הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטי דלקתי ביחד עם חומרים

• פותח/ת השרשור HOB
  • פורסם בתאריך

HOB

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
רציתי לדעת אם יש אי המלצה לקחת אנטי דלקתי כלשהו כמו כורכומין, אומגה 3, שלל תרופות הnsaids ביחד עם סטרואידים, בגלל שאני לא מכיר כמעט כלום נגיד עם טסט.

אני שואל כי קראתי בכמה מקומות שכל האנטי דלקתי מבטלים/מפחיתים את רמות הigf-1 בעת השימוש בהם

רציתי לדעת אם יש אי המלצה לקחת אנטי דלקתי כלשהו כמו כורכומין, אומגה 3, שלל תרופות הnsaids ביחד עם סטרואידים, בגלל שאני לא מכיר כמעט כלום נגיד עם טסט.

אני שואל כי קראתי בכמה מקומות שכל האנטי דלקתי מבטלים/מפחיתים את רמות הigf-1 בעת השימוש בהם
בקיצור : לא!

אומגה 3 (או עדיף אפילו שמן קריל) מעולה בכל סייקל ובכמה מובנים (משפר את מבנה הממברנה - חשוב מאוד כשתוצף בהורמונים ממקור חיצוני וכמובן את יחס ה HDL:LDL שהטסטוסטרון ידרדר ועוד כהנה וכהנה וזה מגובה במחקרים אקדמיים מהשורה הראשונה). גם
בקיצור : לא!

אומגה 3 (או עדיף אפילו שמן קריל) מעולה בכל סייקל ובכמה מובנים (משפר את מבנה הממברנה - חשוב מאוד כשתוצף בהורמונים ממקור חיצוני וכמובן את יחס ה HDL:LDL שהטסטוסטרון ידרדר ועוד כהנה וכהנה וזה מגובה במחקרים אקדמיים מהשורה הראשונה).
לגבי כורכומין (לא שזה כ"כ משנה) ישנם עדויות לא מעטות שמעבר לאנטח דלקטיות המיוחסת לו שימושי גם נגד גינו.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא לא על ההשפעות השונות, אלא על חומרים אנטי דלקתיים ביחד עם סטרואידים ביחס ההשפעות השלילות על ה igf-1

לא מכיר מחקרים משמעותיים שטוענים את מה שציינת. וגם אם קיימים ונניח שיש בהם מעט קשר עם המציאות בוודאי שההשפעה החיובית והכ"כ מבוססת לגבי אומגה 3 (עד כדי כך שהוא תמיד מתוסף בסייקל) מגמדת אותם.
בלי קשר, המערכת ההורמונלית היא כ"כ סבוכה ומושפעת מכ"כ הרבה פרמטרים שלחשוב על אי-תיסוף באומגה 3 בגלל שאולי באיזה מחקר על חולדה נמצא קשר בין תיסוף כזה לבין . IGF-1 נשמע לי טעות.

• פותח/ת השרשור
עזוב אומגה 3, יש אקספו 8 ומלא אחרים..
מה שאני קראתי זה כתבות, אני אחפש מחקרים ונמשיך משם

אין בעיה לדוגמא לצרוך אספירין במהלך סייקלים.
ועם חומרים מסויימים חובה אפילו!

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע אספרין, למרות היותו אנטי דלקתי - הוא יותר משכך כאבים.

בכל מקרה עכשיו ראיתי את המחקר הזה שתאמת אומר ההפך ממה שקראתי:
Non-steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) had little effect on the recovery, but nor did they interfere with the action of IGF-1 and TGF beta.

אבל אני לא בטוח שממש הבנתי מה שקראתי שם.

בכל מקרה הרי מה הרעיון, דלקת(inflammation) בשריר הכרחית בעת פציעה(קריעה/קרעים וכו') ע"מ שהשריר יוכל להיבנות ולהתאחות מחדש וכאשר אנו מונעים זאת הקרע ישאר. יש מניעה של הורמון ה-IGF-1 שמורה על בניית השריר באיזור הפצוע. עכשיו אם משתמשים גם בסטרואידים וגם בחומרים אנטי דלקתיים - יש התנגשות בגוף. בגלל זה עלתה השאלה..
אני מניח שההסבר שלי לא מדוייק, אבל זה בכללי הרעיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית