הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע קרוספיט - עקרונות התכנית

סבבה, תעשה סקוואט לRM1 עם גב עגול ונפילה קדימה ונראה מתי תפצע.
מניסיוני האישי היום כואבות לי הברכיים אחרי שתרגלתי אתמול טכניקה כמו שאתם אוהבים, וכשאני עושה את זה כמו שאתה מתאר את הסקוואט הנוראי אז לא כואב לי כלום אף פעם.

גלינג גלינג ✌️

ראיתי 3 דקות בערך, בלי סאונד כי אי אפשר פה, אבל סה"כ לא רואה מה העניין, זה לא כזה נורא. אם זאת אמורה להיות תחרות אז מתוך כל הדחיקות (או לפחות מה שנראה כאילו אמור להיות דחיקה) עד עכשיו היו אולי 3 שלא היו פסולות בעליל (ואף אחת מהדחיקות שם לא הוגבלה ע"י כוח, not by a long shot), אבל אם זה ארוע של כיף או מקסימום משקל מעל הראש אז זה נראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
ראיתי 3 דקות בערך, בלי סאונד כי אי אפשר פה, אבל סה"כ לא רואה מה העניין, זה לא כזה נורא. אם זאת אמורה להיות תחרות אז מתוך כל הדחיקות (או לפחות מה שנראה כאילו אמור להיות דחיקה) עד עכשיו היו אולי 3 שלא היו פסולות בעליל (ואף אחת מהדחיקות שם לא הוגבלה ע"י כוח, not by a long shot), אבל אם זה ארוע של כיף או מקסימום משקל מעל הראש אז זה נראה בסדר.

זה אכן היה תחרות של מקסימום משקל מעל הראש. מתוך ההגדרות שנכתבו לארוע הזה:
Using a barbell the athlete will pick up the weight and in a method of their choice, lift the barbell overhead to
an extended and controlled position. Athletes will be given 3 attempts to reach a maximum weight lifted in
one repetition.

באמת הגזמתי, פשוט חלק משם היה לי נראה לי מכוער אז אמרתי על כולם.

דרך אגב, זה גם לא נראה די להיט. כואב לי להסתכל על הברכיים שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אפשר להוסיף שבקרוספיט לא מפתחים גוף, אבל את החזון החיצוני מרוויחים על הדרך.

Back
למעלה תחתית