עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקיצור : לא!רציתי לדעת אם יש אי המלצה לקחת אנטי דלקתי כלשהו כמו כורכומין, אומגה 3, שלל תרופות הnsaids ביחד עם סטרואידים, בגלל שאני לא מכיר כמעט כלום נגיד עם טסט.
אני שואל כי קראתי בכמה מקומות שכל האנטי דלקתי מבטלים/מפחיתים את רמות הigf-1 בעת השימוש בהם
לגבי כורכומין (לא שזה כ"כ משנה) ישנם עדויות לא מעטות שמעבר לאנטח דלקטיות המיוחסת לו שימושי גם נגד גינו.בקיצור : לא!
אומגה 3 (או עדיף אפילו שמן קריל) מעולה בכל סייקל ובכמה מובנים (משפר את מבנה הממברנה - חשוב מאוד כשתוצף בהורמונים ממקור חיצוני וכמובן את יחס ה HDL:LDL שהטסטוסטרון ידרדר ועוד כהנה וכהנה וזה מגובה במחקרים אקדמיים מהשורה הראשונה).
רציתי לדעת אם יש אי המלצה לקחת אנטי דלקתי כלשהו כמו כורכומין, אומגה 3, שלל תרופות הnsaids ביחד עם סטרואידים, בגלל שאני לא מכיר כמעט כלום נגיד עם טסט.
אני שואל כי קראתי בכמה מקומות שכל האנטי דלקתי מבטלים/מפחיתים את רמות הigf-1 בעת השימוש בהם
Non-steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) had little effect on the recovery, but nor did they interfere with the action of IGF-1 and TGF beta.