הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאריך תחרויות פאוורליפטינג

Liron.C

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
יש למישהו מושג מתי יש תחרויות פאוורליפטינג בקרוב?
לגבי דצמבר אני יודע יש עוד תחרויות בקרוב?

יש את התחרות של אולג בראשון בתחילת אוקטובר ואת התחרות של גניה ושלי ב2.12. בקרוב אנחנו מקווים להכריז על התחרות הבאה שלנו אבל מלבד 2 התחרויות האלה כרגע לא הוכרזה עדיין אף תחרות.

יש את התחרות של אולג בראשון בתחילת אוקטובר ואת התחרות של גניה ושלי ב2.12. בקרוב אנחנו מקווים להכריז על התחרות הבאה שלנו אבל מלבד 2 התחרויות האלה כרגע לא הוכרזה עדיין אף תחרות.
התחרויות תחת איזה איגוד?
עם/בלי רצועות?

התחרות של אולג זה באיגוד שלו NPA. שלנו תחת האיגוד ILP שהקמנו. התחרות שלנו ללא רצועות ברכיים. לא בטוח מה קורה בתחרות של אולג.
אולג אני מאמין שיעשה עם רצועות ברכיים, אצלכם לא יהיה גם בעתיד?

אולג אני מאמין שיעשה עם רצועות ברכיים, אצלכם לא יהיה גם בעתיד?
בעתיד אולי בהתאם לביקוש מהספורטאים נעשה תחרות עם רצועות ברכיים, אין לנו משהו אידיאולוגי נגד רצועות או משהו, פשוט כרגע נראה שהרוב מעדיפים להתחרות בלי רצועות. מה שכן - לא נעשה תחרות שמערבבת מקצה עם רצועות ומקצה נפרד בלי רצועות, זה סתם פוגע בתחרותיות כשמחלקים את התחרות ל2 מקצים נפרדים ככה.

לא נעשה תחרות שמערבבת מקצה עם רצועות ומקצה נפרד בלי רצועות, זה סתם פוגע בתחרותיות כשמחלקים את התחרות ל2 מקצים נפרדים
ברור, גורם למקצים להיראות ריקים.
מקווה שתעשו באביב עם רצועות, הרבה זמן לא הייתי בתחרות. ✌️

• פותח/ת השרשור

בראשון בפיטנסלנד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית