הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחרויות לנערות

• פותח/ת השרשור Vause
  • פורסם בתאריך

Vause

משתמש מתחיל
64
19
נק' מוניטין:
188
64
19
אהלן רציתי לדעת אם יש תחרויות בהרמת כוח לנערות מי מו מתי וכמה
איך הרמה בתחרויות האלה?

לאיזה גיל את מתכוונת כשאת אומרת "נערות"?
ואילו הרמות כוח (תרגילים ספציפים) את רוצה להתחרות בהם?

dThere is a comp in Dimona at the end of November, and in Rishon (I think) at the first few days of December.
It's all ages all genders, no specific meet for girls.

The level Isn't high because there is not a lot of female competitors. But it is a great atmosphere and experience.

• פותח/ת השרשור
לאיזה גיל את מתכוונת כשאת אומרת "נערות"?
ואילו הרמות כוח (תרגילים ספציפים) את רוצה להתחרות בהם?
כרגע 16
ובעיקרון דדליפט בנץ הנפות.איך התחרות לגבי התרגילים האלה?
מה שיא ישראל לבנות בדדליפט משקל 55?
dThere is a comp in Dimona at the end of November, and in Rishon (I think) at the first few days of December.
It's all ages all genders, no specific meet for girls.

The level Isn't high because there is not a lot of female competitors. But

it is a great atmosphere and experience.
אתה יודע אולי מה המשקלים שהבנות שם מתחרות איתם?

בקבוצת הפייסבוק של wpc יש קישור לתוצאות התחרות האחרונה של האיגוד שנערכה במרץ השנה. את יכולה למצוא שם תוצאות מתאימות למישקלך בקרב 3. לא תמצאי שם למיטב זכרוני תוצאות לגילך, כי המשתתפות היו בוגרות יותר.
כפאוארליפטרית המתחרה בארץ ובחו״ל אשמח לראותך קובעת שיאי ישראל חדשים (שיאי יסוד לגילך) בתחרות שתתקיים בבת ים ב6 בדצמבר. אני אתחרה שם כמובן. אגב, גם אני מתחרה במישקל עד 56 קג אך בקבוצת גיל אחרת כמובן.
את מוזמנת לפנות אליי דרך הדף שלי בפייסבוק ariela amitay ודרך קבוצת הפייסבוק wpc/gpc israel
בהצלחה:)

יש תחרויות בישראל גם של PL(בנץ', דדליפט, סקוואט) וגם WL
בקשר למשקלים, לרוב(לצערי) אין הרבה מתחרות נשים(בודדות) אז הסיכוי מאוד גבוה שתתחרי לבד (או שתבוא מישהי חזקה ותשבור שיא ישראל פתאום מי יודע, הכל תלוי במי שנרשמה.)
לגבי משקלים יש לך בכל אתר שיאים ותוצאות של תחרויות, לא בטוח שתמצאי במשקל שלך ובקט' גיל אבל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית