הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם לקחת אבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור alexss
  • פורסם בתאריך

alexss

משתמש פעיל
599
31
נק' מוניטין:
77
599
31
אהלן,
התחלתי לפני 3 חודשים להתאמן במכון ויש לי המון אחוזי שומן להוריד (בערך 10-11 אחוזים כדי להגיע לרמה אופטימלית).
ואני עושה גם בנוסף אימוני כוח (משקולות,מכונות וכ'ו)
ואני יודע שברגע שאני עושה אימון כוח אני צריך בערל 1.5-2 גרם חלבון על כל ק"ג בגוף אני שוקל 73.5 זה אומר ביום שאני מתאמן אני צריך לצרוך בערך 128 גרם חלבון.
אבל כדי לרדת באחוזי שומן אני צריך להיות במאזן קלוריות שלילי אבל מצד שני כדי להגיע ל 128 גרם אני צריך לאכול לא מעט מוצרים.

האם יש אפשרות להגיע ל 128 גרם ועדיין להיות במאזן קלוריות שלילי או שעדיף להוסיף לתזונה אבקת חלבון (בנוסף לארוחת צהריים מלאה).

תודה!

אהלן,
התחלתי לפני 3 חודשים להתאמן במכון ויש לי המון אחוזי שומן להוריד (בערך 10-11 אחוזים כדי להגיע לרמה אופטימלית).
ואני עושה גם בנוסף אימוני כוח (משקולות,מכונות וכ'ו)
ואני יודע שברגע שאני עושה אימון כוח אני צריך בערל 1.5-2 גרם חלבון על כל ק"ג בגוף אני שוקל 73.5 זה אומר ביום שאני מתאמן אני צריך לצרוך בערך 128 גרם חלבון.
אבל כדי לרדת באחוזי שומן אני צריך להיות במאזן קלוריות שלילי אבל מצד שני כדי להגיע ל 128 גרם אני צריך לאכול לא מעט מוצרים.

האם יש אפשרות להגיע ל 128 גרם ועדיין להיות במאזן קלוריות שלילי או שעדיף להוסיף לתזונה אבקת חלבון (בנוסף לארוחת צהריים מלאה).

תודה!

קשה לי לדעת מפה בדיוק איזה סוג אימון אתה עושה כי לא רשמת.

מעבר לזה , אם אתה רוצה עיצה טובה בקשר לזה אז תקשיב לי טוב טוב מנסיון אישי , ושאף אחד לא יזיין בשכל אחרת כי זה האמת...

שלב 1. תוריד את אחוזי השומן \ שומן שלך לרמה נמוכה כמה שאתה יכול (באזור 12 זה מכובד)...
שלב 2. עכשו שאתה נראה כמו שצריך תעבור לתוכנית אימון אן ארובית כלומר משקולות , תאכל במידה נכונה (פלוס של עד 500 קלוריות)
שלב 3. תעבוד על מסה עד שתרגיש שאתה צריך לחטב שוב .. (משהוא אולי באזור 16- 18 אחוז שומן) וחוזר חלילה.

להיות שמן וחזק זה טוב לפוזה בחדר כושר אבל ביום יום מנסיון שלי זה לא תופס , את אף אחד לא מעניין כמה אתה מרים מה אתה מרים מה שמעניין זה איך אתה נראה !! המבחן היחידי זה מול המראה ולא מול ספסל הבנץ פרס או הסקוואט !....

המטרה שלך היא להגיע לכמות החלבון שאתה צריך (שהיא יותר לכיוון ה 150, לא 128) במאזן קלורי שלילי. כן, זה אפשרי להגיע למצב הזה. אם אתה לא מצליח להשלים את כמות החלבון היומית שלך מאוכל בלבד, אתה צריך אבקת חלבון. בשביל להגיע לכמות החלבון הזו בלי הרבה קלוריות אתה יכול לאכול מאכלים כמו חזה עוף, ביצים ודגים אשר בד''כ דלים בקלוריות ויש בהם הרבה חלבון.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלך היא להגיע לכמות החלבון שאתה צריך (שהיא יותר לכיוון ה 150, לא 128) במאזן קלורי שלילי. כן, זה אפשרי להגיע למצב הזה. אם אתה לא מצליח להשלים את כמות החלבון היומית שלך מאוכל בלבד, אתה צריך אבקת חלבון. בשביל להגיע לכמות החלבון הזו בלי הרבה קלוריות אתה יכול לאכול מאכלים כמו חזה עוף, ביצים ודגים אשר בד''כ דלים בקלוריות ויש בהם הרבה חלבון.

בתקופת הלימודים יהיה לי קשה מאוד להגיע ביום לסביב 120 לכן אני שוקל לקחת אבקת חלבון רק בימים שאני הולך למכון כושר כי ביום רגיל אין לי שום בעיה להגיע לכמות החלבון הנדרשת (0.8 גרם לק"ג).
ובנוסף אני לא אוכל דגים (לא אוהב...)

בנוסף אני נער מתבגר וקראתי שנער מתבגר צורך הרבה יותר חלבון כי הגוף גדל...

אני סה"כ רוצה לקחת אבקת חלבון רק בימים שאני הולך למכון פשוט לאחר שאני מסיים אימון לשתות את השייק ואז להשלים את הגרמים שחסרים לי בארוחה מלאה שכוללת בשר וכ'ו..

נערך לאחרונה:
בתקופת הלימודים יהיה לי קשה מאוד להגיע ביום לסביב 120 לכן אני שוקל לקחת אבקת חלבון רק בימים שאני הולך למכון כושר כי ביום רגיל אין לי שום בעיה להגיע לכמות החלבון הנדרשת (0.8 גרם לק"ג).
ובנוסף אני לא אוכל דגים (לא אוהב...)

בנוסף אני נער מתבגר וקראתי שנער מתבגר צורך הרבה יותר חלבון כי הגוף גדל...

אני סה"כ רוצה לקחת אבקת חלבון רק בימים שאני הולך למכון פשוט לאחר שאני מסיים אימון לשתות את השייק ואז להשלים את הגרמים שחסרים לי בארוחה מלאה שכוללת בשר וכ'ו..
בן אדם שלא מתאמן צריך 0.8-1 גר' חלבון לכל קילו. בן אדם שמתאמן, צריך לצרוך 2-2.5 גר' לכל קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית