הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אליפות הארץ לנוער במשקולות

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
היום הייתה אליפות הארץ לנוער (עד גיל 23) במשקולות.
הייתה אחלה תחרות רק היא התארכה יותר מידי...
מהקבוצה שלי (מכבי תל אביב) זכו:
מתן סגלמן- בקטגוריה של עד 64 במקום ראשון הנפה עם 91
יורי בגני- בעד 94 זכה במקום ראשון הנפה עם 135
אריאל ברנץ- בעד 150 זכה מקום ראשון בדחיקה הנפה וקרב 2, עם 107 ו135.
אני זכיתי עד 94 במקום שני בקרב 2 ודחיקה עם 85. הזכייה שלי זה די בדיחה האמת, ההיינו 6 מתחרים 3 חלשים ברמה שלי בערך שביניהם אני הכי חזק ועוד 3 ברמה הרבה יותר גבוהה. בהנפה לא היה לי בכלל מה לדבר עם 65 שהחזקים עשו 120+. בדחיקה אחד מהחזקים פרש כי כאב לו הגב, השני עשה תוצאה גבוהה והשלישי פסל 3 פעמים 160, ככה שאני נשארתי מקום 2 😆

אחלה תוצאות אחי
אין זה אחד הענפים למה לעזאזל אין משהו קרוב באזור חיפה או הקריות אני חולה על הספורט הזה!!!!!!!
בינתיים אני עושה תרגילים שהכי קרובים יכולים להיות לזה פרסת דדליפטת סקוואט ואולי גם נתחיל overhead squat שזה עשיתי לפני כמה ימים עם מוט ריק ומאז רק עלה לי יותר הכבוד לאתלטים שמתחרים בענף ספורט הזה!!!!

• פותח/ת השרשור
אחלה תוצאות אחי
אין זה אחד הענפים למה לעזאזל אין משהו קרוב באזור חיפה או הקריות אני חולה על הספורט הזה!!!!!!!
בינתיים אני עושה תרגילים שהכי קרובים יכולים להיות לזה פרסת דדליפטת סקוואט ואולי גם נתחיל overhead squat שזה עשיתי לפני כמה ימים עם מוט ריק ומאז רק עלה לי יותר הכבוד לאתלטים שמתחרים בענף ספורט הזה!!!!

ממה שאני ראיתי זה שאתה חזק זה לא מבטיח שישר תיהיה חזק בסגנונות של WL.
דדליפט חזק לא בערך קלין גבוה, ויקח זמן עד שתידע לנצל את הכוח שלך לטכניקה. אבל שזה יקרה אתה תתקדם מאד מהר ואם תתפוס את הטכניקה טוב אתה יכול לעשות תוך זמן קצר תוצאות מכובדות (בהנחה שיש לך בסיס של סקוואט ודדליפט חזקים)

מתן שוקל 64? ממתי? הוא לא 73?
קיצר כבוד למתן על ההנפה

הוא לקח בעד 69 קילו איזה קרב יפה הוא נתן
אני לקחתי מקום שלישי
בהנפה דחיקה וקרב שתיים
עד 77 קילו

בגלל תקלה לוגיסטית פספסתי את השקילה.
עכשיו פתחתי את התוצאות וחשכו עיניי, היה לי סיכוי למקום שלישי בדחיקה ובקרב 2, אני הולך להתאבד:ph34r:
תומר, ברכות על הזכייה:s28:

ממה שאני ראיתי זה שאתה חזק זה לא מבטיח שישר תיהיה חזק בסגנונות של WL.
דדליפט חזק לא בערך קלין גבוה, ויקח זמן עד שתידע לנצל את הכוח שלך לטכניקה. אבל שזה יקרה אתה תתקדם מאד מהר ואם תתפוס את הטכניקה טוב אתה יכול לעשות תוך זמן קצר תוצאות מכובדות (בהנחה שיש לך בסיס של סקוואט ודדליפט חזקים)

חחח אחי תקרא מה שרשמתי לא אמרתי שאם אני חזק אני יכול להיות טוב בספורט הזה אמרתי שאני חולהההה על הספורט הזה ואם היה לי אפשרות להתאמן בזה קרוב לבית שלי הייתי עושה את זה בכיף
ולהיפך גם כתבתי שעשיתי overhead squat כולה עם מוט ריק והבנתי עוד יותר כמה זה קשה ורק עלה לי הכבוד לספורטאים שמתחרים בענף הזה לא אמרתי שאני חזק ואני מודע לזה גם אם אני חזק שבהרמת משקולות זה יותר טכניקה גבוה

אני זכיתי עד 94 במקום שני בקרב 2 ודחיקה עם 85. הזכייה שלי זה די בדיחה האמת, ההיינו 6 מתחרים 3 חלשים ברמה שלי בערך שביניהם אני הכי חזק ועוד 3 ברמה הרבה יותר גבוהה. בהנפה לא היה לי בכלל מה לדבר עם 65 שהחזקים עשו 120+. בדחיקה אחד מהחזקים פרש כי כאב לו הגב, השני עשה תוצאה גבוהה והשלישי פסל 3 פעמים 160, ככה שאני נשארתי מקום 2 😆
חחח יפה לך, מזל טוב. 😃

כל הכבוד למתן ממכבי ת"א על הפייט המצויין שהוא נתן אתמול, הנפות מעולות רק חבל שלא הלך לו כל כך טוב בדחיקה.
עידן לפני הרבה שנים הייתה קבוצה בחיפה אבל היא התפרקה כרגע המקום הכי צפוני הוא בפרדיס ✌️.

🎉🎊🎈 לכל הזוכים, ובמיוחד לאלו שמשתתפים כאן בפורום 😃.

התחריתי בעד 77, עשיתי 70/90, למען האמת ציפיתי ל-5 קילו יותר בהנפה ובדחיקה אבל לתחרות יש חוקים משלה אני מקווה שבאליפות הארץ לקדטים אני אתן תוצאה יותר טובה (אני היחיד פה שקדט, נכון?). תומר מזל טוב על הזכייה

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית