הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתר לקנות בגדי ספורט

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
אני מחפש אתר שאפשר לקנות במחירים טובים(מאד) חולצות ומכנסיים לאימונים,
נגיד כמו של אדידס וכאלו(או איכות דומה),הכוונה לחולצות לריצה,לאימון וכנל למכנסיים.

תודה רבה!

אני קניתי בSports Authority כמה מכנסיים של NIKE, המחירים שלהם זהים לאתרים של החברות, סביר לחלוטין.

לא מזמן קניתי גם שתי חולצות של אנדר ארמור באיביי (181188373746). החולצות עדיין לא הגיעו, אבל החולצות שלהם הם החולצות האהובות עליי לסקוואט. יש לי חולצה אחת של החברה בארון ואני כל הזמן לובש אותה לאימונים, באמת שהיא הרבה יותר טובה מהחולצת פורום הסטנדרטית. המוט יושב ישר לאורך כל התנועה.

אני מחפש אתר שאפשר לקנות במחירים טובים(מאד) חולצות ומכנסיים לאימונים,
נגיד כמו של אדידס וכאלו(או איכות דומה),הכוונה לחולצות לריצה,לאימון וכנל למכנסיים.

תודה רבה!

חנות אאוטלט של אדידס בחולון. בסופי עונות יש שם הנחות של עד 70%.

בחולון יש 2 חנויות של אדידס: אחת חנות רגילה של אדידס ברחוב הפלד וחנות המפעל הגדולה יותר שנמצאת ליד המפעל של אוסם.

בגדול המחירים של ביגוד ספורט בארץ לא שונים משמעותית לעומת חו'ל אם משקללים עלות משלוח ואת זה שעדיף למדוד.
(דרך אגב, זה לא נכון לגבי נעליים)
יש כמה חנויות אאוטלט של אדידס, ריבוק, נייק. בהרבה מהמרוצים יש דוכנים של החברות עם הנחות יפות ולאחרונה ראיתי בכמה מחנויות היבואנים הנחות על ביגוד משנים קודמות.

אלי אקספרס אחי, יש לך שם הכל.

אלי אקספרס אולי מוכר מוצרים במחירים זולים מאוד , הבעיה זה שהמוצרים לא מקוריים והאיכות אינה אותו דבר. ככה שאני לדוגמא רוצה לקנות נעלי ריצה של ברוקס ומוכרים אותם באמת במחירי רצפה אבל התמיכה לרגל אינה אותו דבר וזה מה שחשוב.

אלי אקספרס אולי מוכר מוצרים במחירים זולים מאוד , הבעיה זה שהמוצרים לא מקוריים והאיכות אינה אותו דבר. ככה שאני לדוגמא רוצה לקנות נעלי ריצה של ברוקס ומוכרים אותם באמת במחירי רצפה אבל התמיכה לרגל אינה אותו דבר וזה מה שחשוב.

Got It 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית