ייעוץ תוסף טסטוסטרון

amiter123

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
עשיתי לאחרונה בדיקות דם ויש לי רמת טסטוסטרון נמוכה אך לא מספיק כדי לקבל מרשם רופא לתוסף טסטוסטרון. ויש לי כמה שאלות.
איפה אני יכול להשיג ג'ל למריחה כמו טסטומקס או אנדרוגל?
האם הם עדיפים על כדורים או זריקות ולמה כן/לא?
האם לקיחת תוסף טסטוסטרון מגבירה את רמת השעירות בגוף?
תודה.

עשיתי לאחרונה בדיקות דם ויש לי רמת טסטוסטרון נמוכה אך לא מספיק כדי לקבל מרשם רופא לתוסף טסטוסטרון. ויש לי כמה שאלות.
איפה אני יכול להשיג ג'ל למריחה כמו טסטומקס או אנדרוגל?
האם הם עדיפים על כדורים או זריקות ולמה כן/לא?
האם לקיחת תוסף טסטוסטרון מגבירה את רמת השעירות בגוף?
תודה.
קודם כל על פי מה קבעת שהרמות טסט שלך נמוכה ? הרופא אמר לך ? ראית בבדיקות דם ? אתה יכול לגשת לעוד כמה רופאים לפני שאתה ניגש לחומרים כאלו ואחרים , יש לך בעיות כלשהו בחשק המיני ? עייפות ? דכאון ? כי אם כן אז אתה יכול לטעון אצל הרופא והוא כבר יידע איך לטפל בך ..

מה היו התוצאות בבדיקות דם? ותפרט גם על הבעיות.
ג'ל עדיף מבחינת זה שהוא שומר על רמות אחידות יותר של טסט ולא צריך לעשות זריקות כל פעם, אבל הוא יוצא לך גם הרבה יותר יקר.
בכל מקרה אתה לא יכול להשיג את זה באופן חוקי ללא מרשם.

• פותח/ת השרשור
נראה לי יצא 10 כש8 זה הגבול התחתון, וכן הרופאה אמרה שזה נמוך אך לא מספיק בשביל לקחת ג'ל. ניסיתי כבר 2 רופאים. יש מעט בעיות בתפקוד המיני אך בעיקר עייפות מתמשכת. אני מאוד רוצה להשיג את הג'ל הזה גם אם לא דרך מרשם יש לכם דרך לעזור לי? אין לי בעיה להוצאה כספית בשביל הג'ל.. פשוט אין לי מושג איך להשיג אותו

נראה לי יצא 10 כש8 זה הגבול התחתון, וכן הרופאה אמרה שזה נמוך אך לא מספיק בשביל לקחת ג'ל. ניסיתי כבר 2 רופאים. יש מעט בעיות בתפקוד המיני אך בעיקר עייפות מתמשכת. אני מאוד רוצה להשיג את הג'ל הזה גם אם לא דרך מרשם יש לכם דרך לעזור לי? אין לי בעיה להוצאה כספית בשביל הג'ל.. פשוט אין לי מושג איך להשיג אותו

אצלי היה 8.22 ולקח לי 4 ביקורים אצל רופא עד שהשגתי טיפול TRT. לך תעשה גם בדיקת צפיפות עצם, תגיד לרופא שיש לך בעיות בתפקוד המיני, עייפות, דיכאון, כמו שגם המליצו לי תבוא בחולצות שלא מסגירות שאתה מתאמן ואל תציין את זה בכלל. יש לי פה גם דיון שפתחתי לא מזמן עד שקיבלתי את המרשם אתה יכול להסתכל: http://www.lbs.co.il/threads/44921/

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך תכלס אין לי כח עכשיו להימרח שנה של בדיקות ועוד רופאים עד שיאשרו לי לקבל מרשם.. יש לך רעיון אולי להזמין את זה מחו''ל או בכל דרך אחרת גם בלי מרשם אין לי בעיה

ואולי הבעיה היא לא קשורה לטסט , לא חשבת ? תבדוק עוד דברים אחרים רמת פרולקטין גבוהה שמוריד חשק מיני , עושה אותך עייף , דכאון .... אחי הרמה שלך תקינה היא בנורמה

• פותח/ת השרשור
זה בנורמה אבל בגבול התחתון.. גם הרופאים אמרו לי את זה. אני פשוט מחפש דרך להשיג את הג'ל לא שיגידו לי אם הרמה תקינה או לא כי כבר בדקתי הכל מכל הכיוונים. אף אחד לא יכול למכור לי את זה? או להסביר לי איך אפשר להזמין את זה מחו''ל?

זה בנורמה אבל בגבול התחתון.. גם הרופאים אמרו לי את זה. אני פשוט מחפש דרך להשיג את הג'ל לא שיגידו לי אם הרמה תקינה או לא כי כבר בדקתי הכל מכל הכיוונים. אף אחד לא יכול למכור לי את זה? או להסביר לי איך אפשר להזמין את זה מחו''ל?

אתה כבר מגזים גבר.
שים לב לחוקים של הפורום סתם ינעלו לך את האשכול וחבל.

אם אתה חושב שטיפול עצמי ישפר לך את רמות הטסט אתה טועה.
קיים ערוץ שלם עם מעקב רפואי למטרה הזאת ובמקרה הזה אין לו תחליף.
מעבר לכך שמדובר בתרופת מרשם, מדובר באחת בעלת תופעות לוואי וודאיות. שימוש ללא בקרה עלול לערער את המצב היציב שאתה נמצא בו ולטווח הרחוק יביא אותך למצב יציב חדש ונמוך יותר.
ישנם מספר בדיקות וכיוונים לשיפור לפני התעסקות עם הטסט.
1. תרד המשקל - שמנמנות מעודדת אסטרוגן לשלוט
2. תפסיק לשתות ולעשות סמים - מוכח כפוגע ברמות הטסט.
3. תרים כבד על תרגילים מורכבים (דד ליפט, סקוואט, פרס וכו)
4.בדוק רמות פרולקטין - חלק מהתופעות שתיארת קשורות דווקא ברמטת פרולקטין גבוהות (קל לטפל בזה)
5. תקרא חומר בנושא- בעידן האינטרנט אין לזה תחליף.
6. אל תבקש בפורום מה שלא תקבל...

בהמשך לתגובה של תום, ניסיתי כמעט הכל בדרכים טבעיות לפני שניסיתי להשיג TRT: לא נגעתי באלכוהול במשך שנה, אני חטוב יחסית גם ככה, לא מעשן, עובד כבד במכון, לקחתי כל מיני תוספי תזונה כמו טריבולוס ובוסטרים של טסט רק כדי לבדוק אם יהיה שיפור כלשהו - ולא היה כלום. הטסט שלך באמת מאוד נמוך, אצלי לפני כ-4 שנים הטסט עמד על 11 ועכשיו זה באזור 8.22. בן כמה אתה כרגע? להעלות טסט באופן טבעי זה בולשיט, אם זה כזה נמוך אני מציע לך באמת ללכת לרופאים עד שתשיג את זה.

אם אתה חושב שטיפול עצמי ישפר לך את רמות הטסט אתה טועה.
קיים ערוץ שלם עם מעקב רפואי למטרה הזאת ובמקרה הזה אין לו תחליף.
מעבר לכך שמדובר בתרופת מרשם, מדובר באחת בעלת תופעות לוואי וודאיות. שימוש ללא בקרה עלול לערער את המצב היציב שאתה נמצא בו ולטווח הרחוק יביא אותך למצב יציב חדש ונמוך יותר.
ישנם מספר בדיקות וכיוונים לשיפור לפני התעסקות עם הטסט.
1. תרד המשקל - שמנמנות מעודדת אסטרוגן לשלוט
2. תפסיק לשתות ולעשות סמים - מוכח כפוגע ברמות הטסט.
3. תרים כבד על תרגילים מורכבים (דד ליפט, סקוואט, פרס וכו)
4.בדוק רמות פרולקטין - חלק מהתופעות שתיארת קשורות דווקא ברמטת פרולקטין גבוהות (קל לטפל בזה)
5. תקרא חומר בנושא- בעידן האינטרנט אין לזה תחליף.
6. אל תבקש בפורום מה שלא תקבל...

2. זו טעות! יש מחקרים שמראים שסוגי סמים שונים דווקא גורמים לעליה (חלקם עליה ואז ירידיה וחלקם עליה בלבד וחלקם ירידה בלבד) ברמות הטסט' בגלל שהם גורמים לכמה דברים כמו: הורדת רמות אסטרוגן - עליה ברמות דופמין - ירידה ברמות פרולקטין - ירידה בשומן ובנוזלים.

3. למה? מלבד העובדה שעבודה רב-מפרקית היא ללא קשר הכרחית בפיתוח גוף. אך כיצד אלו משפיעות על טסט'? ואל תגיד לי עליה בGH וIGF-1 כי זה מזערי עד לא קיים ואפילו לעיתים נסיגה קצרה.

2. זו טעות! יש מחקרים שמראים שסוגי סמים שונים דווקא גורמים לעליה (חלקם עליה ואז ירידיה וחלקם עליה בלבד וחלקם ירידה בלבד) ברמות הטסט' בגלל שהם גורמים לכמה דברים כמו: הורדת רמות אסטרוגן - עליה ברמות דופמין - ירידה ברמות פרולקטין - ירידה בשומן ובנוזלים.

3. למה? מלבד העובדה שעבודה רב-מפרקית היא ללא קשר הכרחית בפיתוח גוף. אך כיצד אלו משפיעות על טסט'? ואל תגיד לי עליה בGH וIGF-1 כי זה מזערי עד לא קיים ואפילו לעיתים נסיגה קצרה.
שים לב לרשום. ניתן להעלות רמות טסט נמוכות כטיפול עצמי. עדיף עד כמעט הכרחי לבחור במסלול המכיל מעקב רפואי.
מסלול של טיפול ברמות טסט נמוכות הוא נפוץ מאוד (בניגוד לטיפול ומעקב רפואי למתן סטרואידים אנאבוליים) לכן אם אתה משוכנע שאתה בבעיית רמות נמוכות וכבר ניסית כל דרך אלטרנטיבית (בדיקת חוסר במרכיבים שונים וכו) תתעקש על הטיפול הרפואי ועל המעקב.

שים לב לרשום. ניתן להעלות רמות טסט נמוכות כטיפול עצמי. עדיף עד כמעט הכרחי לבחור במסלול המכיל מעקב רפואי.
מסלול של טיפול ברמות טסט נמוכות הוא נפוץ מאוד (בניגוד לטיפול ומעקב רפואי למתן סטרואידים אנאבוליים) לכן אם אתה משוכנע שאתה בבעיית רמות נמוכות וכבר ניסית כל דרך אלטרנטיבית (בדיקת חוסר במרכיבים שונים וכו) תתעקש על הטיפול הרפואי ועל המעקב.

אבל אני קורא מצויין.
הצהרת שיתחיל לנסות לשפר רמות טסט' תוך הפסקת לדוגמא של צריכת סמים כי זה מוכח כפוגע ברמות טסט'
אז אני הסברתי לך שאתה טועה!! זה תלוי במה אתה משתמש. חלקם אכן פוגעים חלקם מעלים רמות טסט' ולאחר התפוגגות מורידים.
וחלקם גורמים לעליה מתונה. אז להכליל זו טעות.

דבר שני - להצהיר שלהרים כבר ולקשר את זה לאחת מהפעולות שניתן לבצע באופן אישי כדי לשפר רמות טסט' נמוכות - זו טעות.

אבל אני קורא מצויין.
הצהרת שיתחיל לנסות לשפר רמות טסט' תוך הפסקת לדוגמא של צריכת סמים כי זה מוכח כפוגע ברמות טסט'
אז אני הסברתי לך שאתה טועה!! זה תלוי במה אתה משתמש. חלקם אכן פוגעים חלקם מעלים רמות טסט' ולאחר התפוגגות מורידים.

תפרט בבקשה

תפרט בבקשה
האמת, אני לא הבנתי אותך (לא הבנתי למה התכוונת ב"סמים").
ייתען שאתה צודק אבל בכל מקרה מדובר בשיפור זמני כאשר מדובר בצריכה עצמית של סמים ( Recriational - מעוררי הזיות, נארקוטיים וכו') לא סמים פסיכוטיים תחת טיפול פסיכיאטרי (למשל סרוקסאט עלול לדפר חשק מיני ואף להעלות רמות טבט ולהפחית רמות אבטרוגן במצבים מבויימים כתוצאה מאי הספיגה של סרוטונין).

אבל אני קורא מצויין.

דבר שני - להצהיר שלהרים כבר ולקשר את זה לאחת מהפעולות שניתן לבצע באופן אישי כדי לשפר רמות טסט' נמוכות - זו טעות.
כלומר בין להרים בכללי ללעשות הרמות מורכבות (כמו שהבחור הביא) אין הבדל מבחינת השפעה על הטסט'? (או על מה שחשוב שזה IGF1 וכל זה)

כלומר אימון שכזה:

שווה ערך לזה:

? *אחרי שקראתי את התגובה הבנתי שהיא נשמעת קצת סרקסטית אז רציתי לציין שאני לא ציני , סתם מתעניין.

אני חושב שיש הבדל...
העובדה שתרגילים מורכבים יוצרים היפרטרופיה משמעותית הרבה והרמת מקקל כבד יותר ויותר יעלו במסה - מוכח מחקרית.
השאלה פה היא אם זה מעלה רמות טסט טבעיות. אני מודה שאני בעצמי לא משוכנע עד כמה המובהקות המחקרית של זה ברורה ושכל הנקודות שציינתי הם "דעה רווחת".
לא מתווכח (בטח לא עם אביעד...😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית