הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קרוספיט - עקרונות התכנית

אם זאת הנקודה שלך אז עדיף שהיית כותב אותה, ולא סתם "מכוער".
ולעצם העניין, התובנה שלך די שטחית. אפשר להגיד את המשפט הזה כמעט על כל אחד בכל תחום. טכניקה זה דבר חשוב אבל חמקמק. תאמין לי שכל החברה בסירטון יודעים היטב מה הרמה הטכנית שלהם ומה הם צריכים לשפר. יש כאלו שצריכים לשפר הרבה ויש כאלה שפחות, בדיוק כמו בכל מקום שמתאמנים/מתחרים בו.

לא נעלבתי. אם יגיע יום ואני אעלב ממשהו שמישהו יכתוב בפורום אני יעשה מסיבת עיתונאים. אני מצרף תשעה חיוכים כדי שלא יהיה ספק שאני רגוע, חייכני ומאושר.
😃🙌✌️👏😉😛😆🤩🤯

חשבתי שנעלבת כי ניסית להחזיר לי בבדיחת משקולנים (עלק בדיחה 😛)

נכון אפשר להגיד את זה על כול תחום אבל הם לא ברמה של שיפורים של דקויות, אלה שיפור של הבסיס של התנועה.

שוב פעם אתה יורדים לפסים אישיים וזה לא קשור בכלל לנושא.
אז מה אתה אומרים שרק מישהו יותר חזק ממך יכול לבקר אותך?
זה כמו שתגידו שהמאמן של מנצסטר לא יכול לבקר את רונאדלו כי הוא לא יכול לבעוט כמוהו.

אתה מפספס את הנקודה. זה לא ירידה לפסים אישיים. אנחנו רוצים לראות איך אתה עושה 1RM מושלם.

אתה יורד על אנשים שהם לא משקולנים, ועושים 1RM. זה מצחיק.

אתה מפספס את הנקודה. זה לא ירידה לפסים אישיים. אנחנו רוצים לראות איך אתה עושה 1RM מושלם.

אתה יורד על אנשים שהם לא משקולנים, ועושים 1RM. זה מצחיק.

זה כמו שאני יעשה RM1 בסקוואט מכוער, עם גב עקום ואני יתרץ את זה בזה שאני לא PL.
וחוץ מיזה אני לא מדבר על מושלם, אני מדבר על סביר.

על איזה וידאו מדובר, איפה רואים?

אין לי בעיה שתעשה סקוואט מכוער ב 1RM.

לי יש בעיה, כי אז זה לא סקוואט.

הלוגיקה שלך שגויה, אם הטכניקה היתה מושלמת זה לא היה 1RM.

הלוגיקה שלך שגויה, אם הטכניקה היתה מושלמת זה לא היה 1RM.

RM1 זה המקסימום שאת יכולה להרים בתרגיל מסוים. לתרגיל יש הגדרה איך צריך לעשות. ואם את לא עושה כמו שצריך אז זה לא RM1.

RM1 זה המקסימום שאת יכולה להרים בתרגיל מסוים. לתרגיל יש הגדרה איך צריך לעשות. ואם את לא עושה כמו שצריך אז זה לא RM1.

כן, ירדת מתחת למקביל, ועלית = עשית סקוואט. כל מה שקרה בדרך לא מעניין.

אם אתה מתעקש על לעשות אימוני מקסימום עם טכניקה מושלמת לא תגיע רחוק.

חלק שם עובדים יפה וחלק מכוער. יש שם כמה גברים שעושים סבבה, השאר די מכוער.

נכון, אבל אם זה באמת המקסימום שלך, הטכניקה בחיים לא תהיה מושלמת. כי זה קשה. וצריך להתאמץ. נכון שעם המשקלים שאתה מרים אתה לא יודע מה זה להתאמץ, אבל זה משהו שקורה כשעוברים את ה- 60 ק"ג.
גם יש הבדל בין לבצע את התרגיל בצורה נכונה וחוקית לבין "טכניקה מושלמת".

כן, ירדת מתחת למקביל, ועלית = עשית סקוואט. כל מה שקרה בדרך לא מעניין.

אם אתה מתעקש על לעשות אימוני מקסימום עם טכניקה מושלמת לא תגיע רחוק.

אז למה בכלל צריך טכניקה? פשוט תרד ותעלה איך שבא לך.

נכון, אבל אם זה באמת המקסימום שלך, הטכניקה בחיים לא תהיה מושלמת. כי זה קשה. וצריך להתאמץ. נכון שעם המשקלים שאתה מרים אתה לא יודע מה זה להתאמץ, אבל זה משהו שקורה כשעוברים את ה- 60 ק"ג.
יש הבדל בין לבצע את התרגיל בצורה נכונה וחוקית לבין "טכניקה מושלמת".

לא אמרתי מושלמת, אבל את צריכה להתאים את המשקלי עבודה שלך לטכניקה שלך.
RM1 זה מהמקסימום שאת יכולה לעשות בטכניקה טובה, חוקית. זה לא חוכמה למשל לעשות דדלפיט על גב עגול לגמרי עם תחת למעלה ולהגיד עשיתי RM1 לדדליפט.

אתה כנראה לא מבין שטכניקה זה לא הכל בחיים. עם מוט ריק הטכניקה שלי מעולה. מושלמת. יוצאת מגדר הרגיל. אבל איך זה בדיוק עוזר לי להתחזק ולהתקדם?
יש אימונים שעובדים במשקלים מתונים ועובדים על טכניקה. יש אימונים שעובדים על כח עם משקלים מטורפים. יש גם אימונים שעובדים עם משקלים נמוכים והמון חזרות בשביל "אירובי".
בלי לשלב כל מיני סוגי אימונים אתה כל החיים שלך תעמוד במקום... 🙄
ואני חושבת שאתה טיפה מפריז בדוגמאות שלך לעומת הסירטונים.

אז למה בכלל צריך טכניקה? פשוט תרד ותעלה איך שבא לך.

טכניקה זה חשוב מכמה סיבות שאתה יודע טוב מאוד. אבל במשקלים מקסימליים טכניקה בדרך כלל מהווה גורם מגביל. אין מה לעשות עם זה.

אתה כנראה לא מבין שטכניקה זה לא הכל בחיים. עם מוט ריק הטכניקה שלי מעולה. מושלמת. יוצאת מגדר הרגיל. אבל איך זה בדיוק עוזר לי להתחזק ולהתקדם?
יש אימונים שעובדים במשקלים מתונים ועובדים על טכניקה. יש אימונים שעובדים על כח עם משקלים מטורפים. יש גם אימונים שעובדים עם משקלים נמוכים והמון חזרות בשביל "אירובי".
בלי לשלב כל מיני סוגי אימונים אתה כל החיים שלך תעמוד במקום... 🙄
ואני חושבת שאתה טיפה מפריז בדוגמאות שלך לעומת הסירטונים.

אני לא אומר מושלמת. אבל אם אתה למשל עושה דדלפיט ואת עובדת עם משקלים שאת לא מצליחה לשמור בהם גב, אז לא עשית בזה כלום. או שבסקוואט את נופלת קדימה.

בצפייה שנייה באמת הגזמתי, בחלק הראשון הם עובדים בסדר. פשוט אז הגיע החלק השני עם איזה אישה אחת ואיזה זקן מוזר ועוד כמה מוזרים כאלה שעשו כול מיני דברים שלא משונים.

טכניקה זה חשוב מכמה סיבות שאתה יודע טוב מאוד. אבל במשקלים מקסימליים טכניקה בדרך כלל מהווה גורם מגביל. אין מה לעשות עם זה.

סבבה, תעשה סקוואט לRM1 עם גב עגול ונפילה קדימה ונראה מתי תפצע.

Back
למעלה תחתית