסה שאתה כל הזמן שומר על 12% שומן

סבבה ?

סבבה אבל אתה יודע easier said then done אני מכיר ימבה אנשים שאומרים שהם 15% שומן ולא רואים להם את הבטן בשיט והם בעצם 20% שומן אחי ההערכה העצמית היא לא תמיד במקום בגלל זה אני אישית (שאת כמובן העדפה פה) מעדיף לשמור על המראה המחוטב ולעשות את המסה (וגם חיטוב) בזהירות ודקדקנות זה לא אומר כמובן שאני שומר על כל ביס שנכנס לי לפה מסה זה עדיין מסה:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית